Zpět na články

Jaký bude týden od 25. 3. 2024 do 31. 3. 2024 podle kartářky

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová. Karty  vám poskytnou lepší porozumění situacím ve vašem osobním životě. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Jaký bude týden od 25. 3. 2024 do 31. 3. 2024  podle kartářky

Berani

Kupte si v japonském obchůdku se suvenýry SOVU DARUMU. Ta se prodává bez očí. Sova má zázračnou moc, dokáže plnit sny. Stačí si něco přát a namalovat sově pravé oko. Když se přání splní, domalujte to levé. Oči vám připomenou, že zázraky se dějí. Následující dny vám přinesou řadu výzev. I když se sami nepokládáte za příliš statečné, rychle a odvážně se vyrovnáte se vším, co vám osud připravil. Očekávat můžete romantický protějšek, další milostné dobrodružství, nabídku zaměstnání, ocenění své dosavadní práce, osobní růst, psaní, cestování, finance.

Býci

Více se smějte, smích má pozitivní účinky na zdraví a urychluje všechny léčebné procesy. Smích vám obstará pěkné počasí při praní a věšení prádla. A také zasetá petržel zvlášť dobře vzejde, když se nezapomenete při její výsadbě hodně smát. Vaše schopnosti se výrazně projeví v oblasti zvyšování bohatství a osobního růstu. Ovšem ne každému se bude dařit. Záleží na vaší pilnosti a chuti dál se vzdělávat. Hlavně neriskujte při dostihovém sázení, v kasinu, loterii. Pokud jste introvert, snažte se více zapojit do společenského života.

Blíženci

Pokud můžete, kýchejte. Kýchání vás na čtyřiadvacet hodin chrání proti mrtvici. Budete-li opakovaně kýchat před snídaní, můžete se těšit na nějaký dárek, dopis, příjemnou novinku, milou návštěvu. Známí na vás obdivují rychlý úsudek, díky kterému se dokážete vymluvit z mnoha složitých situací. Na okolí občas působíte nekonvenčně, ovšem nejedná se o negativní povahový rys. Budete mít chuť pustit se do něčeho nového. Doma třeba zapojíte rodinu do jarního úklidu, v zaměstnání si vyberete kolegy, kteří vás podpoří v úspěšném projektu.

Raci

Jestli chcete podnikat, musíte si pro štěstí koupit kočku - může to být i maketa. Černá odhání zlé duchy, červená uzdravuje z nemoci, zlatá zajistí úspěch, bílá přináší štěstí. Ale pozor, je třeba sledovat, aby maketa kočky měla zvednutou tlapku. Jestli budete muset řešit nějaký problém, hlavně se k němu postavte čelem a nestrkejte hlavu do písku. I nadále budete chránit ty, které máte rádi a budete hledat příležitosti, které vám i vašim blízkým zlepší život. Žádná společnost se s vámi nebude nudit.

Lvi

Kouzelnou bylinou je kapradí. Dávejte si listy této rostliny pod polštář, bude se vám něco pěkného zdát. Semena kapradí noste při sobě jako amulet, budete mít štěstí ve všem, do čeho se pustíte. Milujete svou domácí pohodu, o nějaké změny v současné době nebudete stát. Ovšem stereotyp vás brzy omrzí a vy se opět pustíte do zvelebování domova. V zaměstnání budete zahlcení navíc i úkoly svých nemocných spolupracovníků. Budete muset vytrvat, nedat na sobě znát, že vás přemíra práce vyčerpává.

Panny

Pijte vychladlou kávu, budete krásní. Nezadaní by si ale měli dát pozor, aby nepřevrhli poloprázdný šálek s kávou. Mohli by mít totiž v budoucnu zlou tchyni. Stále se držíte mimo střed pozornosti, protože trpíte nesmělostí a nedostatkem sebedůvěry. Zbytečně. Volný čas věnujte jarnímu úklidu. V lásce máte před sebou příznivé období. Brzdou k navázání nového vztahu je vaše váhavost a nerozhodnost. Ničeho se nebojte, s úsměvem jděte do toho a budete mile překvapeni, co se začne dít.

Váhy

V kuchyni se zaměřte na větší spotřebu cibule. Při horečce nebo jiném onemocnění cibuli rozkrojte na dvě poloviny a každou část položte na jednu stranu postele. Cibulovou šťávu si vtírejte do pokožky hlavy, zamezíte vypadávání vlasů. A sen o cibuli je dobrým znamením. Rádi debatujete, někteří se určitě rozhodnou pro povolání právníka. Budete mít o Velikonocích návštěvu, dobré jídlo a víno hosté ocení. Nadbytečné finance budete investovat do nákupu odborných knih. Některé vám opravdu naplno otevřou oči a vy se posunete dál.

Štíři

Jestli chcete ochránit svůj dům před bleskem, nasbírejte na Zelený čtvrtek kopřivy a uskladněte je na půdě. A jestli jste natolik odolní vůči bolesti, snězte na Zelený čtvrtek pár lístků kopřivy. Budete chráněni před peněžní tísní. Ve vztazích vládne oboustranná nejistota, neumíte se mezi sebou domluvit. Ani jeden z vás nechce ustoupit. Nezbývá vám nic jiného, než udělat první krok ke smíru, aby Velikonoce proběhly v klidné atmosféře. Vaší chybou je, že jste hodně zahleděni do sebe a neberete ohled na druhé.

Střelci

S přicházejícím jarem nezapomeňte na bylinné očistné kúry proti parazitům. Zkuste oreganový olej v kapslích, zvyšte přísun zázvoru a česneku. Tymián zabíjí parazity v pitné vodě. Před použitím očistné kúry se ale poraďte s vyškoleným zdravotníkem. Hodně energie budete věnovat cestování a sportovním aktivitám. Jestli se vše daří, jste v pohodě, jestli vás ale něco začne omezovat, dostanete špatnou náladu. Díky své zvídavosti se dostanete do míst, kde se vám lidé svěří se svými pocity, kde se dovíte různá osobní i historická tajemství. Nedokážete odpočívat ani o Velikonocích, v hlavě vám vibruje plno nových projektů. A zlobíte se, že je všechny najednou nedokážete uskutečnit.

Kozorozi

Často kašlete, máte málo pohybu, zato dostatek jídla. Ani inhalátor nevyřeší všechny vaše problémy. Začněte jednat, cvičte – i vleže na gauči, omezte bílou mouku a bílý cukr. Do jídla přidávejte oregano a myrtu, mořské řasy, minerály. A podívejte se, jestli doma nemáte někde plíseň. Okolí vás neprávem pokládá za mazané, ovšem vy jste spíše prozíraví, než mazaní. Pokud se s vámi bude chtít někdo o něčem radit, vezmete si čas na rozmyšlenou a do ničeho se nevrhnete, dokud nebudete znát fakta. Dejte si ale pozor, abyste neřešili zbytečnosti a maličkosti.

Vodnáři

Energie pampelišky vám otevírá dveře pro splnění vašich přání, ale i dveře s novými příležitostmi. Natírejte si tělo pampeliškovým mlékem a štěstí vám zaklepe na dveře. Nemocní cukrovkou by denně měli sníst šest stonků z pampelišky v době, kdy tato rostlinka kvete. Štěstí budete opravdu potřebovat, protože za každou cenu hledáte osobní svobodu. Jste rebel a neváháte se vzbouřit. Pak jednáte impulzivně a z přátel se mohou stát nepřátelé. Nejednejte zbrkle, pozor si dejte na výbuchy emocí. Obezřetnost je na místě při podepisování úředních listin.

Ryby

Chcete-li otěhotnět, pojídejte sezamová semínka. Sezam prodlužuje lidem život, je symbolem peněz a bohatství. Pokud chystáte svatbu, nevěsta by měla mít ve vlasech nebo na krku červenou stužku. Tak bude od ní každé uhranutí odvráceno a žádná špatnost se k ní nedostane. Máte plno snových vizí a představ, ale ne všechny jsou reálné a splnitelné. Občas se vznášíte v myšlenkách na růžovém obláčku a neuvědomujete si, že realita je jiná. Proto někdy zveličujete svůj strach, jindy přijmete cizí názory, jen abyste se vyhnuli konfliktům a zachovali si mír a klidný spánek. Někdy je ale třeba bouchnout pěstí do stolu.

Pro více informací při Vašem zájmu o osobní výklad, numerologii nebo horoskop klikněte na mé jméno na konci článku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu