Zpět na články

Dnešní horoskop - 27 . březen 2024 / Karta dne - Nová práce, finanční zisk.

Středčení výklad z Tarotových karet. Denní karta je o finančním investování. Být sám sebou a prosadit své cíle.

Dnešní horoskop  - 27  . březen 2024  /  Karta dne -  Nová práce, finanční zisk.

„Připomínejte lidem, že zisk je rozdíl mezi výnosy a náklady.

Budete vypadat chytře.“ Scott Adams

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Buďte kreativní a dělejte vše, co rozvine vaši tvořivost a představivost. Den je nakloněn umění, seberozvoji, kultuře a vše, co dělá dobře na duši. Proto je dobré se chytit příležitosti a využít tuto energii v hudbě, tanci, při malování obrazu. Pro své okolí budete skvělým posluchačem i rádcem, který potěší vlídným slovem.

Barva dne - oranžová.

Potraviny oranžové barvy, citrusy, mrkev.

Čakra dne - sakrální, křížová.

Klíčové slovo dne - moře.

Býk

Pozorujte, jak vnímáte rozdíly v touze a pudovosti. Jak přistupujete k vášni a chtíči? Chtíč není nic jiného než pomíjivá fáze. Nedopusťte, aby se nestal konečným cílem. Abyste ho správně využili a pochopili, je dobré ho spojit se svým duševním propojením. Tam, kde máte nepřiměřené vnímání na morálku je čas k zamyšlení.

Klíčové slovo dne - hudba.

Blíženci

Vnímejte dění okolo vás jiným pohledem, než v předešlé dny. Je to víra v to, že vždy může být lépe, než doposud. Propusťte staré návyky a vše, co nevzkvétá a rozhodněte se pro uskutečnění nových změn. Vytapetujte si velkými obrazci byt, řekněte partnerovi o plánech a dovolené, které jste si doposud nechávali jen pro sebe a ve svých představách. Inspirace a motivace vám budou přínosem.

Klíčové slovo dne - rados.

Rak

Využijte příležitost, kterou vám vesmír posílá k urovnání rodinných sporů při starostech rodinné finance, dědictví, alimenty. To, co jste chtěli před pár dny změnit a řešit, má v tento den velkou naději, aby vše šlo jako po másle. Všímejte si znamení. Řešení vašeho problému je nadosah. Myslíte, že dokážete odpustit sobě a druhým? Pak nastane obrat, jakoby vám někdo odebral břemeno z vašich beder. Dejte péči svým dutinám.

Klíčové slovo dne - zdraví. 

Lev

Bylo by to milé, že, kdyby vám někdo daroval třeba kytici z opravdové Lásky. Svobodní mají příležitost osudového setkání s protějškem, které bude ve víru citového vzplanutí. Celý den můžete zažívat pocit, že Láska je všude okolo vás. Prodavačka se na vás usměje, řidič na vás počká, i když dobíháte spoj. Užijte si tu krásu všedního dne. 

Klíčové slovo dne - tanec. 

Panna

Potřebujete-li vyřešit nějaké nedorozumění s vašimi ratolestmi, pak jistě uvítáte, že tato komunikace bude příjemná, protože vám budou naslouchat a uvěří vašim slovům, a to v případě, že budete působit jako vrozený diplomat. Soustřeďte na to, co chcete a nedávejte pozornost těm věcem, které ve svém dni nechcete. Pak je nad slunce jasné, že budete toužit po uznání, optimismu a viditelných úspěších. 

Klíčové slovo dne - hudba.

Váhy

Říká se, že Láska i hory přenáší. Vy budete nejspíš stát před volbou a rozhodováním nejen v oblasti Lásky. Buďte spontánní, otevření, vyjadřujte Lásku a pochopení. Budete mít možná pár milostných setkání a pak by bylo moudré se zamyslet, jak partnera vnímáte. Zda rozumem, tak jak vznikají sňatky z rozumu a nebo se vydáváte za hlasem srdce.

Klíčové slovo dne - příroda. 

Štír

Vše, co se dnes zaměříte svou pozornost bude mít skvělou perspektivu na dlouhodobý úspěch. Nastavte si jako priority řád, prosperitu a stabilitu. Neslevujte ze svých požadavků a myslete o krok dopředu. Pobývejte hodně času na čerstvém vzduchu se svojí rodinou a večer odpočívejte, relaxujte, meditujte na solar. Barva dne žlutá a to nejen v oblečení, ale i v potravinách.

Klíčové slovo dne - moře.

Střelec

Není každý den posvícení, proto se nenechte odradit počátečním pocitem, že zažíváte porážku, prohru a strach ze ztráty. Možná budete čelit pomluvám, závisti, pocitu, že spravedlnost se k vám otočila zády. Pokud dokážete přijmout skutečnost, že není šprochu, by nebylo pravdy trochu, dojdete k uvědomění, že pro příště je moudřejší se nezapojovat do pomluv. Protože už víte, že tyto praktiky vás připravují o vaši energii a vyhodí z rovnováhy.

Klíčové slovo dne - příroda.

Kozoroh

Zúčastněte se společenských aktivit, nejlépe ve společnosti dalších dvou přátel, abyste vytvořili skvělou trojici. Den je ideální k návštěvě divadla, kina. Po té můžete ještě v radovánkách pokračovat se sklenkou dobrého, ročníkového vína, nejlépe červeného. Nezapomeňte ale nastavit správnou míru.

Klíčové slovo dne - sport.

Vodnář

Jistě už jste zažili skutečnost a víte, že trpělivě čekat na sklizeň svých plodů z dobrého obchodu se vyplatí a nedá se uspěchat. Den je nakloněn řemeslníkům i bankéřům a to ve větším pracovním kolektivu. Úspěch je dnes nakloněn těm, jež budou o krok napřed před ostatními. Ve vztazích můžete vnímat, že trvalá a dlouhodobá přátelství, spolehlivost a věrnost znamenají více, nežli přelétavost. Pozor na sklony k žárlení.

Klíčové slovo dne - přítelství. 

Ryby

Co je to, co vás dnes bude ovládat a směřovat k novým ideálům? Může to být touha po nových informacích, ale i k materiálnímu uspokojení. Nakupování, vzdělávání se, seberealizace. Ti, jež jsou vůdčí osobností, umí jednat samostatně s klidem a rozvahou, mohou dnes úspěšně splnit své cíle, které je čekají. Ve vztahu je možné zaznamenat změnu k lepšímu, vášeň, odvahu, vzrušení. Jestliže potřebujete v rodině mluvit o nějakém problému, nastiňte ho právě dnes a to optimistickou cestou a cestou diplomacie, myslete o dva kroky dopředu před ostatními. 

Klíčové slovo dne tanec.  

Karta dne k poslechu https://www.youtube.com/watch?v=MWvp5pNY1dg 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den. *

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu