Zpět na články

Jaký bude týden od 23. 5. 2022 do 29. 5. 2022 podle kartářky

Berani: vaše čísla pro tento týden: 8, 12, 16, 18, 24, 27. Od lidí, s nimiž nemáte nic společného, se budete distancovat. Žádný váš krok, spojený s výdejem peněz, se neobejde bez plánování.

Jaký bude týden od 23. 5. 2022 do 29. 5. 2022 podle kartářky

Výklad pro tento týden jsem připravila podle karet Madam Lenormand.

Berani:

vaše čísla pro tento týden: 8, 12, 16, 18, 24, 27. Od lidí, s nimiž nemáte nic společného, se budete distancovat. Žádný váš krok, spojený s výdejem peněz, se neobejde bez plánování. Zbytečně neutrácíte, i z malého nákupu dokážete v kuchyni vykouzlit hody. Karta Ryby věští dobré obchody, hojnost všude, kam se podíváte. I okolní karty se na vás usmívají. Čáp hovoří o tom, že se váš osud brzy změní k lepšímu, možná se budete stěhovat za partnerem, nebo realizovat dlouho připravovanou rekonstrukci domu či bytu. S Medvědem je spojen úspěch, který vám ale někdo v okolí bude závidět.

Býci:

vaše čísla pro tento týden: 4, 5, 10, 20, 31, 44. Zvykli jste si stále vyhrávat a když se občas nedaří, začínáte chyby hledat ne v sobě, ale u druhých. Ti si to samozřejmě nenechají líbit a dojde k hádkám, které u vznětlivějších jedinců mohou mít dohru na přestupkové komisi nebo dokonce u soudu. Karty Věž, Kniha a Hora naznačují, že nebezpečného protivníka nebo překážku zdoláte, pokud se spojíte s lidmi, kteří mají odborné znalosti v oblastech sporů a soudů. Nic netrvá věčně, černé mraky se rozplynou a příští týden bude lépe. Raději nic neřešte, relaxujte u bazénu s knížkou a sklenkou vína.

Blíženci:

vaše čísla pro tento týden: 3, 4, 21, 28, 37, 49. Někdy fantasta, někdy dobrodruh, ale stále se snažíte vystupovat přátelsky. Karty Had, Klíč a Pán vám sdělují toto: neukazuj každému svoji dobrou tvář, mezi tvými blízkými je pokrytec a lhář. I pohodový úsměv na vaší tváři je pro někoho důvodem k závisti. Vaše obchody dobře běží, sny a plány se realizují, co víc si můžete přát. V zaměstnání čeká některé prodloužení pracovní smlouvy, jiné platový postup, další se mohou těšit na místo vedoucího pracovníka. Počítejte však s tím, že budete mít více povinností a méně volného času.

Raci:

vaše čísla pro tento týden: 6, 13, 15, 34, 38, 40. Hodně přemýšlíte, nejraději o samotě, ale je důležité, abyste si nepříjemné zprávy, které slyšíte v médiích, nepřipouštěli. Strom, Prsten, Kotva - vám přinášejí informace, které vás určitě potěší. Mnoho stromů pohoda - tvá, rodiny, domova i národa. Věrnost, láska, možná je na obzoru i svatba a s ní spojena svatební cesta lodí nebo letadlem. I v dalších dnech se budete vznášet na křídlech lásky, volný čas je pro vás úzce spojen s pobytem v přírodě, v lese, na zahradě.

Lvi:

vaše čísla pro tento týden: 1, 2, 41, 47, 49, 50. Sami budete překvapeni, jak se vám budou bezdůvodně střídat nálady. Mrzutost vystřídá optimismus, touhu po nezávislosti pak potřeba mít někoho blízkého vedle sebe. Známým se pochlubíte přírůstkem v rodině, který vaše chmury okamžitě změní ve smích a pocit nesmírného štěstí. Samé dobré zprávy čekejte v dopise - v jeho písemné nebo elektronické formě. A díky penězům si můžete dopřát zajímavou dovolenou. /Vytažené karty - Dítě, Dopis, Loď/.

Panny:

vaše čísla pro tento týden: 3, 6, 19, 30, 40, 41. Občas zbytečně pochybujete sami o sobě. Své znalosti a schopnosti se naučte více zviditelňovat, nezůstávejte postávat v koutě. Nebojte se říci nahlas, co si myslíte, ve sporných situacích je ale na místě moudrost a obezřetnost, někdy i mlčenlivost. Najít ten správný okamžik k vyjádření svého názoru. Jezdec vedle Lišky vám sděluje, že ho žádná cesta neleká, protože vám veze dobré zprávy zblízka i z daleka. A další karta Dům věští, že se máte kolem sebe více rozhlédnout a zamyslet se nad příležitostmi, které vám přinášejí nové možnosti, jak vydělat peníze.

Váhy:

vaše čísla pro tento týden: 9, 10, 14, 27, 29, 33. Jste harmoničtí, spravedliví, čestní, pilní, další vzdělávání je pro vás životní nutností. Podle vytažených karet Dáma, Park a Ptáci je vám sdělováno, že si máte vážit domácí pohody a lásky, které se vám od vašich nejbližších dostává. Týden určitě není vhodný na sázky, šetřete, peníze budete v budoucnu potřebovat. Vy, kteří máte toulavé boty, začněte sledovat pracovní nebo studijní možnosti v zahraničí. Na zahradě kromě okrasných květin zkuste zasadit více bylinek.

štíři:

vaše čísla pro tento týden: 2, 5, 8, 22, 33, 37. Při úklidu doma i na pracovišti myslete na to, kam věci ukládáte. Podle vytažené karty Myši budete hledat a hledat a hledat. Už si budete představovat zloděje, ale nakonec zjistíte, že vinu máte pouze vy. Karta Ryby vás nabádá k tomu, abyste dobře zvážili spolupráci s lidmi, které dobře neznáte. Hlavně jednejte s klidem, rozvahou, neriskujte. Karta Rozcestí je varováním před zahájením nového projektu, otevřením nové prodejny, před jednáním s úřady. Tyto záležitosti raději o týden odložte, smůla už ztratí za pár dnů svou sílu.

Střelci:

vaše čísla pro tento týden: 6, 9, 17, 19, 26, 44. Jste pod stálým silným vnitřním tlakem, zanedbáváte svou postavu, příliš nepečujete o své zdraví /karta Pruty/. Místo domácí stravy dáváte přednost hospodám a restauracím a zapomínáte, že přemíra masa, ochucovadel a nevhodná skladba jídla je hrozbou pro budoucnost. Podle karty Ptáci je velká naděje, že si brzy uvědomíte, jak lehkomyslně se svým tělem zacházíte. Mraky nejsou nablízku, takže karta Hvězda je pro vás znamením, že cesta k nápravě a za štěstím je právě před vámi.

Kozorozi:

vaše čísla pro tento týden: 8, 15, 17, 35, 37, 48. Po zdravotní stránce si dávejte pozor na páteř, zuby a uši. Hlavně se nesmíte nachladit. Vaše plány překazí nějaká překážka, která ale nebude mít dlouhého trvání /Mraky/. Může to být nedostatek financí, nesoulad mezi zúčastněnými stranami, přemíra jiných povinností. Z mraků se spustí déšť, obloha se vyjasní, vyčistí se vzduch a opět vaším milým hostem bude důvěra a láska /Srdce/. A s Lunou nablízku se rozhodně nemáte čeho obávat. Okolí vás i nadále bude respektovat a vážit si vašeho úsudku.

Vodnáři:

vaše čísla pro tento týden: 5, 6, 18, 19, 27, 30. Patříte k čestným lidem s čestnými úmysly. Ne vždy se vaše touha pomoci jiným setká s poděkováním a pochvalou. Někdy kráčíte obrazně řečeno i po bodláčí a vaše snaha není pochopena, případně přijde vniveč /Lilie/. Připravte se na drobné hádky v rodinném kruhu a na závist kolegů na pracovišti. Vytažená karta Kosa o tom mluví jasně. Kosa, to je nástroj sečný, někdy může být i nebezpečný, A pouze okolní dobré karty mohou rozehnat temné mraky. A to je váš případ, protože třetí vytaženou kartou je Slunce. Daruje vám štěstí, peníze, radost, úsměv na tváři a veselou společnost.

Ryby:

vaše čísla pro tento týden: 8, 12, 17, 22, 35, 41. Vytažené karty Pes, Kytice, Dopis vám sdělují následující predikaci. Pes blízko tebe, přítel do pekla i nebe. Máte kolem sebe lidi, kterým můžete bez obav důvěřovat, svěřit se jim, nikdy vám pomoc neodmítnou. Týden uběhne v radovánkách, ve společnosti budete středem pozornosti, nepřehlédnutelní a budete mít úspěch u osob opačného pohlaví. Kromě milostných kontaktů navážete i kontakty pracovní. Záležitosti, které se dříve vlekly, se najednou vyřeší okamžitě, vše bude probíhat jako po másle. Nezaměstnaní dostanou zajímavou pracovní nabídku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu