Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu 1. 4. / Denní karta - novinky, změny, cesty.

Hody hody doprovody, dej panáka místo vody. 🥚 🐥 Nechci bílek ani žloutek, mašličkou mi ozdob proutek. Ať je ve vsi nejkrásnější, beru i od těch, co nejsou zdejší. Krásné Velikonoce přeji všem mým příznivcům.

Dnešní horoskop pro všechna  znamení Zvěrokruhu 1. 4.  / Denní karta -  novinky, změny, cesty.

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Z vlastností, které vás budou ovládat využijte chytrost, jasné a analytické myšlení a bystrý rozum. Je však na místě být jednat uvážlivě, aby nedošlo k vynášení kritických soudů. Někdy rozum je tak dominantní, že zastře veškeré city. V tento sváteční den jistě nechcete mít nálepku přísné matky nebo ledové královny, která lp ípředevším na pravidlech, nežli na opravdovém prožívání citů a přirozenosti. 

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, pomáhám partnerovi najít sebe sama.

Býk

Sváteční den je na obzoru a vás možná čeká nepříjemné setkání s někým, kdo se bude prezentovat jako přátelská osoba, ale ve skrytu duše čeká na vaše jakékoliv zadrhnutí. Proto si hlídejte své úmysly a plány a zvažte co pustíte do éteru ať už ústně či v písemné formě. Je možné, že i přes veškerou bdělost nebudete ušetřeni toho, že se necháte vtáhnout do konfliktu okolí. Dozvíte se nové informace a ty budoucnost zúročí.

Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.

Blíženci

Dalo by se očekávat, že ve sváteční den budete rozjímat a odpočívat. A přesto se může stát, že přijde vnuknutí myšlenky, nápadu a vy proto nebudete muset ani mnoho dělat. Vnímejte zvyšující sebedůvěru a rozklíčování nějaké situace, při které je na místě zvolat: “Sezame, otevři se “! Všímejte si nevšedních nabídek a nepřistupujte na žádné kompromisy. Držte se svého přesvědčení, pak se k vám dostane to nej.

Afirmace: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Rak

Využijte toho, že je tu den odpočinku navíc a začněte se orientovat novým směrem. Je žádoucí změnit utkvělé představy, které vás brzdí od nového bytí. Pokud dlouze setrváváte v zastaralém přesvědčení, můžete se stát, že se stanete obětí vlastní umíněnosti a tvrdohlavosti. Lpěním na současnosti bráníte běhu života. Přestaňte s komandováním ve vztahu a nehrajte bezmocného. 

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Lev

Je tu velký předpoklad, že jste to vy, na koho čeká obdržení daru nebo nečekaná pomoc. Někde uvnitř sebe víte, že se ukončuje starý cyklus a přichází nový, slibný začátek. Přátelskou komunikací můžete vyniknout v roli poradce v jisté tvůrčí oblasti. Máte-li před sebou cestu do zahraničí, bude to velmi úspěšná cesta. Někteří mohou zažít překvapení v podobě návštěvy až z daleké Ameriky. V oblasti zdraví věnujte péči fyzickému tělu, cvičením, masážemi, protahováním. Plánujte, cestujte a sněte o nové budoucnosti.

Afirmace: Jsem teď otevřena velikému naplnění.

Panna

Užívejte si všeho, co jste do tohoto svátečního dne dosáhli a využijte toho, že jste odpočatí a plánujte svůj další životní cyklus na vyšší úrovni s vyššími cíli. Těšte se na nové začátky. Vaše upřímnost vám otevře dveře. Dostanete se na místo, které jste si dlouho přáli. Najdete domov ve svém nitru. Říká se, kdo nemá sny, ten nežije. Rada pro tento den. Co nejvíce plánovat, cestovat, snít.

Afirmace: Mé místo je zde, plním své poslání.

Váhy

Chytit štěstí za pačesy? Ano, dnes k tomu budete mít šanci. Pokud vám přijde na mysl, že máte zkusit Štěstěnu v loterii, pak to udělejte. Jestliže je pro vás štěstí být s rodinou, věnujte jim tento čas. Takový den, jako dnešní, už se dlouho nemusí opakovat. Využijte příznivý okamžik, který nabízí kolo osudu.

Afirmace: Štěstí, které prožívám skrze druhé, mě vede k vnitřnímu naplnění.

Štír

Co by mělo být vaší dnešní sváteční prioritou je setkání s bližními, oslava, sdružování se s přáteli. Na druhou stranu je dobré si uvědomit, že není dobré svou péči a starost o druhé přehánět a tím zapomínat na sebe. Přehnaná péče je někdy pro druhé na obtíž. Maminky, věnujte čas i svým koníčkům. Kdo dává víc druhým než sobě, trpí nedostatkem vápníku. Víte, že nejvíce ho je v čaji ze sedmikrásek? Třeba se vám naskytne možnost si s někým zakoketovat.

Afirmace: Uznáním protikladů se stávám úplným.

Střelec

Ve vztahu si udělejte jasno a nenasazujte růžové brýle, okamžik pravdy a prozření by byl o to bolestivější. I když je tu svátek a doba soudržnosti, kapka zdravé skepse přijde vhod, a to nejen v partnerských vztazích. Pozor na nepoctivce kolem vás. Pokud okolo vás budou někteří propadat alkoholickému opojení, máte skvělou šanci posilovat svou vůli k tomu, abyste se naučili progresivně vyrovnávat s podněty, které vedou ke sklíčenosti. Z té je pak snadná cesta k úniku do závislosti.

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Kozoroh

Dejte volný průchod situacím, aby se vyvinuly samy bez vašeho přičinění s tím, že k vám přijde vše samo v pravý čas. Prožijte tento den ve skupinových činnostech, na výletě s přáteli a rodinnými příslušníky. Nabízí se materiální uspokojení, nová chuť do života, osvícení, zlepšení zdravotního stavu. V osobních vztazích se ukazují lepší časy, možná jste něco v sobě přenastavili. Pak je na místě se usadit, zasnoubit, plánovat rodičovství.

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Vodnář

Stanovte si jasný cíl, neměňte své stanovisko a věřte, že i když cesta k úspěchu je klikatá a protkaná zkouškami, čeká vás na konci cesty poklad.  Propojte kontakty, pokud se zúčastníte nějaké společenské události nebo setkání. Ujasněte si, jakou cestou úspěchu chcete jít vpřed. Nastavte ten správný směr, rozhodně by to nemělo být tak, že byste šli i přes mrtvoly. Vyzařujte odvahu a odhodlání. Okolí vás bude vnímat tak, že řeči a mínění druhých vás nechávají chladnými. 

Afirmace: Dívám se očima srdce. 

Ryby

Nepřízeň osudu byla překonána, už bylo na čase. Den plný skvělých nápadů, optimismu. To vše vám může otevřít nový směr.  Obklopujte se dětmi a jejich přirozeností, spontáností a smíchem. Radujte se z maličkostí, z každého úspěchu. Otevřete své srdce a dveře Lásce. Dosáhnete tím nejvyššího bodu ve vztazích. Může se dostavit pocit znovuzrození s přívalem nové tvůrčí energie. Motivujte druhé a získejte si je na svou stranu.

Afirmace: Do mého života vchází radost a optimismus

Karta dne k poslechu - osmička holí

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji vám úspěšný, sváteční den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu