Zpět na články

Horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu 25. 3 .* Karta dne - Soutěživost, výzvy.

A máme tady poslední březnové pondělí a týden tohoto měsíce. Zajímá vás předpověď na tento den, necháte se inspirovat Tarotem? Karta dne je o soutěživosti. Nenechte se zahnat do kouta. Mějte připravena fakta.

Horoskop pro všechna  znamení Zvěrokruhu 25. 3 .*  Karta dne -  Soutěživost, výzvy.

 „Otevřete se spolupráci, ne soutěžení, neboť soutěžení podporuje oddělenost.“ Nanebevzatí mistři

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Hlásí se k vám nostalgie, a to buď náhlé ohlášení někoho z dětství, ze školních let nebo je tu pro vás rada, pokud chcete prožít radost, spojte se s někým z dávné minulosti o kom víte, že vám umí vykouzlit úsměv na tváři a s kým vám bylo dobře. Možná si i vzpomenete na svou první Lásku. Pozorujte, jak se vaše sexualita pozvolna mění, zklidňuje a tělesnost ztrácí na významu.

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Býk

Dnešní den není rozhodně o setrvávání v samotě, naopak vybízí k sdružování, společenskému životu a oslavám všeho druhu. Budete k sobě přitahovat lidi podobně naladěné, pro které večírky a mejdany jsou příležitostí k poznávání nových lidí a užívání si radosti při sklence kvalitního červeného vína. Vztah s partnerem může přinést uvědomění, že máte hodně společného a že existuje ještě spoustu neobjeveného. K tomu může být nápomocen i rozhovor s třetí osobou.

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Blíženci

Ať vás postihly jakékoliv problémy, věřte, že v tento den se vaše situace v dobro obrátí. Zlepší se vaše situace ve finanční oblasti, je šance rozetnout nefunkční vztah nebo projekt v zaměstnání, který vám způsoboval vrásky na čele. Štěstí růstu v životě je dar. Buďte proto otevřeni změnám a Štěstěně, která je vrtkavá. Pokud budete mít svrbění v rukou, že si máte vsadit, tak to udělejte. 

Afirmace: Důvěřuji vesmíru, že mě pošle tam, kde potřebuji být.

Rak

Zkuste se podívat na okolní dění okolo vás jiným pohledem, než předešlé dny. Takto žijí ti, kteří mají víru, že vždy může být lépe, než doposud. Dejte starým návykům a všemu, co nevzkvétá sbohem a rozhodněte se pro uskutečnění nových změn. Vymalujte si barevně byt, řekněte partnerovi o plánech a dovolené, které jste si doposud nechávali jen pro sebe a ve svých představách. Inspirace a motivace vám budou velmi nápomocny. A to nejen v podobě motivačních videí. Zkoušky budou zdárně složeny v případě, že se nenecháte ovlivnit trémou. 

Afirmace: Chápu a jsem chápán.

Lev

V Lásce a partnerství možná usoudíte, že je potřeba si dát malou přestávku, přechodný ústup, protože jste se od sebe emocionálně vzdálili. Celkově se jedná o dobrovolnou nečinnost a nebo o to, že vaše tělo vyžaduje rekonvalescenci, léčení, odpočinek a sbírání nových sil. Nepřeceňujte se tedy a včas změňte ve vašem diáři to, co změnu snese a naopak si naplánujte to, co pro samou práci stále odkládáte.

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.

Panna

Stůjte si pevně za svým stanoviskem a jděte si za svým cílem. Držte se svých záměrů a neustupujte. Jednejte s diplomacií a grácií. Využívejte intuici a sebekontrolu, abyste se nepouštěli do situací bez promyšlení a zbrkle. Naplánujte si a vytvořte si podmínky pro skvělou budoucnost. Láká vás napsat knihu založit nějakou skupinu pro více lidí? Neváhejte a pusťte se do toho, budete na to mít více síly, než byste si kdy dokázali představit, budete popoháněni energií a druhým nápomocni a příkladem. 

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Váhy

Někdy je umění i to, umět počkat na vhodný okamžik a nejít hlavou proti zdi. Na ovoce své práce si budete muset ještě nějakou dobu počkat. A pak až nastane ta správná chvíle, se situace okolo vás dá sama do pohybu a vy nebudete muset vynaložit takové úsilí, jako kdybyste nyní bojovali s větrnými mlýny. Snaha urychlit vývoj a běh událostí by mohla mít opačný efekt a neúspěch při jinak slibném vývoji situace. To se týká jak v oblasti pracovní, tak i ve vztahu. Proč stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko?

Afirmace pro tento den : Spočívám v pravdě.

Štír

S komunikací nebudete mít problémy, bude vám to hezky mluvit, pokud nebudete používat ostrá slova. Někdy se slovem dá uškodit více, nežli malým políčkem. Jednejte cílevědomě a spravedlivě, tak, abyste byli bezúhonným pracovníkem, který se umí prosadit. Potřebujete-li něco vyřídit na úřadě, vyřídíte to ku prospěchu. V práci je možné zažít náladovost šéfové, kdy bude působit jako nezávislá žena, která se drží ideálů, využívá bystrý rozum a nenechá si jen tak něco líbit. Přesto jí je ale ku prospěchu, že dokáže řešit problematické situace rozumem a vytěžit u nich co nejvíce. Vemte na zřetel, že lepší taková šéfová nebo šéf, nežli doma manželka nebo přítel.

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, pomáhám partnerovi najít sebe sama.

Střelec

Buďte tím, kdo zastupuje moudrost a spravedlnost, ve svých názorech a přesvědčeních je pevný jako skála. Čeká vás nastolení řádu tam, kde druzí z vašeho okolí tápají. Proměňte své plány v realitu, změňte úmysl v čin. Vaše děti uvítají, že umíte držet slovo. Takového otce berou jako autoritu a ženy jako někoho, kdo si stojí za svým slibem. Zařaďte do stravy černý rybíz. Obsahuje vitamin C a potraviny žluté barvy. 

Afirmace: Vše mám pod kontrolou a dosahuji svého cíle.

Kozoroh

Pokud vás čeká obchodní jednání, kterého se zúčastní větší počet lidí, možná budete mít potíže s tím, aby váš hlas byl slyšet. Jedná se o zkoušku vaší trpělivosti. Neustupujte o krok zpět, někteří se budou chvástat, budou mít plno řečí a váš čas přijde včas, pokud budete mluvit zřetelně a mít na stole přesná a výstižná fakta. Je dobré mít tedy na paměti, že se situace nemusí vyvíjet tak, jak byste čekali, tudíž je dobré být připraven i na menší souboj k poměřování sil. Pokud se nenecháte odradit a nedostane se vám docenění, buďte ten, kdo sám sobě uznání dá, že jste vydrželi až do konce a to i mezi partnery.

Afirmace: S důvěrou ve svou vnitřní sílu jdu vlastní cestou.

Vodnář

Čekají vás nevšední a neobvyklé nabídky v práci, úspěšný pohovor nebo schválení hypotéky na bydlení. Zvažujete začít pracovat sami na sebe? Je tady čas zahájit samostatné podnikání. Nepřistupujte na kompromisy, držte se svého přesvědčení, pak se k vám dostane to nejlepší. Ve vztahu objevujte nové společné koníčky, zájmy i cesty.

Afirmace: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Ryby

Je tu doba k přehodnocení situace, zda zůstat nebo se vydat na sólo cestu, přesto nedělejte ukvapené rozhodnutí a zvažte, co s touto situací uděláte dál. Je možné, že rozchodu nebo opuštění partnera se prostě nevyhnete. Mějte se rádi a udělejte to nejlepší pro sebe, bez ohledu na to, co si ten druhý pomyslí. Proto, cítíte-li se unaveni a máte domluvenou schůzku, jednoduše ji zrušte. Možná to bude pro vaše okolí nové, začněte tímto dnem se mít na prvním místě. Kdo to uvítá jako první bude vaše tělo i mysl, protože jsou dočasně přetížení.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Více inspirace pro tento den jsem namluvila do videa: Karta dne k poslechu : 5 holí.  

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu