Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 14. březen / Karta dne - Intuice, podvědomé strachy.

Předpověď z Tarotových karet pro zájemce o mystiku. Denní karta vás vyzývá k propuštění strachů a naslouchání intuice. Více o denní kartě ve videu na konci příspěvku.

Dnešní  horoskop pro všechna znamení - 14. březen  / Karta dne - Intuice, podvědomé strachy.

„Věda nám pomáhá dokazovat, ale intuice nám pomáhá objevovat.“

Jules Henri Poincaré

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Vytrvejte v tom, čeho jste započali a vystoupejte až na vrchol své kariéry. Podnikatelé a velký byznys mají dnes na růžích ustláno. A pokud chcete s podnikáním začít, máte dobré vstupní podmínky. Nezapomeňte však na jedno důležité pravidlo rovnováhy, kdo se omezuje jen na materiální oblasti, chtě nechtě dojde k uvědomění, že mnoho dalších úrovní bytí trpí, chřadne a oslabuje se. Ve vztahu mějte na uzdě svou žárlivost a majetnické sklony a neomezujte se jen na uspokojování v tělesné smyslnosti. Zůstaňte u prověřené jistoty, nezkoušejte nic nevšedního.  

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Býk

Buďte obezřetní, budete ve víru ohnivé energie, která vyvolává dramatické situace a nepřiměřené scény. Ti, kdo dokáží tuto situaci využít a spojit síly, mohou proměnit soupeření a ze soupeřů se stát dobří partneři. Naopak ti, co se dlouho nemohli rozhodnout, zda požádat o ruku svou vyvolenou nebo si říct o zvýšení platu, mohou této energie využít, pokud si to předem detailně promyslí. Vaše odvaha a ochota nezůstane bez povšimnutí, a to tehdy, pokud budete mít pod kontrolou výbušné jednání a budete protěžovat sebe sama, abyste došli za svým cílem. Čeká vás nějaké dobrodružství.

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Blíženci

Máte příležitost darovat nebo obdržet dar z opravdové Lásky. Sólo partneři mají možnost osudového setkání s šancí citového vzplanutí. Je to symbol partnerského spojení plného Lásky a porozumění, překročte svůj stín a nechte se vést na vlně Lásky. Měli byste se více vciťovat do druhých, ujasnit si o jaké city máte zájem a ty pak dávat najevo. Tím je myšleno, že tam, kde uznáte, že už dáváte více, než dostáváte, pak nastavte harmonii. MC Erik A Barbara - Ked pride laska.

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou kosmickou Lásku.

Rak

Přichází k vám den, který je o štěstí, oslavách všeho druhu, pocitu naplnění. Máte příležitost získat novou, zajímavou pracovní nabídku, povýšení nebo zvýšení platu. Nebo uzavřít velmi zajímavý obchod. K někomu doputuje cenný dar a zažije pocit vděčnosti. Mezi partnery může nastat uvědomění, že máte hodně společného a že existuje ještě spoustu neobjeveného. K tomuto okamžiku vám může být nápomocen i rozhovor s třetí osobou.

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Lev

Tento den byste to měli být vy, kdo se druhým stane mecenášem, tím, kdo umí rozdávat dary potřebným. Je známo, že úspěch si najde toho, kdo postupuje uvážlivě a pomalu, toho, kdo si vše promyslí do puntíku, proto plánujte a buďte u toho otevřeni změnám, riziku i nečekané události. Vaše myšlenky ať pozitivně ovlivní druhé a vedou je k inspiraci a efektivní komunikaci. Bude prověřována velkomyslnost, ochota pomáhat a tolerance obou stran. 

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Panna

Přichází nové impulzy ke vzniku něčeho nového. To vás má přivést k nové myšlence najít si nového koníčka, něco čím dnes začnete a budete se tomu věnovat delší čas. Tím v sobě rozvinete kreativitu i péči o sebe sama. Tanec, zpěv, vaření, rozdávání úsměvu jsou možné způsoby, jak se spojit se sebou samým.  Vše má svůj čas, začátek i konec, možná zažijete soulad s přirozenými rytmy života. Propojte svou ženskou stránkou, buďte tvořiví, smyslní a projevujte eleganci. Zkuste něco nového, třeba cucat lékořici nebo skočit si na trampolínu.

Afirmace: Jsem v souladu se životem, jsem přitažlivá/ý a mé myšlenky mají úspěch.

Váhy

Setkání se ženou středního věku může být pro vás inspirující. Vnímejte její přednosti a ty vlastnosti, které vám nebudou až tak blízké vám ukazují, na čem bude potřeba zapracovat. Takové ženy umí vytvořit v jakýchkoliv podmínkách teplo domova, být věrnou a ke svému životu nepotřebují luxus ani pozlátko. Dopřejte si péči a naslouchejte potřebám druhých.

Afirmace: Vypínám a uvoňuji se.

Štír

Život přináší radosti i starosti. Věřte, že naděje umírá poslední a že nápomocna může být vaše vnitřní síla. Neházejte flintu do žita, pokud vás opustí něco, co pro vás dosti znamenalo. Dejte si čas na rozmyšlenou a nedělejte ukvapené rozhodnutí. Mějte na paměti, že ještě není příhodná doba spálit za sebou mosty. V období pár měsíců uvidíte události z jiného pohledu a vaše ukvapené rozhodnutí by vás mohlo mrzet. Jak se říká dvakrát měř, jednou řež.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Střelec

Je na místě, že stojíte nohama pevně na zemi a máte v sobě jasno. Toto nastavení můžete využít v zaměstnání, a proto dnes předložte šéfovi dlouho odkládaný projekt, inovaci a vše, co jste si nechávali na lepší časy. Lepší, než dnes už nemusí přijít. Seberealizace se dá nejlépe vyjádřit v podobě největších talentů. Ty jste mohli v sobě objevit už v raném dětství. Jste si vědomi toho, co vás nejvíce bavilo a v čem jste byli nejvíce zruční? Ten, kdo je spokojený se svým materiálním životem, ho může propojit se svým životem duchovním.

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Kozoroh

Chtělo by to prověřit, které chyby jdou ještě napravit a kde už vzdycháte nad minulostí, která nejde vrátit zpět. To pak připomíná situaci, kdy pláčete nad rozlitým mlékem. Rozhodněte se, přijměte zklamání jako výzvu a příležitost proměnit se k lepšímu a k posunu. Vyřkněte svá přání, aniž byste očekávali naplnění od svého okolí. Změna se může dostavit za pár dnů, proto nezoufejte a vydejte větší snahu k možné nápravě.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Vodnář

Možná zažijete pocit, že jste byli zasaženi Amorovým šípem Lásky. Z toho může vzniknout vzplanutí Lásky na první pohled, flirt, zamilovanost, přátelství, z kterého může časem zvolna vzniknout i trvalý vztah. Ti, co žijí již v trvalém vztahu mohou napravit bývalé nedorozumění, spor a vnést do vztahu nový vítr. Někteří uvítají pomoc z okolí, z pracovního kolektivu. Pro vás to znamená přitahování protikladů. Je na čase opět vyhledávat společnost milých lidí.  

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

Ryby

Čeho chcete v životě dosáhnout? Jakým směrem se chcete vydat a následně dospět? Po tomto uvědomění je na čase začít pracovat na zhmotňování změn. S novým odhodláním a beze strachu. Nedejte se paralyzovat. Budou přicházet životní výzvy. Jděte strachu naproti, možná vás překvapí, jak se náhle rozplyne. Intuice k vám bude promlouvat tichým našeptáváním. Pak možná budete chtít odstranit nějaké bloky, které se ukrývají v podvědomí. Meditací nebo regresí.

Afirmace: Každou noc se učím ze svých snů.

Karta dne k poslechu - Měsíc https://www.youtube.com/watch?v=kkcuSrYWZuI&t=4s 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu