Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu 22. 3. / Karta dne - Velký zisk, bohatství, úspěch.

Páteční předpověď z Tarotových karet. Denní karta je o velkém štěstí. Čeká nás šťastný den. Co pro vás znamená štěstí? Bohatství a zisk? Nebo potkat prince na bílém koni?

Dnešní horoskop pro všechna  znamení Zvěrokruhu 22. 3.    / Karta dne -  Velký zisk, bohatství, úspěch.

 

„Ber co nejdříve, příležitost krátká je k zisku.“

Marcus Valerius Martialis

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

🎀

Beran

Pokud k vám bude promlouvat sen, tak to může být proto, abyste uvěřili síle vašeho podvědomí. Situace tohoto dne svědčí o nejasnosti vašeho postavení a vnitřní nejistotě. Je to upozornění na to, abyste se vyvarovali fantazírování a ponoření se do iluzí. Je někdo, kdo by zasloužil vaše odpuštění? Udělejte to právě dnes. Ponořte se do tvůrčí činnosti, a to hlavně v oblasti umění.

Afirmace: Každou noc se učím ze svých snů.

Býk

Zapomeňte na dlouhé komentáře o tom, co by se mělo udělat a buďte mužem činu. To platí i pro ženy, protože se od vás vyžadují skutky, které vaše okolí uvítá více, nežli povídali, že mu hráli. Komplexy dnes nemají šanci zabránit těm, kteří vezmou příležitost do svých rukou a projeví se v jejich největší síle. Chcete začít s podnikáním, proč ne právě dnes? Vytrvejte v tom, kde jste začali a vystoupejte až na vrchol své kariéry. 

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Blíženci

Kdy jindy, než v den, který je nakloněn přátelství, z kterého časem může vzniknout bezpodmínečná Láska, máte možnost zažít, že i když jste dva, jste vlastně jeden. Jedno tělo, jedna duše, spřízněnost duší, někdy nazývaná dvojplamenem. V zaměstnání můžete narazit na budoucího obchodního partnera, který na stejné vlně v oblasti byznysu jako jste vy. Dojděte si do salonu krásy.

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

Rak

Vemte na vědomí že úspěch si najde toho, kdo postupuje promyšleně a vše promyslí do detailů. Proto plánujte a buďte u toho otevřeni změnám, svým pocitům a emocím, abyste se po příchodu úspěchu uměli užívat opravdovou radost. Je na místě velkomyslnost, ochota pomáhat sociálně slabým vrstvám. Není to jen pomoc jedné straně na úkor druhé, leč tolerance obou stran. A to i ve vztahu, kde jste vyzváni k vnímavosti a toleranci.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Lev

Zastavte se a zpytujte své svědomí, zda to nejste vy, kdo chce nést na svých bedrech starosti celého světa? Tyto starosti vás tíží a stahují k zemi. Vy nejste povolání nést starosti celého světa jako Atlas Tyto překážky nejlépe zdoláte tím, že si konečně dopřejete radovánky, které jste dlouho odkládali. Další týden si už v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to odebírá energii a může se dostavit migréna. 

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Panna

Dnes nedělejte žádné ústupky tam, kde víte, že byste šli proti svému svědomí. V oblasti zdraví naslouchejte fyzickému tělu, možná vysílá signály, že přespříliš pracujete nebo jste si nastavili vysoký, zátěžový trénink, abyste rychle shodili to, co jste přes zimu nabrali, avšak všeho s mírou. Osvoboďte se od starých představ o mužství a otcovství. Nepotlačujte své city na úkor racionálna. Vy jste ten, kdo bude v

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.


 

Váhy

Mládí má dnes zelenou, ti jež oplývají mládím se mohou aktivně vyžít, jiní se mohou potkat s mladou, dynamickou osobou, která bude z rukávu tahat jeden nápad za druhým. Otevře vám oči a vy dostanete nový úhel pohledu na vztahy, a tím dáte tomu svého dynamický náboj. Přijali byste nebo zavrhnuli nabídku od mladého ctitele, návrh na prožití dobrodružství, flirtu? 

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Štír

Hledejte nový směr a plán do příštích dní a jděte něčemu novému naproti. Není žádoucí ustrnout na starých zvycích. Vše, do čeho se v tento den pustíte, ať už se jedná o obchod nebo lukrativní nabídku, která slibuje vydělat nemalé peníze, se jeví jako šance využít příznivého okamžiku. To by mohlo být uzavření skvělé smlouvy. Obchodníci na burze určitě uvítají pozitivní finanční energii pro operace ve finančních záležitostech.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Střelec

Znáte ten pocit, když si zastesknete a zvoláte, kdyby se tak dal vrátit čas! Byli jste vyslyšeni právě dnes. Využijte tuto příležitost třeba v rodinných sporech, dohadech o finance. Každý sám nejlépe ví, kde by rád využil druhou šanci a změnil to, co ho někde uvnitř tíží. Máte šanci najít své poslání, setkat se s někým, kdo vás posune dál. Ve vztahu zkuste vzít na zřetel moudro - lepší dramatický konec, nežli další závislost. 

Afirmace: Uvolňuji se ze starých pout.

Kozoroh

Dnes zažijete pocit, jaké to je být pod vlivem finanční stability a to třeba tím, že budete vnímat rodinné štěstí. Peníze si k vám mohou najít cestu přes starší generaci, to může být dědictví nebo dar, taktéž dar svatební. Celkově se jedná o štěstí rodinného zázemí, koupě pozemku, domu a ti, co jsou už v penzi naleznou nějaké nové uplatnění. Objevte bohatství, které se skrývá uvnitř vás a proměňte vaše sny v realitu.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Vodnář

Začněte znovu důvěřovat a věřit v život. Přichází den k přehodnocení situací. Nemyslíte, že je potřeba změnit prostředí, odejít z partnerského vztahu, který stagnuje a nehýbe se dál a marně se z něho snažíte vymanit? Zřejmě budete vyzváni podstoupit riziko nebo přinést nějakou oběť, vzdát se světských hodnot a tím se ponořit do vlastního nitra. Je to taková zkouška, kdy jste zkoušeni a vrženi na slepou kolej, prověřováni závislostí na čemkoliv. Dobrovolná oběť a vzdání se něčeho, na čem vám záleží přinese osvícení a obnovu.

Afirmace: Přestávám se vázat a svěřuji sebe a svůj vztah vůli Celku.

Ryby

Štěstí je vám dnes mnohonásobně nakloněno, na tento den budete nejspíš ještě dlouho vzpomínat. Na úrovni vědomí by to mohlo pro vás znamenat prožití zážitku, který vás vnitřně obohatí, neboť zjistíte, jaké schopnosti se ve vás skrývaly a jaké máte možnosti růstu. V osobních vztazích může být tento den předzvěstí udělat dobrou partii, najít životního přítele, náhoda, která ve vás zanechá hluboký pocit štěstí. Ne každému a ne každý den je nakloněn tomu získat tučný úlovek. 

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě.Čím víc dávám, tím víc dostávám.

Karta dne k poslechu - 9. pentaklů Denní horoskop na pátek. VELKÉ ŠTĚSTÍ. Radostný den, tučný úlovek.🍀 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu