Zpět na články

Jaký bude týden od 16. 5. 2022 do 22. 5. 2022 podle kartářky

Berani: vaše nejlepší dny v týdnu jsou: pondělí, středa a sobota. Vyhýbejte se oblečení v černé barvě a lidem se zrzavými vlasy. Čísla pro tento týden jsou: 1, 2, 5, 6, 12, 13.

Jaký bude týden od 16. 5. 2022 do 22. 5. 2022 podle kartářky

Berani:

vaše nejlepší dny v týdnu jsou: pondělí, středa a sobota. Vyhýbejte se oblečení v černé barvě a lidem se zrzavými vlasy. Čísla pro tento týden jsou: 1, 2, 5, 6, 12, 13. Čeká vás seberealizace a zásadní proměna vlastního života pozitivnějším směrem, nečekané tvůrčí příležitosti i tvůrčí peníze. Pozor si dávejte na podomní prodejce. Klidu si moc neužijete, nejbližší rodina se vám postará o zábavu. Hlídejte si ledviny a močový měchýř. Jestli brzy ráno nebo před snídaní začnete hodně kýchat, můžete se těšit na příjemnou novinku nebo potěšující návštěvu. Máte-li zahradu, pěstujte šalvěj, protože má ochrannou i léčivou moc. Zabezpečí váš dům před zlem. Každý den ráno si utrhněte tři lístky šalvěje, posypejte je solí a snězte. Neonemocníte.

Býci:

v současném zaměstnání nebo v obchodních činnostech se vám bude dařit. Nejlepší dny v týdnu jsou: pondělí, středa, pátek. Čísla pro tento týden jsou: 3, 4, 8, 10, 11, 16. V šatníku vybírejte oblečení v barvě zelené, šedivé, bílé. Vyhýbejte se volně pobíhajícím psům a koupání v neznámé přírodě. Domácím povinnostem se příliš věnovat nebudete, rozptylovat vás budou společenské záležitosti. Přílišná oční námaha může způsobit bolest očí, raději se objednejte na vyšetření u očního specialisty. V žádném případě se nemíchejte do sporu sousedů v místě bydliště nebo kolegů na pracovišti.

Blíženci:

dávejte si velký pozor na lidi, s nimiž se stýkáte a kteří se tváří, že jsou vašimi přáteli. Nejlepší dny v týdnu jsou středa a čtvrtek, barvy oblečení hnědá a šedá. Čísla pro tento týden jsou: 5, 6, 11, 12, 18, 21. Při práci na zahradě je třeba se mít na pozoru před hadím uštknutím. V domácnosti opatrně zacházejte s chlebem. Rozhodně ho nemůžete natočit nakrojenou stranou ke dveřím, aby vám z domu neutekla obživa a štěstí. Před procházkou v přírodě nebo před výletem použijte repelent, který odpuzuje hmyz.

Raci:

vyhýbejte se samotě, zlému pokušení, pořádně se dívejte, kam šlapete, abyste nespadli na zem. Nejlepší dny v týdnu jsou sobota, neděle, pondělí, čísla 3, 5, 6, 9, 11, 12. Barvy oděvu: světle hnědá, modrá, béžová. V zaměstnání se budete zamýšlet nad reorganizací a zefektivněním pracovních činností, proto počítejte s tím, že řadu spolupracovníků nepotěšíte. Zapomeňte na reklamy potravinových doplňků a raději naslouchejte svému tělu, samo si umí říci, co potřebuje. Kolem vás se bude pohybovat plno ctitelů nebo ctitelek, nebudete vědět, koho z nich si vybrat. Postupně se s nimi sejděte, vypijte kávu či sklenku vína - a budete mít jasno.

Lvi:

některé čeká nabídka nového zaměstnaneckého poměru ve státních, policejních nebo vojenských službách. Připravte se na náročnost nové práce, nevyhnou se vám mrzutosti, zejména během řešení sporů. Problémy mohou způsobit osoby ženského pohlaví. Nejlepší dny v týdnu jsou neděle, úterý, čtvrtek, čísla 10, 12, 19, 20, 30, 31. Ze šatníku si vyberte oblečení v barvě černé, šedé, červené. Ve volném čase se věnujte činnostem, které vás lákaly už dříve, ale jejich realizaci vždy něco bránilo. Nyní je příhodná doba, abyste začali zpívat, tvořit, malovat apod. Omezte spotřebu masa, ze sýrů upřednostněte tvarůžky.

Panny:

nejlepší dny v týdnu: pondělí, středa, čtvrtek, barvy oděvu - hnědá, modrá, šedivá, čísla 6, 10, 13, 21, 24, 27. Opatrně s dietami.

Hlavně si nemyslete, že během týdne nebo měsíce změníte stravovací návyky, které byly pěstovány desítky let. Atkinsonova dieta vylučuje sacharidy, ovoce a zeleninu. Barandovská je založena na konzumaci mléka, sýrů a tvarohu, takže si zahleníte organizmus a budete trpět zácpou. Raději se naučte mít na talíři dvě třetiny zeleniny a jednu třetinu toho ostatního. Na škodu není čistit organizmus kopřivovým čajem. Opatrně si počínejte při pohybu ve výškách. Tady se raději obraťte na odborníky. A v pracovní době si nevyřizujte osobní záležitosti.

Váhy:

potrpíte si na dobré jídlo, na pohodlí, dobře se budete cítit ve společnosti stejně starých lidí. Mnozí se zúčastní školního srazu. Je třeba, abyste chodili brzy spát, ponocování a brzké ranní vstávání vám nesvědčí. Nejlepší dny v týdnu jsou neděle, středa, sobota, oděv barvy černé, šedé, hnědé, čísla 5, 9, 10, 26, 28, 30. Nastává období sklizně a odměn z předešlých aktivit. Opatrně zacházejte s firemními penězi, rozhodně si je nepůjčujte pro vlastní potřeby. Podaří se vám sehnat věc, na niž si již delší dobu činíte zálusk. Jezte více kyselého zelí, mrkve a cibule.

štíři:

nechoďte na místa, kde se vyskytují střelné zbraně. Nejezte příliš kořeněná jídla, nepijte ostré nápoje. Nejlepší dny v týdnu jsou úterý a čtvrtek, barvy oděvu červená, hnědá, modrá, čísla 7, 8, 20, 22, 24, 27. Týden je příznivý pro cestování a zahájení nového podnikání. Drobné potíže ale mohou být příčinou zvýšené agrese, proto je nezbytné svoje chování kontrolovat. Větší pozornost věnujte fyzické aktivitě a pravidelnému cvičení. Otevírají se před vámi nové vztahy a láska. Připravte se na neočekávané setkání s láskou z minulosti. Zadaní by se ale měli změnám v lásce vyhýbat.

Střelci:

jste veselí, vtipní, nepřátel máte málo, zato máte hodně přátel. Zejména vás budou obletovat mladé dívky, vdovy nebo osamělé ženy. A vy budete přelétat jako motýl od jedné lásky k druhé a pro novou lásku zapomenete na tu dřívější. Nejlepší dny v týdnu jsou pro vás pondělí, čtvrtek, sobota. Slušet vám budou barvy modrá, zelená, červená, čísla 8, 9, 15, 19, 26, 30. Pokud budete nosit při sobě smaragd, nikdy a ničeho se nezaleknete. Až uvidíte prvního konipáska, mlčky třikrát poklepejte na peněženku a už vám nikdy nebudou chybět peníze.

Kozorozi:

připravte se na změny nálad, jejichž důvod si ale nedokážete vysvětlit. Mrzutost, nevrlost a zasmušilost se budou střídat s hovorností, vlídností a veselostí. Máte-li před sebou soudní spor nebo jednání s úřady, vše se v dobré obrátí. Někteří budou požádáni, aby vykonávali zdarma nebo za malý peníz službu pro veřejnost. Novou lásku v tomto týdnu nehledejte, čekalo by vás zklamání nebo odmítnutí. Nejlepší dny v týdnu jsou neděle, středa, pátek, barva oblečení žlutá, hnědá, šedá, čísla 2, 3, 5, 7, 9, 14. Máte-li doma lenivého školáka, všijte mu do oděvu, případně vložte do učebnice - čtyřlístek.

Vodnáři:

máte naději na výhru, dědictví, pracovní odměnu. Hodně času budete věnovat šatům, nejlépe v barvě modré, tmavozelené a černé. Nezapomínejte na sladěný výběr doplňků. Při společenských událostech si dávejte pozor na uklouznutí na mokré podlaze. Nejlepší dny v týdnu jsou pondělí, pátek, sobota, čísla 4, 6, 7, 8, 10, 11. Při návštěvě některého z obchodních domů si budete plnit své sny, drobný dárek si připravte rovněž pro svůj protějšek, aby nebylo doma dusno. Obklopujte se co nejvíce pozitivně naladěnými mladými lidmi, nasajte jejich kladnou energii a budete se cítit, jako by vám bylo sladkých patnáct nebo šestnáct.

Ryby:

v tomto týdnu je vaše štěstí střídavé, nestálé, i když převažovat bude dobro. Ráno budete muset časně vstávat, proto nezapomínejte chodit brzy spát. Hodně času vám zabere studium. Nejlepší dny v týdnu jsou úterý, čtvrtek a sobota. Pátek vám přinese spíše smůlu, proto nic závažného a důležitého v tento den nepodnikejte. Slušet vám to bude v barvě růžové, bílé, zelené a hnědé. Mladé ženy by si měly dávat pozor na muže, které chytne po 50. roku věku druhá míza. V boji s impotencí je třeba omezit kouření, zvýšit přísun vitamínů. Výborným afrodiziakem jsou česnek, petržel, celer, fenykl, kopřiva, bobkový list. A skutečné divy dělá v lásce víno a domácí slivovice.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu