Zpět na články

Denní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu 3. 2. / Denní karta - Vynalézavost, nápady.

„Když muž nemá rozum, musí být žena vynalézavá. Když žena není vynalézavá, musí mít muž rozum.“ Jan Werich Denní karta je předzvěstí vynalézavosti a diplomacie. Více ve videu na koci příspěvku. Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Denní  horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu 3. 2. / Denní karta - Vynalézavost, nápady.

Beran

Klíčová slova - autorita, pravda a moc.

Dnes to budete vy, za kým budou někteří z vašeho okolí rádi chodit, protože jste pro ně inspirující člověk, který umí vždy dobře poradit. To pro svou inteligenci a odhodlání. Má to však jedno úskalí, někdy tyto zmíněné vlastnosti nemusíte mít až tak pod kontrolou a pak přehlížíte emoce druhých a můžete mít sklon až ke krutosti. Jděte proto rovnou k jádru věci a vnímejte situaci takovou, jaká opravdu je. Někteří budou řešit právní záležitosti, třeba i rozvod.

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

Býk

Klíčová slova - akce, vášeň, dobrodružství.

Počítejte s tím, že k vám budou přicházet nové nápady a den celkově oproti jiným nabere větší tempo. Proto je dobré dbát na to, abyste měli pod kontrolou svou zbrklost či netrpělivost. Ten, kdo to dokáže, bude mít skvělou vyřídilku. Naopak ti, co se dlouho nemohli rozhoupat, zda se ucházet o ruku své vyvolené nebo vznést nárok na zvýšení platu, mohou této energie využít k rozpohybování situací, které stagnovaly. Důležité je si vše připravit a promyslet do detailů, abyste nebyli zaskočeni. 

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Blíženci

Klíčová slova - spolupráce třech osob, povýšení.

Pracujete na nějakém projektu, máte vizi co byste mohli v zaměstnání inovovat? Nebojte přizvat spolupracovníky, věřte, že v trojici dokážete vytvořit takové dílo, na které budou všichni zúčastnění pyšní. Spojte tedy svého ducha s fyzickým světem a očekávejte výsledky, cíl už se rýsuje. Odměna je na dosah, třeba v podobě pochvaly nebo finanční odměny. A pokud se to vše povede, můžete postoupit o stupínek výše v pracovní pozici.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztah, a tím se přibližuji svému partnerovi.

Rak

Klíčová slova - soucit, oddanost, vědomosti.

Vyjadřujte svobodně své pocity a stůjte přitom nohama na zemi. Pro mnohé dnes budete svým vyzařováním působit jako přátelská osoba, od které si rádi nechají poradit, dalo by se říci, že budete duchovní učitel. Využijte svou moudrost, intuici a srdečnost. Ve chvílích volna dělejte koníčka, který podpoří vaši kreativitu a zručnost. Ve vztazích někteří prožijí den plný citů, náklonnosti, porozumění. Měli byste se konfrontovat se svou sexualitou a vášnivostí. Síla sexuality je základní energie a vám by měla přinést velký potenciál transformace. Nebojte se ji konstruktivně využít. 

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Lev

Klíčová slova- hnací síla, pohyb vpřed, sebejistota.

Buďte odhodlaní a sebejistí. Dokážete překonat všechny překážky a uspět. Zaměřte se na své silné stránky a držte pevně otěže svého života ve svých rukách. Mezi ně jistě nepatří přetvářka, pochlebování a jiné nečestné jednání. Je možné se setkat s někým, s kým nemáte vyjasněno spoustu nevyřčených otázek a odpovědí. Úspěch nemine prohlídka nových bytů, cesta na pohovor.

Afirmace : Dívám se dopředu a soustřeďuji se na svůj cíl.

Panna

Klíčová slova - radost, dětská spontánnost.

Jestliže víte o nějakých nedorozuměních a neshodách, máte osud nakloněn k jejich vyřešení. To může být na pracovním poli, tak i mezi partnery. Otevřete své srdce, ať do něho opět může vstoupit Láska a prohřávat celé vaše okolí. Inspirujte a povzbuzujte druhé. Tím si je získáte na svoji stranu. V rodině zažijete stabilitu, radost z příjemného zázemí a klid. Obklopujte se dětmi, začněte plánovat založení rodiny. 

Afirmace: Do mého života vchází radost a optimismus

Váhy

Klíčová slova - zbrklost, adrenalin.

Dnes se rozhodně nebudete nudit ani zahálet. Naopak, bude vás hnát touha po nových zážitcích a adrenalinových činnostech. Možná taky zažijete situaci, kdy budete více netrpělivá než vaši kolegové a tím můžete působit jako ohnivá koule, která se prožene a zanechá za sebou rozruch. Negativita a úzkost musí dnes z cesty. 

Afirmace: Svou sílou a dynamikou žiju ve vztahu otevřeně a svobodně.

Štír

Klíčová slova- autorita, otcovské rady.

Buďte ve svých názorech a přesvědčení pevní jako skála. Pak k vám bude okolí vzhlížet jako k opravdové autoritě. V zaměstnání je možné se dočkat povýšení a bude se očekávat, že se postavíte za ty, za kteří stojí o vaši přízeň. Nastavte si v sobě harmonii, chaos nemá šanci vás ovládat. Vše, co se dnes zaměříte, bude mít příznivou naději na dlouhodobý úspěch, řád a prosperitu. Čas strávený na čerstvém vzduchu se svojí rodinou vám přijde jistě vhod. 

Afirmace: Vše mám pod kontrolou a dosahuji svého cíle.

Střelec

Klíčová slova - chtíč, síla.

Ukažte všem, jaký je váš přirozený talent a projevte svou nevyužitou sílu a odvahu. Nenechte se zmást, nejedná se o sílu fyzickou, nýbrž duševní a emocionální. K fyzické síle se pojí vášeň a moc a zneužívání druhých. Svou vnitřní sílu je dobré nasměrovat do motivace a odvahy. Řekněte nahlas svůj názor a za ním odhodlaně stůjte. Měli byste být více tolerantní k chybám vlastním, tak i k chybám druhým.

Afirmace: Jsem přitahována/ý velkými energiemi a cítím jejich sílu.

Kozoroh

Klíčová slova - vitalita, temperament.

Už od časného rána si budete vědomi, že přichází den plný výzev a temperamentu. Na okolí budete působit jako dobrodruh s horkou hlavou. Vy budete ten, kdo bude šířit náladu plnou podnikavosti a zároveň mít větší ochotu riskovat. Je to čas, kdy překypujete vitalitou a temperamentem, nadšením a radostí ze života. Mějte na paměti, že ne všichni budou dynamičtí jako vy. 

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Vodnář

Klíčová slova- hnací síla, pohyb vpřed, sebejistota.

Opusťte staré cesty a vydejte se novým směrem, povede vás touha po svobodě, změně zaměstnání nebo nastavení nových pravidel. Chcete více naslouchat srdci nebo rozumu? Říkejte a dělejte jen to, v čem se cítíte silní a bez přetvařování. Využijte svou energii promyšleně a s rozumem. Nepouštějte se do jednání s takovou energií, která vám není vlastní, vyplatí se mluvit pravdu a mít své myšlenky a slova pod kontrolou. Přijímejte život v dokonalé rovnováze a věnujte pozornost svému dechu, pak nebudou oslabené vaše plíce.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Ryby

Klíčová slova- citlivost, předtucha, něha a péče.

Den se bude točit okolo vašich emocí, citlivosti a soucitu k druhým. Věnujte svůj čas a naslouchání vaší rodině a blízkým. Uvítají vaši podporu a nápady. Naslouchejte svému nitru, nechte se vést představivostí, dovede vás to k novátorským nápadům. Postavte dnes city nad svůj rozum a tím se dokážete nacítit i do druhých okolo vás. V práci zůstaňte v klidu, vyčkejte na správný okamžik, je dosti pravděpodobné, že uslyšíte svůj vnitřní hlas, který vás povede ke správnému rozhodnutí. Cokoliv vám bude dnes svěřeno, nechť zůstane jen a jen u vás. Možná potkáte ženu, která bude mít všechny tyto kladné vlastnosti, které vás inspirují k vlastnímu využití.

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Karta dne k poslechu - Král holí Denní horoskop - den plný nápadů, inspirace, tvořivosti, inovace. Investuje do dlouhodobých operací

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji vám úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu