Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení 15. březen * Karta dne - Diplomacie.

Je tady pátek, poslední pracovní den tohoto týdne. Co si pro vaše znamení připravily Tarotové karty? Nahlédnete do svého osudu? Denní karta je příhodná pro vyjednávání a diplomacii.

Dnešní horoskop pro všechna znamení 15. březen *  Karta dne -  Diplomacie.

„Diplomacie je umění zamlčet sto slovy, co by se dalo říci jediným.“ Saint-john Perse

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Možná jste v minulých dnech zažili nedorozumění, neshody, pak využijte příležitost k usmíření. Co vás mile potěší je pochvala, která vám zalichotí nebo nějakou přátelskou nabídku v kolektivu, zasloužený kompliment nebo příjemná změna mezi kolegy. A dále se nabízí životní lekce, jak překonat svou žárlivost a naopak více posílit svou sebedůvěru. To může být pozvání ke společnému podniku v kruhu kolegů, což je projev větší důvěrnosti nebo dobrá rada či přátelská pomoc při řešení úkolů. Dojděte si na kosmetiku, masáž a protřiďte si šatník.

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Býk

Radostná zpráva pro ty, jež měli pocit, že určitá situace stagnuje a není šance s ní hnout. Nabízejí se nové a nevšední podněty, finanční nabídky, které na sebe mohou vzít podobu nové podoby v zaměstnání, nové práce či klienta nebo jiné příležitosti, které vám přinesou budoucí zabezpečení. To může být i úspěšný pohovor a nebo schválení hypotéky na vaše bydlení. Příhodný čas začít s podnikáním. Držte se svého přesvědčení, pak se k vám dostane to nejlepší. 

Afirmace: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Blíženci

Je tady den, který vás vybízí zeptat se sami sebe zda se neomezujete v práci, zda postupujete prakticky, abyste dosáhli vytouženého výsledku. Abyste se přiblížili k vytouženému cíli, bude potřeba sbírat zkušenosti, znalosti a poznatky. Pak se přiblížíte k vytouženému cíli mnohem rychleji. Nebojte si říct o radu staršímu kolegovi. V oblasti zdraví je potřeba začít věnovat větší péči páteři, ta oznamuje, že je potřeba zjistit, jak to máte s úctou sami k sobě. Vše musí být v rovnováze, pakliže není rozum a cit, páteř se vychýlí do strany. 

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Rak

Možná zažijete odstup, chladné chování od svého okolí nebo je i dosti možné, že tyto známky chování budete vyzařovat vy sami na své okolí. V zaměstnání se mohou objevit neshody vedoucí k rozepři a ukončení spolupráce. Někteří se uchylují k praktikám, které nemusí být v souladu s těmi vašimi, proto buďte obzvláště obezřetní, s kým budete cokoliv řešit a zda nepodlehnete a i vy nebudete sršet jízlivými poznámkami, které byste si v jiné dny odpustili. Co je důležité pochopit je, umět se postavit se sám za sebe.

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii s partnerem.

Lev

Někdy se celé dny lopotíme a snažíme se cokoliv vymyslet a bezúspěšně. A pak přijde den jako je ten dnešní a ten nabízí vnuknutí myšlenky, nápadu, ideu, kdy pro to nemusíme ani mnoho dělat. Vnímejte zvyšující se sebedůvěru a rozklíčování nějaké situace, při které se nabízí zvolat: “Sezame, otevři se “!

Afirmace: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Panna

Dobrosrdečnost, imaginace, touha a nadšení vás mohou dnes příjemně ovládat a být součástí celého dne. Očekávejte příval zpráv od kamarádů s nabídkou ke společnému výletu. Tam se dostanete do situace, kde zažijete pocit, že vás někdo svádí a flirtuje s vámi. Vyjádřete nahlas své pocity. Někteří se v tento den mohou dočkat uznání a přátelské pomoci, nabídky k zakopání válečné sekery. Víte o svém uměleckém nadání? Vyneste ho na odiv světa. Večer je vhodný k meditování nejen na vztahy.

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Váhy

Nejen za muže mluví činy, proto ať jste žena či muž, nechte dnes ať za vás mluví skutky a nepřikrášlujte omáčkou a sladkými řečičkami to, co můžete ukázat v praxi. Ukázaná platí. Držte se prověřené jistoty. Ve vztahu se nenechte pohltit žárlivosti a majetnických sklonů. Nezapomeňte, že dárky, které od vás partner očekává, nemusí být jen ty hmotné. Někdy vlídné slovo, porozumění a objetí splní větší úkol, nežli drahé pozlátko. 

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Štír

Nenechte se zatáhnout do nekalých machinací, protože vy jste ten, kdo bude zkoušen vyšší mocí a zároveň prověřován, jak máte nastavené morální hodnoty. Nespokojte se s lacinými odpověďmi. Mohli byste obdržet moudrou radu, která vás posune dál, a to buď od duchovního průvodce nebo vás okolnosti k někomu takovému přivedou. Nápomocen k zlepšení zdraví může být lidový léčitel. Buďte druhým příkladem a zároveň dobrým učitelem.

Afirmace: Soustřeďuji se a pamatuji na své vnitřní hodnoty.

Střelec

Máte rádi plánování a změny? Dnes budete pod energií motivace a nových plánů bez ohledu na to, jestli jste uvažovali o změně. Nové začátky s nadějnou vyhlídkou na budoucnost se hlásí o slovo. Pokud vás čekají nějaké zkoušky, nenechte se ovlivnit trémou. Ve vztahu se nechte inspirovat partnerem a všímejte si rozdílu vaší komunikace. Zvažujete si pořídit čtyřnohého kamaráda? Zvažte všechna pro a proti, pak už nemusí být cesty zpět.

Afirmace: Chápu a jsem chápán.

Kozoroh

Budete mít nejspíš nutkání vydat na cestu, naplánovat stěhování, prohlédnout si pár bytů na pronájem nebo domů ke koupi. Někomu naopak může být oznámeno, že přišel čas opustit dosavadní bydlení a tím pádem si hledat nové. Čekají vás změny, kdy je dobré být ve střehu pokud víte, že některé z jmenovaných je vaše téma, den vám bude nakloněn, tak s chutí do toho. Zaměřte se na své silné stránky a držte pevně otěže ve svých rukách. Přijímejte život v dokonalé rovnováze a věnujte pozornost svému dechu, pak nebudou oslabené vaše plíce.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Vodnář

Vaše dnešní téma se týká přiznání si, kde zapíráte sebe sama, máte nasazenou masku, abyste se zalíbili okolí. Je to jako byste padli na samé dno. Pak nastává okamžik prozření a uvědomění, že horší už to být nemůže a odtud se už jenom stoupá vzhůru. Pak může pomalu odeznít stres, přetížení a ztráta energie. Výsledek může být jiný, než jste doufali, ale to může být zrovna to nejlepší, co by se mohlo stát, protože s tím odejde veškeré napětí. 

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Ryby

Přichází osvobození od starostí a nouze, od nepříjemných situací, svazků a zábran. Má to však předpoklad k uskutečnění a k tomu je potřeba být trpělivým a naslouchat, nechat se vést svým vnitřním hlasem. S ním může přijít vysvobození nebo řešení. To, co se vám dnes zrodí jako záměr, může být časem nalezení hluboko ukrytého pokladu. Tam, kde není čas na hodnocení, se projasňuje a prohlubuje vnímání. Na partnerovi byste neměli chtít nic měnit, ani ho kritizovat. Zatoulal se vám mazlíček nebo jste nemohli pohnout s nějakou situací? Pátečním dnem se tyto skutečnosti jako mávnutím proutku mohou vyřešit za vás. 

Afirmace: Všechno je jak má být.

Karta dne k poslechu - Diplomacie https://www.youtube.com/watch?v=TSvj_x9U420&t=5s 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu