Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu - 4. duben

Karta dne - Nové začátky, změny. Domácí mazlíček. Propusťte minulost a přivítejte změny. Více ve videu na konci příspěvku. „Nic není trvalé, jen změna.“  - Hérakleitos - . Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní  horoskop pro všechna  znamení Zvěrokruhu -  4. duben

Beran

Měli jste v minulých dnech s někým nedorozumění, neshody? Pak využijte příznivého okamžiku k dnešnímu usmíření a vyjasnění situace. Avšak nemějte domněnky a mluvte konkrétně k věci. Pokud zaznamenáte sklíčenost, pesimismus a drobné starosti okolo vás, věřte, že to je součást života a pak není důvod mít sklon ke kritice. Možná by stačilo dojít k uvědomění, že vyplouvají na povrch převzaté vzorce z dětství, kdy jste byli trestáni učiteli a nebo vašimi rodiči. Máte-li možnost, promluvte si s nimi o tom. 

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu. 

Býk

Jděte naproti svobodě a nezávislosti, a to třeba tak, že dáte sbohem těm, kteří s vámi nesouzní, nerozumí vám a ani se nesnažili rozumět. Je tady výzva být otevřený novým začátkům. Vpusťte do svého žití nové podmínky, nové koníčky a vše, co vám dělá radost. Spoléhejte na svůj instinkt. Někteří vás možná budou považovat tímto nastavením za pošetilého dobrodruha, vy však dávno víte, že chcete žít podle svého nastavení a ne pravidel, které určil někdo cizí. Vymaňte se ze závazků, které vám berou svobodu. Myslete hlavně na své pohodlí.

Afirmace: Následuji hlas svého srdce.

Blíženci

Je čas se probudit a být tím, kým opravdu jste a zúčtovat a zhodnotit své minulé skutky. Je to o tom, umět opustit minulost a odpustit tomu, kdo si zaslouží druhou šanci. Víte o někom, o něčem, kdo si zaslouží takové gesto? To přinese úlevu tomu, kdo si ji zaslouží a vám najednou spadne z vašich zad batoh starostí, který jste doposud nesli jako břemeno minulosti s sebou. Vstupujete do nového životního období. Ve vztahu zkuste je lepší přijmout dramatický konec, než další závislost. 

Afirmace odpouštím poučen/a z minulých chyb.

Rak

Ocenění vaší práce a píle je na vzestupu. Tím jste dosáhli prvního cíle nebo fáze projektu. Může se jednat o spěšný pohovor, prezentaci nebo přednášku, kterého se zúčastnili lidé, které jsou vámi nadšení a tleskají vám. To vás podnítí k další aktivitě. Pokud vás čeká vystoupení na jevišti, věřte, že zazáříte. A když se to vše povede, můžete postoupit o stupínek výše v pracovní pozici nebo získat finanční odměnu. V oblasti partnerských vztahů je vhodná společná meditace a otevřený rozhovor o oblastech, které vám nedají spát.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu a tím se přibližuji svému partnerovi.

Lev

Úmysl, vnuknutí, které vás v tento den napadne, přijde na mysl, může být časem zhodnoceno jako nalezení hluboko ukrytého pokladu ve vás. Dokážete omezit nebo dokonce vypustit hodnocení a posuzování vašeho partnera? Pokud ano, máte šanci zaznamenat projasnění a pročištění vašeho vnímání. Dejte se vést svým vnitřním hlasem. S ním může přijít úleva nebo přijatelné řešení. Pokud jste v minulých dnech ztratili nebo hledali nějakou věc, případně se vám zatoulal mazlíček, dnešní den jako mávnutím proutku toto vše dokáže vyřešit za vás.

Afirmace: Všechno je jak má být.

Panna

Starosti jsou brzdou v rozvoji a pak není divu, že se projeví jejich dopad v podobě nahromaděného stresu. To pak způsobuje nespavost, noční můry, nekvalitní spánek, úzkost během dne a zesilující napětí okolo jistého problému. Říká se sdílené starosti, poloviční starosti, máte-li možnost si s někým o nich promluvit, učiňte tak jednou, hledejte řešení, ale neupadněte do apatie a smutku. Zůstaňte objektivní, abyste se předčasně nenechali vyšachovat ze hry. Situace se brzy zlepší, řešení je na blízku, nedovolte negativním myšlenkám, aby se u vás usídlily na věčné časy a nikdy jinak. 

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

Váhy

Vemte na vědomí, že pokud se situace vyvíjí tak, jak byste chtěli, že to má svůj skrytý význam a svou výhodu. Možná váš plán je nad slunce jasný, ale on zrovna nemusí být ten nejlepší. Dobré věci se nedají uspěchat. Proto je tu výzva k trpělivosti. A pak přijde chvíle, kdy se okolnosti samy dají do pohybu. Nechcete přece bojovat s větrnými mlýny?

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Štír  

S poctivostí nejdál dojdeš, tak zní jedno rčení a vy byste si ho měli vzít za své. Proto hledejte a vyneste pravdu na světlo světa tam, kde ji druzí přehlížejí. Předvídejte, myslete pomocí logiky a otevřeně mluvte o svých potřebách a plánech. Strach, který se může objevit nenechte prostoupit do vašeho nitra. Toto vše budoucnost zúročí a tím si otevřete dveře pro úspěšný vstup pro komunikaci bez přetvářky a zametání problémů pod koberec. Zůstaňte objektivní a prospěšní svému okolí. 

Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.

Střelec 

Máte pocit, že jste pod tlakem a že jste na všechno sami? Nebojte se požádat vyšší moc nebo Anděla, tento den jsou vám blíž, než v jiné dny. I vy budete na své okolí působit mírumilovně, pro někoho budete pozemský anděl, proto jednejte s klidem a nenechte se ovládnout situací, která vyžaduje rychlý úsudek. Mistrem svého života a dne se stane ten, kdo zůstane v klidu i v okamžiku, kdy se dostane do úzkých. Je příhodný čas pro dlouhodobé plánování a abstinenci. Možná dospějete k uvědomění, že pravda je na druhé straně přesvědčení, kterému jste doteď věřili. 

Afirmace: Počkám na správnou chvíli a pak budu jednat.

Kozoroh

Máte se na co těšit, přichází bezstarostný den, který vybízí k prožití krásných chvil plných humoru, radosti a užívání si radovánek. Prožijte ho bez zatížení starostmi, vnímejte krásy života okolo vás. Můžete se cítit opojeni jako ti, kteří k tomu potřebují chemické povzbuzující látky. Sepište si, co vám činí v životě radost a to si naplánujte do sytosti. Radost můžete mít i z maličkostí. Dopřejte radost tělu i duši.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Vodnář 

Sledujte svůj cíl a důvěřujte svým schopnostem neboť úspěch v dohlednu, postupujte krůček po krůčku. Nespěchejte na výsledky, bude zapotřebí zvídavosti a síly vůle se vším dosud neznámým a novým se obeznámit. Co se v mládí naučíš, ve stáří jako když najdeš. Máte vše, co potřebujete pro naplněný milostný vztah. Čím více se uvolníte a budete důvěřovat tomu, co vás s partnerem spojuje, tím snáze se může rozvinout to, co je základem pro krásu vašeho vztahu. Projevujte si náklonnost v maličkostech všedního dne. Pokud budete k sobě pozorní a ohleduplní, je to zdárný předpoklad pro společný růst.

Afirmace: Uvolňuji, pouštím a důvěřuji.

Ryby

Den je nakloněn projektům, kde spolupracuje větší počet lidí na úkolu se sociálním cítěním. Buďte si navzájem oporou a prosvětlujte sobě i jiným lidem cestu svým štěstím. Lze očekávat slibnou budoucnost odstartovanou dnešním dnem. Zrovna tak jako můžete u sebe objevit neprojevené talenty. Dostane se vám uznání a podpory. Vaše emoce pročistí a zesílí voda, pobyt v lázních, sauně, u jezu nebo u fontány. Podpořte své ledviny klidem, odpočinkem, dostatečným spánkem. Zařaďte do stravovacích návyků více zdravého tuku, méně sodíku a navyšte minerály a vitamíny. Vaše tělo to po zimním období uvítá.

Afirmace: Má hvězda svítí pro mě.

Karta dne k poslechu : 6. mečů Dnešní horoskop - čtvrtek. Je čas na změnu, na štěstí, na odhodlání udělat změnu. Nový domov, job.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu