Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu 5. 4.

Denní karta - Vize do budoucnosti, cestování. Sňatky z rozumu. „Pokud nemáte vizi do budoucnosti, pak se vaše minulost bude v budoucnu opakovat.“   A. R. Bernard

Dnešní horoskop pro všechna  znamení Zvěrokruhu 5. 4.

Beran

V nových projektech a vztazích lze očekávat dostatečné množství emocí a tvůrčích myšlenek. Povede vás vaše srdce a vášně. Budete v silné symbióze s vlastní představivostí a intuitivní stránkou. Mnozí z vás zažijí radost a uvědomění si štěstí v současném vztahu. Mějte oči otevřené, můžete zažít pocit splynutí s vesmírem. K tomu může být nápomocna meditace na srdeční čakru.

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou kosmickou Lásku.

Býk

Spojte se s matkou přírodou, a to buď pobytem v přírodě s oblíbenými zvířátky, či zahradničením a nebo také pomocí přírodních procedur, které mohou zkrášlit vaše tělo. Vaše okolí uvítá vaši pomoc, dobrou radu. Buďte trpěliví, zaměřte se na kreativitu, pozor si však dejte na tvrdohlavé jednání. Prověřte si vaše uložené finance.

Afirmace: Vypínám a uvolňuji se.

Blíženci

Tento den vás vyzývá k plánům a k započetí nových projektů, úkolů, učení. Možná je v zaměstnání nějaký nový úkol, projekt, o kterém jste dlouho potají snili. Máte šanci se sebevzdělávat, třeba docházením do vzdělávacího kurzu, autoškoly. Jedná se o vše, co vás může posunout o pracovní stupínek výše. Sledujte svůj cíl a důvěřujte svým schopnostem. Buďte otevření s vizí, že lze najít vlivem nových zkušeností nové cesty, na jejichž konci se před vámi otevřou a rozvinou dlouhodobé a radostí protkané obzory. 

Afirmace: Uvolňuji, pouštím a důvěřuji.

Rak

Pracovní týden je za vámi a vaše šíje a ramena volají po relaxaci a masáži. I vaše stravování by zasloužilo inovaci a odlehčení, zkuste změnu v zaběhnutých návycích, nastavte si nový jídelníček. Buďte v souladu s přírodou. Angažujte se o vyčištění parků a okolí vašeho obydlí. Dělejte vše, co vás baví a dejte do toho ambice. Přijměte všechny součásti vaší osobnosti a uzemněte se.

Barva dne - červená. V oblečení i v potravinách - rajčata, papriky, jablka. 

Afirmace: Vypínám a uvoňuji se.

Lev

Lze očekávat úspěch po prožití něčeho neobvyklého, překvapujícího děje. Důvěřujte své síle a odvaze a nebojte se prosadit i přes tvářící se výhodu vašich konkurentů. Postupujte chytře a použijte zdravý selský rozum. Pokud by vás někdo tlačil do něčeho, co se vám příčí, nepřistupujte na kompromis. Nastavte si vysokou míru sebehodnoty, víry v sebe sama a hranice. Neobětujte se ve prospěch druhých.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Panna

Využijte svou odvahu a odhodlání, dnes budete velmi činorodí. Budou přicházet originální řešení i myšlenky, příval energie a radost ze života. Ukažte se světu s tímto odhodláním a dostane se vám zpět více, než byste čekali. Vy jste ten, kdo zvládá sebejistě roli vůdce, budete k tomu mít hodně příležitostí. Ukažte svou velkorysost a upřímné zaujetí. Vaše odhodlání bude nakažlivé pro vaše okolí. 

Afirmace: Dívám se očima srdce.

Váhy

Možná vás nemine malý přátelský duel, přestože doba soubojů a zbraní je dávno pryč. Pro někoho to může být sázka nebo úkol, který vyžaduje veškerý um a vaše dovednosti. Nemějte však obavy, neboť tím můžete získat zkušenosti a uvědomit si vlastní sílu a schopnosti. Proto byste se jim neměli vyhýbat. Pokud se nenecháte odradit a nedostane se vám docenění, buďte ten, kdo sám sobě uznání dá, že jste vydrželi až do konce.

Afirmace: S důvěrou ve svou vnitřní sílu jdu vlastní cestou.

Štír

 Lidé za vámi budou chodit a svěřovat se svým tajemstvím. Můžete druhým poskytnout dobrou radu, ale pouze tehdy, když vás o ní někdo sám požádá. Možná už jste zažili, že nevyžádaná rada je jako žádná rada. Večer využijte k relaxování, meditování a soustředění se na zvýšený příjem pozitivní a obohacující energie. Nechte se vést a spolehněte se na svůj vnitřní hlas, rozum dnes nechte odpočívat. 

Afirmace: Cením si své intuice a důvěřuji vzkazům, které dostávám.

Střelec

Jestliže je okolo vás nepříznivá situace a vy máte pocit, že se musíte obhajovat, seberte svou odvahu a postavte se překážkám čelem. Je to pro vás výzva chránit si své území a prostor. Jestliže chcete vylepšit váš partnerský vztah, prosazujte si více své názory a zvyšte si sebedůvěru. Toto nastavení ocení i váš partner a snáze vám uvěří. Tam, kde byste museli přistoupit na kompromis nebo nesmyslné, nikam nevedoucí dohady je moudřejší říci asertivně ne. Nedělejte to, co nechcete jen kvůli pohodlí ostatních. 

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Kozoroh

Svobodným průchodem energií dojde k navrácení zdraví, klidu a pohody. Budete spokojeni jak se sebou samotným, tak i s ostatními. Proměňte vaše vize a sny do reality. Začít můžete tím, že jim zcela uvěříte, nebudete o nich mluvit jen nahodile a dáte do nich svou vůli a odhodlání. Nepropásněte den, který je těmto vizím nakloněn. Právě přichází. Spory na pracovišti mají velký předpoklad k urovnání.

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.

Vodnář

Tento den v sobě nese částečný pocit osamělosti a to může být proto, že vás může ovládat ženská stránka, která je založena pouze na rozumovém vnímání, s absencí citů. Nejděte cestou kariéry za každou cenu a mějte pod kontrolou vynášení soudů nad druhými a přísnými příkazy. Pozitivní stránkou takového chování je, že dokážete řešit problémy rozumem, nenecháte si nic líbit a budete si stát za svým názorem. Může dojít k ostřejší výměně názorů mezi partnery ze strany partnerky nebo matky.

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, pomáhám partnerovi najít sebe sama.

Ryby

Nenechte se zaskočit. Možná se k vám dostanou takové situace, kdy budete stát před rozhodnutím, volbou, učiňte to nejlepší rozhodnutí a oddejte se mu. Rozhodování se může týkat dětí nebo starší generace, financí, na pracovišti. Cizina nebo rodné město? Svobodní mají šanci potkat nového životního druha. Možná vás tento den postaví i před volbu mezi dvěma partnery, kdy nastane zkouška nutnosti provést volbu mezi fyzickou stránkou a duševní kvalitou. O správnosti citového rozhodnutí po čase váhání. Řiďte se přáním srdce, nikoliv vedením přání vašich smyslů. 

Afirmace: Oddávám se beze strachu pocitu štěstí a pohody.

Karta dne k poslechu - 3. holí Horoskop na pátek - nové plány do budoucna. Sňatky z rozumu.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji vám úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu