Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu. 7.4.

Karta dne -  Ostražitost, sebetrýznění, pochybování. Více ke kartě dne na konci příspěvku ve videu. „Pochybování nesmí být nic víc než ostražitost, jinak může být nebezpečné.“  Georg Christoph Lichtenberg. Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu.  7.4.

Beran

Jestliže se nebudete cítit ve své kůži, příčinou může být, že mysl ovládá strach a obavy z vlastního selhání a ztroskotání. Nebo je to tím, že vám nic okolo vás nedává smysl? Bylo by dobré najít důvod těchto strachů, které mohou plynout z obav o finance nebo ze ztráty partnera, ale věřte, že máte dostatek sil tyto skutečnosti překonat. Je možné, že rozchodu nebo opuštění partnera se prostě nevyhnete. Mějte se rádi a udělejte to nejlepší pro sebe, bez ohledu na to, co na to okolí.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Býk

Přichází bezstarostný den, který vybízí k prožití krásných chvil plných humoru, radosti až blaženosti. Můžete se cítit opojeni radostí ze života jako ti, kteří k tomu potřebují povzbuzující látky. Vy se takto můžete cítit při setkání s přáteli a těmi, které máte rádi, ti vám vaši radost umocní. V práci zažijete pocit naplnění z místa i z pohodového kolektivu.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Blíženci

Dokážete překonat všechny překážky a uspět. Buďte odhodlaní a zaměřte se na své silné stránky. Vezměte otěže svého života do svých rukou. Můžete pociťovat touhu po svobodě, uplatnit se beze strachu opustit důvěrně známé prostředí. Dívejte se vpřed a soustřeďte se na svůj cíl. Den vhodný na stěhování a cestování a večer meditování.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Rak

Vaše starosti, kritika, sebeodsuzování a destrukce vám zakrývají výhled vpřed a tím mohou způsobovat neklidný spánek. Mohou přicházet obavy, starosti a pocit viny a to vše vás může zbavit odvahy. I z této nepříjemné situace je cesta ven. Pokud jsou to obavy z okolí, je moudré si promluvit s přáteli a prosvětlit nedorozumění a tím všem odpustit. Možná se derou na povrch nějaké špatné vzpomínky, které je dobré pochopit a propustit. Nápomocna může být meditace nebo rodinné konstelace. Situace se brzy zlepší, nedovolte negativním myšlenkám, aby se u vás usídlily na věčné časy.

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

Lev

Dnešní den by vám měl od časného rána přinášet radost, pokud se budete stýkat a obklopovat rodinou, kde jsou součástí děti nebo tam, kde jsou rodiče společně v zájmových kroužcích se svými ratolestmi. Pokud nikoho takového okolo sebe nemáte, můžete počítat s následujícími dny, a to třeba pozvánkou na svatbu, rodinného výročí, narozenin nebo podobné rodinné oslavy. 

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Panna

Buďte ten, kdo hledá a stojí za pravdou. Najděte smysl života, prosazujte si své ideály. Žádný učený z nebe nespadl. Nepodlehněte při jednání manipulaci, obrňte se trpělivostí, protože možná neuniknete popichování a neshody vás prostě neminou. Poznejte sebe sama, neutíkejte před svými city. Propusťte strach a potřebu ochrany. Tím nebudete muset držet násilím hmotu a můžete shodit pár nadbytečných kil. 

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii se svým partnerem.

Váhy

Vaše současná situace vás možná dovede k přesvědčení udělat nějaké závažné rozhodnutí, tam, kde nejste dlouhodobě spokojeni a tím se rozhodnete pro rychlý konec. Proto, cítíte-li se unaveni a máte domluvenou schůzku, jednoduše ji zrušte. Možná to bude pro vaše okolí nové. Začněte právě dnes. Mějte sebe sama na prvním místě. Kdo to uvítá jako první bude vaše tělo i mysl, protože jsou dočasně přetížení.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Štír

Přichází k vám velmi šťastný a optimistický den. Od samého rána k vám budou přicházet samé dobré nápady. Ve vztazích, i v pracovním kolektivu se nabízí úspěch v podnikání, který může upoutat zájem a pozornost veřejnosti. Vyjasněte si neshody, to přinese světlo do vztazů jak na pracovním poli, tak i s partnerem. Otevřete své srdce Lásce. Dosáhnete tím nejvyššího bodu ve vztazích. V rodině zažijete stabilitu, radost z příjemného zázemí, pohodlí a klid. Hlavně tam, kde jsou děti. 

Afirmace: V mé otevřenosti a zranitelnosti je síla, která všechno obnovuje. 

Střelec

Jestliže bude okolo vás nepříznivá situace a vy usoudíte, že se musíte obhájit, seberte svou odvahu a postavte se překážkám čelem. Stůjte si za svým přesvědčením a předkládejte argumenty ve svůj prospěch. Je možné, že budete řešit potíže se sousedy, ohledně hranic společné nemovitosti. Rozhodně zůstaňte v klidu protože vy jste ten, kdo bude dnes ve výhodě.

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Kozoroh

Tento den je nakloněn situacím a projektům s trvalými hodnotami. Slibuje vám prosperitu a zabezpečení. Ukázaná platí, proto nechte mluvit skutky a činy, místo sladkých řečiček okolo. Slova omezte na minimum a buďte více praktičtí, poctiví a o krok napřed před ostatními. Využijte svých dosavadních zkušeností a nezavádějte neprověřené novinky do svých plánů a projektů.

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Vodnář

Co se nevyvíjelo tak, jak jste očekávali? Někdy je to právě očekávání, které nás zavede do slepé uličky. Není odsouzení hodné oplakat to, o co jste přišli. Pak přijde čas se těšit na nové okamžiky, protože se uvolní místo pro něco nového. Je to proces sebezdokonalování. Máte pár dní na to vyvinout větší snahu, tak, kde jste vydali malé úsilí. Ještě je tu druhá šance tyto okolnosti napravit nebo si pro příště uvědomit tuto skutečnost a podobnou chybu už neopakovat. 

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Ryby

Pusťte se do něčeho nového, i když se vám to třeba nepodaří hned napoprvé, dejte šanci novinkám, dokud vám to trpělivost dovolí. Jde o to prokázat svou přizpůsobivost. Je tady možnost, že zažijete pocit, že jste zkoušeni, pak věřte, že život je vrtkavý. Nedá se stavět na jistotě, a proto berte tento den pružně a lehce a postavte se k výzvám a proměnlivým událostem s kladným stanoviskem. Jednou jste nahoře, pak dole, je to neustálé dorovnávání protichůdných sil.

Afirmace: Jsem otevřen/á vnějším i vnitřním změnám ve svém partnerství.

Karta dne k poslechu : 8.mečů https://www.youtube.com/watch?v=VH6taFcDdUk 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu