Zpět na články

Jaký bude týden od 1. 4. 2024 do 7. 4. 2024 podle kartářky

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová. Duben je měsíc pučících stromů, osevu, zelené trávy, sázení, růstu. Musíme se naučit ovládat svůj hněv, špatnou náladu.  Je nutno vsadit na sebejistotu, sebedůvěru, někteří zrozenci se nesmějí bát životní změny. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Jaký bude týden od 1. 4. 2024 do 7. 4. 2024  podle kartářky

Berani

Nemocní mají dobré vyhlídky na vyléčení, vyřeší se obtížná situace. Samozřejmě k tomu nedojde ze dne na den, ale věřte ve šťastný výsledek. Na své životní pouti se vydáváte správným směrem. Pokud zvažujete, že se pustíte do něčeho nového, neváhejte, máte velké vyhlídky na úspěch. Na druhé straně nezapomínejte na svoje vlastní priority, nezříkejte se zábavy, jděte za svým štěstím. Romantický vztah začíná nabírat na obrátkách, bude třeba se rozhodovat mezi více partnery nebo partnerkami, kteří začnou usilovat o vaši přízeň a doslova mezi sebou o vás bojovat.

Býci

Máte v sobě více síly, talentu a šikovnosti, než si uvědomujete. Do vašeho pracovního života vstoupí vlivná a mocná osoba, které ale moc nevěřte. Nikdo neví, kde se vzala. Její úsměvy budou falešné. Nesvěřujte se jí, nemluvte s ní příliš o pracovních záležitostech. Stejně tam dlouho nevydrží, vyjdou najevo záležitosti, které tuto osobu donutí odejít do tří měsíců na vlastní žádost. Všem se vám ohromně uleví. A rýsuje se vám cesta k povýšení či k jinému vlivnému postavení, protože pro ostatní jste morální autoritou.  

Blíženci

Hlavním tématem prvních dubnových dnů je plodnost. Ta se může projevit různými formami. Zrodí se nápad, který vám přinese obrovské citové uspokojení. Romantický vztah může vést k manželství. Můžete očekávat příchod nového člena rodiny. Někteří zrozenci se přestěhují blíže k přírodě – do domu s krásnou zahradou nebo do domku, který stojí ve vesnici. I když se vám sny plní, nezapomínejte na skromné vystupování, s penězi zacházejte opatrně, dodržujte zákony, před nikým se nechvalte.

Raci

Hledejte způsoby, které do vašeho života vnesou více duchovna. Zejména při řešení složitějších a náročnějších situací se neřiďte pouze předpisy, ale též intuicí. Hledejte světlo v temnotě. Někteří zrozenci si budou muset vybrat mezi dvěma zaměstnáními. Jedno nabízí růst vaší kreativity, druhé růst vašeho bankovního účtu. Může se rovněž jednat o volbu mezi dvěma partnery, z nichž jeden nabízí stabilitu a druhý vzrušení. Možná budete před oběma hledat únikovou cestu, pokud se nebudete moci rozhodnout.

Lvi

V rodině stále vládnou harmonické vztahy. Jestli máte dojem, že atmosféra houstne, doporučují karty trpělivost, případně se na situaci podívat z jiného úhlu. Začněte plánovat dovolenou, moře a sluníčko už vás zvou k odpočinku. Nezadaným svítá naděje na vznik milostného vztahu, jiným se nabízejí nové pracovní příležitosti. Máte před sebou podpis nějaké smlouvy, která se bude týkat zaměstnání nebo pronájmu bytu. Nevzpomínejte stále na minulost, až tolik růžová nebyla. Život pokračuje dál. 

Panny

Není všechno zlato, co se třpytí. Nabídka, která na první pohled vypadá úžasně, může mít v sobě nějaký háček, nebo se také může vytratit jako pára nad hrncem. Poslouchejte svůj vnitřní hlas, svoji intuici, dobře vám poradí. Začnou se o vás více zajímat lidé, kteří jsou citliví, laskaví, hloubaví, přátelští. To oni rozšíří vaše znalosti v oblasti duchovna a alternativní medicíny. Možná se zúčastníte i nějakého školení nebo kurzu. Vykročíte z vyježděných kolejí, začnete se radovat z nových poznatků.

Váhy

Podle karet jste se zapomněli radovat ze světlejších stránek života. Pořád totiž máte pocit, že jste v jednom kole. Najděte si co nejdříve důvod k oslavě a zvolněte tempo. Máte před sebou nové pracovní vyhlídky, ale budete muset přemoci konkurenci. I když vynaložené úsilí, abyste v konkurzu, pohovoru nebo jiné soutěži uspěli, je pro vás únavné, přesto se nevzdávejte a bojujte. Nezapomeňte zdůraznit svou zručnost, případně předložit výuční list. Někteří zrozenci budou muset v rámci stáže nebo pracovní cesty navštívit zahraničí.

Štíři

Udělejte odvážný krok a zariskujte. V zaměstnání navrhněte nový projekt, ve sportu zkuste bojové umění, v loterii to ale s penězi nepřehánějte. Co kdyby to náhodou nevyšlo. Jestli vás trápí nějaký zdravotní problém, tady riskovat nemůžete a objednejte se k lékaři. Určitě se nebude jednat o jarní únavu, ale o záležitost, s níž si poradí jen lékař. Myšlenky, které se týkají vašeho zdravotního stavu, vás zcela pohltí. Nejedná se ale o nic takového, co by nespravily léky, životospráva, zrevidování pracovních povinností.

Střelci

Stojíte před mnoha překážkami, kterou jsou brzdou ve vaší kariéře. Připravte se na kompromisy, nestihnete vše, co byste chtěli. Oporou vám budou vlivní lidé. Neriskujte a zacházejte opatrně s financemi. Události běží v ohromném tempu, 00000stoupáte vzhůru, i když ne tak rychle, jak byste si přáli. Máte hektický společenský život. Naopak v osobním životě trochu strádáte, na své milované nemáte tolik času, kolik by si zasloužili. Musíte zvážit, co je pro vás na prvním místě – rodina nebo kariéra.

Kozorozi

Budete rádi komunikovat s přáteli – telefonem, e-mailem apod. Různé formy komunikace využijete nejen k popovídání si, ale též k získávání nových vědomostí. V hovoru se budete rovněž zmiňovat o svých dávných předcích. Zejména o těch, kteří dalším generacím předávali své znalosti. Lákat vás bude návštěva borového lesa. Začněte nejen plánovat, ale i realizovat svá tajná přání. Nestačí jenom snít, je třeba se vzchopit k činu. Zkuste využít podpory a pomoci svých nejbližších a nakazit je svým nadšením.

Vodnáři

Potřebujete napravit problémy způsobené předchozími chybami. Do nápravy se ale nesmíte vrhnout po hlavě, bez rozmyslu. Pár dní o svém postupu přemýšlejte, uznejte svoji vinu. Hlavně jednejte mírně, klidně, s pokorou. Hašteření by vás dovedlo do slepé uličky. Váš atraktivní zjev vám pomůže získat vytoužené pracovní místo. Nestarejte se o problémy svých přátel, rozhodně jim neraďte, ať už se jedná o cokoliv. Proč byste mrhali energií na spory někoho jiného? Dejte si do pořádku auto.

Ryby

Od budoucnosti příliš mnoho neočekávejte, pak nebudete zklamáni. Radujte se z obyčejných věcí, usmívejte se, pak se stanete požehnáním pro své přátele. Z vrásek si nic nedělejte, jsou důkazem toho, že žijete. Využijte svých tvůrčích schopností a manuální zručnosti k tomu, abyste na svůj talent upozornili okolí. Uspořádejte výstavu, nabízejte své výrobky, fotografujte je, pište o své kreativitě. I nadále je pro vás důležitá citová jistota a klid. O své nejbližší se tolik nestrachujte.

Pro více informací při Vašem zájmu o osobní výklad, numerologii nebo horoskop klikněte na mé jméno na konci článku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu