Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení 10. březen / Karta dne - Rytíř na bílém koni.

Nedělní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu s afirmací na vztahy. Karta dne je pod znamením Lásky a šancí potkat rytíře na bílém koni. Odpověď na vaši otázku je ano. Více v kartě k poslechu na konci příspěvku.

Dnešní horoskop pro všechna znamení 10. březen / Karta dne -  Rytíř na bílém koni.

  „Skutečný rytíř nepotřebuje brnění.“ Ivan Kraus.

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Neděle se pro vás jeví jako den, kdy mohou okolo vás hřmít hromy a blesky. Je dosti pravděpodobné, že se setkáte se zákeřností a ovzduším nabitým bojovnou náladou, lstí a záludností. Dovolte svým emocím, aby vyšly na povrch, projevte svůj hněv, vypusťte páru, tím se očistí nahromaděný tlak. Ocení to vaše duše. Pokud budou druzí okolo vás chybovat, neměli byste být tolik přísní k jejich životním zkouškám. Propusťte strach a potřebu ochrany. Tím nebudete muset držet násilím hmotu a můžete shodit pár přebytečných kil. 

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii s partnerem.

Býk

Můžete vnímat touhu po svobodě, tím beze strachu opustit důvěrně známé prostředí a proniknout do neznámého světa. S tím přichází i jisté varování, nepřeceňujte své síly. V oblasti práce to ukazuje udělat rozhodný krok k samostatnosti, převzetí větší zodpovědnosti k přiděleným úkolům. Vytvořte si svůj názor bez převzatých myšlenek a překonejte vnitřní protiklady, tj. rozpor mezi rozumem a city, vůlí a pudy, přáním a skutečností. Buďte vozatajem svého kočáru a řiďte si svou cestu tak, abyste nemuseli kličkovat.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Blíženci

Rozhodněte se oslovit někoho, kdo se vám delší dobu líbí. Rozum kalkuluje, propočítává. Vy máte ale dnes následovat volání vnitřní pravdy, volání vlastního srdce. Spoléhejte na svůj instinkt. Někteří vás možná budou považovat tímto nastavením za pošetilce, vy však víte, že chcete žít podle svého a ne pravidel, které určil někdo cizí. Vymaňte se ze závazků, které vám berou svobodu. Myslete hlavně na svůj komfort.

Afirmace: Následuji hlas svého srdce.

Rak

Cesta je cíl, přestože se zdá, že se neubírá tak rychle, jak by bylo potřeba, ale kvalitní promyšlená strategie s malými krůčky mívá trvalejší podobu, než ukvapené rozhodnutí. Využijte energie pro dlouhodobé investování. Ve vztahu je šance vykonat změnu k lepšímu, vášeň, odvahu, vzrušení. Otevřenost, důvěra a kvetoucí Láska jsou kvality srdce, vnímejte svého partnera očima srdce. Srdce nesoudí ani nekritizuje. Komunikace s dětmi by měla být potěšující, protože vám dokáží naslouchat a uvěřit. To je pro vás ta největší odměna.

Afirmace: Dívám se očima srdce.

Lev

O víkendu je příhodné se pustit do důkladného úklidu bytu, zazimování sání a hrabla a zaplatit čekající účty. Ženy by neměly hledat v muži perfektního otce, jinak je to bude nutit bojovat se svými energiemi, vedoucí k přesvědčení o nedostatečnosti partnera. Osvoboďte se od starých představ o mužství a otcovství. Vypořádejte se s nezpracovanými vazbami na otce. Můžete ho navštívit. Posilněte svou Třetí čakru, nápomocna je žlutá barva nejen v oblečení. 

Afirmace: Vše mám pod kontrolou a dosahuji svého cíle.

Panna

Tento den je nakloněn situacím a projektům s trvalými hodnotami. Slibuje vám prosperitu a zabezpečení. Za muže mluví činy a skutek. Ukázaná platí. Slova omezte na minimum a tím pádem buďte praktičtí, poctiví a o krok napřed před ostatními. Držte se prověřené jistoty. Ve vztahu se mějte na pozoru před žárlivostí a majetnických sklonů. Je tady příležitost potkat úspěšného a bohatého muže.

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Váhy

Neděle je o tom, že se nabízí příležitost k usmíření či k nějaké zábavě, nabídce míru po období hádek. V osobních vztazích můžete překonat svou žárlivost, posílit sebedůvěru, zažít spontánní náklonnost k partnerovi. Taktéž mohou padnout pouta připoutanosti k partnerovi a zrušení manipulace a boje. Získáte více nezávislosti. Důvěřujte svým pocitům a vjemům, jste na správné cestě. Dojděte si na kosmetiku, masáž nebo si kupte něco hezkého na sebe. Doba odhození kabátů se blíží.

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Štír

Ženy, které touží po početí vytouženého potomka, mohou brát tento den jako klíčový. Nezadaní mají možnost osudového setkání a citového vzplanutí. Dávejte Lásku, pak se vám bude vracet, ale tam, kde byste dávali více a došli ke zjištění, že je vkládána, kde o ní není zájem, to bude vyžadovat nastolení harmonie. Buďte otevřeni Lásce, přijímejte i rozdávejte, třeba jen srdečným úsměvem. 

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou kosmickou Lásku.

Střelec

Máte víru v léčitele? Pro vás je tu čas, který je nakloněn alternativní medicíně a léčení pomocí přírody a vodních procedur. V mezilidských vztazích dbejte na objektivitu, diplomacii. Vedoucí pracovníci by měli využít svých schopností a spojit ty správné kolegy ke společnému úkolu, tam, kde spolupracuje větší počet lidí a obzvláště na projektech se sociálním zaměřením. Dostane se vám uznání a podpory. Zvyšte pitný režim a pramenitou vodu. 

Afirmace: Má hvězda svítí pro mě.

Kozoroh

Dnešní den se ohlašuje štěstí, radost, pohár přetékající Lásky. To může znamenat pro ty, jež čeká pohovor šťastné pracovní místo, kde máte šanci si vytvořit přátelské prostředí a vztahy s novými kolegy. Nezadaní mají šanci najít Láskyplný vztah, pokud se budou pohybovat ve společnosti lidí. Někdo může naopak prahnou k Lásce k penězům, i tady jsou šance k uspokojení, pokud najdete tu správnou příležitost pro investování, někdo vám možná nabídne lukrativní nabídku, proto mějte oči otevřené. Jednalo by se o nevšední nabídku.

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou kosmickou Lásku.

Vodnář

Mnoho z toho, do čeho se v tento den pustíte, ať už se jedná o obchod nebo lukrativní nabídku, která slibuje vydělat velké peníze, se dle vaší denní karty ukazuje jako šance využít příznivého okamžiku, To by mohlo být uzavření skvělé smlouvy. investice do rodinného majetku, dědictví, Je pro to potřeba změnit své nastavení, naučené konvence. Uvítejte změnu. Obchodníci na burze nechť využijí této pozitivní finanční energie pro své transakce ve finančních záležitostech.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Ryby

Cítili jste se zdravotně oslabení? Pak vemte tento den jako klíčový k uzdravení a k posunu k lepším zítřkům. Vaše snaha v zaměstnání se může dočkat uznání, ocenění a pocitu seberealizace. Den otevírá jedinečné možnosti k úspěšnému podnikání, proto je moudré využít svých talentů, sami nejlépe víte, jaké to jsou. Nabízí se bohatství, jak ve hmotě, tak i na duchu. Jenže vesmír nerozdává nic zadarmo. Velké dary dostáváme za odměnu. Ideální je navštívit akci s duchovním zaměřením na rozvoj vaší osobnosti, tam můžete dostat inspiraci k vašim darům.

Afirmace pro tento den: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Karta dne k poslechu - Rytíř pohárů https://www.youtube.com/watch?v=gda4WulLgIw 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu