Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu 23. 2.

Sobotní předpověď z Tarotových karet. Denní karta je pod taktovkou Lásky a rozhodování všeho druhu. Láska nebo práce? Alternativní medicína nebo léky? A jak se rozhodnout? Nechte se vést vaším ♥.

Dnešní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu 23. 2.

Denní karta - Láska, milenci.

„Trojí láska spaluje lidská srdce – láska k penězům, láska k rozkoším a láska k přetvářce.“ 

František Ladislav Čelakovský

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Je žádoucí odstranit obavy a představy o své budoucnosti, protože se před vámi možná rýsuje taková, která se neshoduje s tou vaší vysněnou. Proto využijte příznivé vyhlídky na obchody a zisky a budování dlouhodobých perspektiv založených na pevném základě. Věřte svým schopnostem a mějte zdravou sebedůvěru. Nebojte se myslet velkoryse a s otevřenou náručí. Budete přitahováni opačným pohlavím, proto ti, co jsou zadaní, nechť si dávají pozor na žárlivost.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Býk

Sníte o nějakém projektu, máte vizi? Zapojte do těchto snů a vizí i své stejně naladěné kolegy, pak dokážete vytvořit takové dílo, na které budou všichni zúčastnění pyšní. Spojte tedy svého ducha s fyzickým světem a hleďte vpřed, cíl už se rýsuje. Odměna je na dosah, třeba v podobě pochvaly nebo finanční odměny. V oblasti partnerských vztahů je vhodná společná meditace a upřímný rozhovor o oblastech, které vás uvnitř tíží. 

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztah, a tím se přibližuji svému partnerovi.

Blíženci

Den je nakloněn úspěšnému složení zkoušek nebo je možné zažít uspokojivý pocit, že vás naplňuje vaše práce. A zrovna zde se můžete dočkat, uznání, stát se zaměstnancem dne a ocitnout se na stupínku nejlepšího zaměstnance. Je proto dobré využít svůj organizační talent, manažerské schopnosti, vášeň a nadšení pro práci. Dobrá organizace práce, spolupráce s kolegy na společném projektu, umět si říct a použít radu od staršího, zkušeného kolegy, to vše vám může přinést dobré výsledky.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztah, a tím se přibližuji svému partnerovi.

Rak

Je dost docela možné, že v den volna cítíte sklíčenost, pesimismus a drobné starosti okolo vás. Nemějte sklon k sebekritice. Bylo by na čase dojít k uvědomění, že toto mohou způsobovat převzaté vzorce z dětství, kdy jste byli spílání učiteli a nebo vašimi rodiči. Máte-li možnost, promluvte si s nimi o tom. Využijte současné moudrosti a podívejte se na minulost s nadhledem, dojděte k odpuštění. 

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

Lev

Dnešek je ideální pro samostudium, vzdělávání se, hledání nových obzorů, poznávání sebe sama. Možná dojdete ke zjištění, že i samota může být pro nás více, než hlučný dav. Být ve svém středu a klidu se občas vyplatí, můžete slyšet svůj vnitřní hlas. Pokud ve vztahu nastane nedorozumění a vy se obhájíte, váš vztah to prohloubí. Říká se, že kniha je nejlepší přítel a tím by se vám dnes měla stát.

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem

Panna

Dnešní den je o tom, umět odpustit sobě i druhým. Nenechte se zraňovat myšlenkami z minulosti. Někdy pomůže přiznat si vinu a neházet předčasně flintu do žita. Život přináší radosti i starosti. Naděje umírá poslední, nápomocna může být vaše vnitřní síla nebo meditace či rodinné konstelace.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Váhy

Možná si toho nejste vědomi, ale situace tohoto dne ukazuje, že je potřeba se zbavit lpění na majetku a na finanční jistotě. Pokud se na nějakou věc upíná a drží křečovitě, může se dosáhnout pravého opaku. Je to vesmírný zákon, protože energie potřebuje proudit. Bylo by dobré se vymanit z uvíznutí z komfortní zóny. Uvolněte se novým možnostem. Kde jste si nastavili vysokou laťku a nechcete slevit ze svých požadavků. Někdy méně je více.

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Štír

V zaměstnání i ve vztahu je dobré se řídit srdcem a i rozumem, tím snáze dokážete vyřešit i těžší úkoly. Buďte spontánní, otevření, vyjadřujte Lásku a pochopení. Nabízí se vám pár milostných setkání a to, že budete více jak v jiné dny stát před volbou se rozhodnout mezi vícero možnostmi. Je dosti pravděpodobné, že někteří budou postaveni před volbu. Láska a partner nebo seberealizace? Odejít za prací svých snů a partnera nechat doma?

Afirmace: Nechť proudí do mě Láska, prozařující a léčivá síla.

Střelec

Dnešní setkání s druhými nemusí být takové, které je pro vás běžné. U někoho z okolí můžete zaznamenat melancholickou náladu, která se bude projevovat jízlivými poznámkami na váš účet a budou vás chtít do jejich rozpoložení vtáhnout. Budete-li tedy svědkem intrik, pomluv, nezaplétejte se do jejich nešvarů, jen byste přilévali olej do ohně. Buďte pozorovatelem a neskákejte protivníkovi do řeči, s překvapením možná sám prozradí, o co tu vlastně jde.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Kozoroh

Svou vytrvalostí, houževnatostí a pílí se vytváří trvalé hodnoty a tohoto přesvědčení a konání byste se dnes měli držet. Objevíte nové cesty, bude oceněna vaše výdrž a vaše nápady, které jste dlouho ukrývali před světem, neváhejte se je prodat tam, kde přinesou zisk. Chovejte se tak, jak vám je to vlastní, ukažte okolí vaše nejlepší talenty. 

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Vodnář

Co je žádoucí pro tento den je projevení moudrosti, spravedlnosti a nastolení řádu tam, kde druzí okolo vás tápají. Buďte ve svých názorech a přesvědčeních pevní jako skála, lidé k vám budou vzhlížet jako k autoritě. V zaměstnání je možné se dočkat povýšení a bude se očekávat, že se postavíte za ty, za kteří stojí o vaši přízeň. 

Afirmace: Jsem silná, pevná a mám svůj život ve svých rukou.

Ryby

Je tady víkend a čas vypnout a odpočívat, propustit starosti. Zvyšte svou sebekázeň, projevte silnou vůli tam, kde bude zapotřebí vzdorovat. V každém případě to znamená, nevzdávat se a vydržet až do konce.  Může se dostavit pocit ohrožení a tím vzniknout nedůvěra v okolí. Mějte se na pozoru před rádoby dobrými radami. Hoří ve vás oheň, který může vyčistit staré rány tím, že si ho uvědomíte, vynesete ho z temnoty na světlo dne. Mělo by vám to přinést uvědomění si všech zranění.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Karta dne k poslechu - Milenci, Láska.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu