Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení 13. březen / Karta dne - Síla a chtíč.

Předpověď z Tarotu pro středeční den a to na Třináctého března. Využijte příznivé energie denní karty a probuďte svou vnitřní sílu k zhmotnění vašich skrytých přání a ideálů.

Dnešní horoskop pro všechna znamení 13. březen / Karta dne -  Síla a chtíč.

 „Společnost pobláznila lidi chtíčem a říká tomu reklama.“ John Lahr

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

K dosažení skutečného vnitřního rozvoje by mělo vše materiální a světské zemřít. Neobávejte se této změny, přichází k vám potřebná síla k jejímu naplnění. Tím,že odplynou některé iluze se uvolní energie pro vznik nového života i vědomí. Je to přechod ze tmy do světla. Čím déle byste se této změně bránili, tím více vás mohou okolnosti uvádět do rozpaků a nepokoje. Je tedy žádoucí situaci přehodnotit a přicházející změnu přivítat. Udělejte nějakou změnu, třeba si nastavte zdravé stravování bez bílého cukru a mouky.

Afirmace: Přijímám změnu a nové začátky.

Býk

Možná dojdete k uvědomění, že s obchodním partnerem už nemůžete dál podnikat. To v prvním dojmu bude v rozporu s vaším srdcem, ale pro tentokrát zkuste uvěřit rozumu, jinak byste se nepohnuli dál. Odhalení falše a následná konfrontace na pracovišti vás možná nemine. Žárlivost je vlastnost, která za zaměřena na přivlastňování, nenávist, násilí. Tyto vlastnosti vám dávají možnost k zamyšlení, jak velký sklon máte vzdalovat se sami k sobě skrze druhého. Začněte sami sebe přijímat a milovat. Následně přestanou platit vzorce, které vás nutí k žárlivosti. Manželský trojúhelník bude prozrazen.

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Blíženci

Neoddávejte se závislostem a neřešte své oslabení a únavu návykovými látkami a potravinami, což může být i přemíra kávy a energetických nápojů. Ono už samotné uvědomění této skutečnosti může přinést úlevu a vy máte možnost zapracovat na jejich zmírnění nebo odstranění. Stačí postupovat malými krůčky. Mějte oči otevřené a nestavte si vzdušné zámky. Ve vztahu si nenasazujte růžové brýle, okamžik procitnutí by byl o dost zraňující. 

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Rak

Proč jste tak opatrní a bojíte se pohnout dál? Nechcete nic riskovat a to vám způsobuje těžkopádné počínání. Nelpěte tolik na majetku a na finanční jistotě. Pak můžete na druhé působit jako křeček, který si dělá zásoby nejen na zimní období, které už hlásí odchod. Ten, kdo se se na nějakou věc upíná a drží ji křečovitě u sebe, může docílit pravého opaku, protože energie potřebuje proudit. Chcete hrát roli oběti nebo neustále někoho zachraňujete? Idealizujete si své vztahy, hrajete romantické hry? Vyčkejte, buďte pozorovatelem a začněte se změnou. 

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Lev

Vztahy tu nejsou pro vás, aby fungovaly, mají podporovat každého jedince v rozvoji svého potenciálu. Díky nějaké události poznáte hodnotu přátelství. Možná ztratíte své iluze, avšak pro dobro věci, posílí vás to. Podívejte se skutečnosti tváří v tvář. Tam, kde si nevíte, nahlédněte do právních zákonů. Při cestě veřejnou dopravou si nezapomeňte koupit jízdenku, protože kontrola by si mohla vybrat právě vás. Co zasel, to sklidil. Věnujte dnes péči svému obydlí, pokud si koupíte do domu něco nového, nějakou výzdobu, nezapomeňte na rovnováhu a něčeho zbytečného, co jste již více jak rok nepoužili, toho se zbavte.

Afirmace: Věřím ve vyšší spravedlnost, která vše vyrovnává.

Panna

Využijte přicházející energii a nechte se inspirovat k rozhodnutí o velké změně ve vašem životě. Naplánujte si stěhování, rekonstrukci nebo výměnu bytu, cestu za prací snů. Nebo zvažujete se zasnoubit? Čeká vás přestup na neznámý břeh. Je možné, že se s vámi někdo rozloučí nebo to bude vaše rozhodnutí a vy rozhodnete, že nastal čas změny, která se může uskutečnit po šesti týdnech. Proto si buďte vědomi toho, že některá vážná rozhodnutí už nejsou vzít zpět. 

Afirmace: Chápu a jsem chápán.

Váhy

Někde uvnitř vás čeká nabídka, která si žádá poznat světlo světa. Dejte do popředí rozum, naslouchejte mu, nese v sobě sílu, ostrovtip podniknout a analyzovat problém, udělat důležité rozhodnutí a rozetnout to, co už nesnese další odklad. Věřte, že pokud dnes uděláte radikální krok a tím už nebudete sedět na dvou židlích, pocítíte úlevu. V oblasti osobních vztahů se mějte na pozoru před chladem citů, což by mohlo vést k falešným nadějím a způsobit odloučení partnerů. 

Afirmace: Láskyplně a otevřeně sdílím své vjemy se svým partnerem.

Štír

Od časného rána si všímejte vaší touhy po nových zážitcích a dobrodružstvích, pak je moudré tuto energii nasměrovat do sportu nebo adrenalinových činností a mít svou zbrklost a netrpělivost pod kontrolou. Mezi partnery se dá taktéž očekávat přísun ohně, vášně a temperamentní výměna názorů. Ta nemusí být jen slovní, pozor tedy na Itálii. Každá mince má dvě strany a ti rozumní mohou tuto ohnivou energii využít a spojit síly. Pak se i ze soupeřů mohou stát dobří partneři a odstranit tak překážky. vedoucí k osvobozenému partnerství.

Afirmace: Svou sílou a dynamikou žiju ve vztahu otevřeně a svobodně

Střelec

Den protikladů a od vás se bude chtít, abyste propojovali protipóly. Otázkou je, zda dokážete v sobě udržet harmonii a klid, i když budete vystaveni výzvám a zkouškám. Proto jednejte s klidem a nenechte se ovládnout situací, která vyžaduje rychlý úsudek. Mistrem svého života a dne se stane ten, kdo zůstane v klidu i v okamžiku, kdy je zahnán do kouta. Někdy je pravda na druhé straně, než v jakou jste věřili.

Afirmace: Počkám na správnou chvíli a pak budu jednat.

Kozoroh

Investice, dlouhodobé plánování a vše, co se jeví jako dlouhodobá perspektiva, která bude mít v tento den základní stavební kámen, bude časem mnohonásobně zúročena. Jedna z možností je obchodování na burze. Inspirací vám může být nějaký mladý kolega. Pokud se těšíte na dovolenou, je nejvyšší čas vybírat z katalogu nebo se alespoň vydat na cestu, na výlet.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Vodnář

Mládí má dnes zelenou, dost možná se setkáte s mladou, dynamickou osobou, která bude tahat z rukávu jeden nápad za druhým. Otevře vám oči a vy dostanete nový úhel pohledu na věci okolo vás. Možná to zrovna bude otázka vašeho vztahu, a tím oživíte ten svůj stávající. Nebo dostanete nabídku od mladého ctitele, návrh na prožití dobrodružství, flirtu. V zaměstnání buďte ten, kdo nabídne pomocnou ruku kolektivu a ukažte svou dobrou vůli a jděte příkladem. Obchodní cesty jsou předurčeny k úspěchu.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Ryby

Očekává se od vás, že to budete vy, kdo zastává a hledá pravdu okolo sebe. Pokud je váš partner nakloněn k vašemu cíli, bude mít šanci se uskutečnit, pokud nebude na stejné notě, může to vyvolat značné napětí. Prověřte tedy své ideály s konkrétní skutečností, ty v pravý čas přinesou ovoce. Jak v zaměstnání, tak i v partnerském vztahu od vašeho partnera. Dejte průchod svým emocím, aby vyšly na povrch, projevte svůj hněv. Vypusťte páru, dovolte tím očistit nahromaděný tlak. 

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii se svým partnerem.

Karta dne k poslechu - Síla https://www.youtube.com/watch?v=-mV86jby-5k 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu