Zpět na články

Dnešní horoskop - 12 . březen 2024 / Karta dne - Viselec, uvíznutí.

Denní předpověď pro všechna znamení Zvěrokruhu. ♓ Karta dne oznamuje, že přichází doba stagnace, přehodnocení situace. Kde jste si postavili rozum výše, než vaše srdce?

Dnešní horoskop  - 12  . březen 2024 /  Karta dne -  Viselec, uvíznutí.

„Protivenství může být i dar, protože nás staví před dvě jednoznačné volby: buď budeme snášet následky stagnace,

nebo budeme čelit výzvě, kterou pro nás představuje změna.“ Dan Millman

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Je tady pro vás vybídnutí k trpělivosti a přezkoumání reality. Je dosti pravděpodobné, že budete čelit výzvě ke změně zaměstnání nebo pracovní pozice. Vyžaduje se od vás odhodlání ke změně a nenechat se paralyzovat strachem z obratu. Vnímejte pravdu, smysl života, dejte si pozor na nebezpečí, plynoucí z nedočkavosti. Je možné, že se setkáte se zákeřností, lstí a záludností. Postavte se sama za sebe.

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii s partnerem.

Klíčové slovo dne - zdraví.

Býk

Nebude daleko od pravdy, že vás okolnosti přinutí si kousnout do kyselého jablka a podívat se pravdě do očí. Je tady výzva k vystřízlivění a přiznat si, že do některých vztahů dáváte více, než se vám vrací. Srdce možná bude hájit současnost, zato rozum bude dnes dobrým rádcem. Odhalení falše a následná konfrontace na pracovišti vás možná nemine. Někdo třetí vstoupil mezi vás.

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Klíčové slovo dne - přátelství .

Blíženci

Buďte sami sebou, protože jsou tu vaše energie. Ty je vhodné využít pro kreativitu, a to hlavně v umělecké činnosti, tanci, hudbě, prostě tam, kde se můžete vyjádřit a projevit svou citlivost. Buďte druhým přítelem, který umí naslouchat i dát dobrou radu, která pohladí na duši.  Pokud byste však svou citlivost potlačili, mohla by se proměnit v agresi nebo roli mrzouta, je na zvážení, co s tímto dnem uděláte. Třeba si dáte lekci jógy nebo břišního tance.

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Klíčové slovo dne - moře.

Rak

Dívejte se na věci tak, jaké ve skutečnosti jsou, neočekávejte příliš mnoho a zaměřte se jen na dosažitelné. Pokud budete stát před volbou, vsaďte na realitu, nežli byste se lacině nechali omámit kočičím zlatem. Ne vše, co se hlásí k pravdě, musí pravdou být. Proto shromažďujte informace a sledujte okolnosti, než vynesete jasný soud. Nejlépe podobnou situaci vystihuje zkušební doba v novém zaměstnání, dejte si i vy čas na zhodnocení vývoje situace, klidně i sedm dní. Zlepšete své stravovací návyky a doplńte spánkový deficit.

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Klíčové slovo dne - pes- přítel.

Lev

Kapka zdravé skepse přijde dnešku vhod, a to nejen v partnerských vztazích. Pozor na nepoctivé jednání kolem vás. V práci se zaměřte na větší systematičnost. Dívejte se na věci tak, jaké ve skutečnosti jsou, neočekávejte příliš mnoho a zaměřte se jen na dosažitelné. Den, kdy budete zvažovat pro a proti. Pokud okolo vás budou druzí podléhat alkoholickým dýchánkám, máte skvělou šanci posilovat svou vůli k tomu, abyste se naučili progresivně vyrovnávat se s podněty, které vedou ke sklíčenosti. Z té pak hledáte únik v závislostech, nastavte si odhodlání k překonání úzkosti a závislostí.

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Klíčové slovo dne - moře. 

Panna

Najděte si jiný způsob, než abyste si leccos vynucovali násilím. Mějte své pudy pod kontrolou, propusťte pocity viny a zastaralé představy o morálce. Duše bude tou, která zavede vaše ego do ústraní. To vás přiměje si na nic nehrát, ovládat se. Zaměřte se na rozdíly v touze, pudovosti, vášně a chtíče. Něžné vztahy potřebují koření života, vnést jiskru do stereotypu a naopak tam, kde vládne sexualita je zapotřebí naslouchat i srdci.

Afirmace: Tím, že akceptuji svůj chtíč a vědomě ho vyjádřím, se stanu celou a úplnou.

Klíčové slovo dne - přátelství. 

Váhy

Tento den může ohlašovat příchod nového vztahu, Lásky a všeho, co k ní patří. To není jen to krásné, co očekáváme, někdy je to i rozhodnutí mezi prací snů a stěhování se za svým přítelem. Je to symbol volby mezi fyzickou stránkou a duševní kvalitou. O jediné a správné možnosti citového rozhodnutí po čase zvažování, proto naslouchejte srdci, nikoliv vedením přání vašich smyslů.

Afirmace: Nechť proudí do mě Láska, prozařující a léčivá síla.

Klíčové slovo dne - tanec.

Štír

Stojíte na křižovatce a tápete, jaký směr je pro vás ta nejlepší volba? Zůstaňte v klidu, nadechněte se a sledujte okolnosti okolo vás, nevynášejte předčasné soudy. Avšak není na místě zůstávat v neutralitě dlouho, protože vaše rozhodnutí a přiklonění se k jedné straně je více než žádoucí. Pakliže byste zůstali dlouho nečiní, vaše emoce by nabraly agresivní směr, zášť a stres. Proto nebuďte k této situaci lhostejní a rozhodněte se uvážlivě, rozumově. Rozhodně nestrkejte hlavu do písku, nejste pan pštros. 

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a vnitřní mír.

Klíčové slovo dne - sebeláska.

Střelec

Co si namlouváte, kde obelháváte sebe sama, kde si nevěříte a utíkáte před zodpovědností? Znáte odpovědi na tyto otázky? Buďte poctiví a nepodvádějte tam, kde si myslíte, že vás nikdo nesleduje. Dodržujte pravidla a smlouvy. V zaměstnání zvyšte svou opatrnost vůči svému okolí a nedejte na sladké řečičky a plané naděje. Buďte zodpovědní k svěřeným úkolům. Ve vztahu možná zažijete neochotu se jasně vyjádřit a rozhodnout se. To může být snaha vyhnout se konfliktním střetům s partnerem. Dobrá rada na závěr, nemějte negativní očekávání a vnímejte sílu přítomného okamžiku.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Klíčové slovo dne - smích.

Kozoroh

Prožili jste zklamání, rozchod, pracovní neúspěch? Pak buďte obezřetní, abyste nepropadli a nepodlehli svému zklamání, následné vymanění z těchto pocitů by bylo o to horší. A vy byste si připadali zranitelní a bezmocní. To někdy vede k výbuchům vzteku a ke sklíčenosti. Není odsouzení hodné oplakat to, co jste ztratili. Pak přijde čas se těšit na nové okamžiky, protože se uvolní místo pro něco nového. Je to proces sebezdokonalování.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Klíčové slovo dne - dieta .

Vodnář

Jsou mezi vámi i ti, kteří se pohybují v oblasti právní nebo finanční a nedařilo se vám úspěšně dotáhnout do konce složité smlouvy? Využijte přízně hvězd k uzavření těchto dohod právě dnes. Můžete požádat o dotaci či příspěvek na bydlení. Ve vztahu se vám může stát, že dojdete k uvědomění, že vztah si nelze pojistit uzavřením manželstvím nebo smlouvou. V oblasti zdraví nastavte lehčí stravování a zvyšte fyzickou aktivitu, třeba tím, že budete preferovat chůzi do schodů. Pokud si koupíte nový kousek do garderoby, ten, který jste rok na sobě neměli někomu darujte.

Afirmace: Věřím ve vyšší spravedlnost, která vše vyrovnává.

Klíčové slovo dne - dieta.

Ryby

Je možné, že někdo ocení vaši píli nebo přednese na schůzi finanční odměnu právě pro vás. Úspěch si vás najde. Bylo by na místě se zastat slabších, postavte se na jejich stranu, ocení vaše pochopení. Požádá-li vás někdo o pomoc, zkuste si představit jak je někdy těžké si o ni říci a usnadněte mu tento jeho počin byť jen prostým pochopením. Stańte se mecenášem, tím, kdo umí rozdávat dary potřebným. Pokud někdo nabídne pomoc vám, přijměte ji a vyjádřete svá přání a potřeby. Je to zákon přitažlivosti a dnes by se vám vaše ochota a velkorysost měla vrátit dvojnásobně.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Klíčové slovo dne - hudba.

Karta dne k poslechu - Viselec https://www.youtube.com/watch?v=rGeuIHmg7GI 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem báječný den. *

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu