Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu 9. 4.

Denní karta - Stabilita, růst, důvěra. Nechte projevit své talenty. Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.* „Usilujme o to, co slouží pokoji a společnému růstu.“ - Bible.

Dnešní  horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu 9. 4.

Beran

Ve vztazích možná dojdete k uvědomění, že trvalá a dlouhodobá přátelství, spolehlivost a věrnost přinesou do žití více, než přelétavost a vrtkavost v opojení nového kouzla. To pro vás zrovna není typické, ale k uvědomění byste měli dojít. Žárlivosti se přesto nevyhnete. Abyste mezi kolegy zazářili, omezte dlouhodobé komentáře, jak se věci mají dělat a ukažte to, nač myslíte v praxi. Vytrvejte v tom, čeho jste započali a vystoupejte až na vrchol své kariéry. 

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Býk

Uvítali byste úlevu, kdyby to mělo být za cenu náhlého konce? Tím by ale odešla stresující situace a zmizelo veškeré napětí, které tomu předcházelo a vedlo k tomuto rozhodnutí. Neotáčejte se zpět a propusťte pocit, že musíte zachránit svou hrdost. Konec je žádoucí a brzy se otevřou nové příležitosti. Ty mohou přijít v okamžiku, kdy máte jasnou mysl a můžete začít dál fungovat bez zbytečných dramat a zraňování. Vaše mysl už je přetížena a zaslouží si rekonvalescenci.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Blíženci

Někteří z vás zažijí pocit, že stojí před volbou a to volbou mezi rozumovým a srdečným duelem. Vaříte proto, abyste se najedli nebo proto, že vás to baví a vaříte s Láskou? Ne nadarmo se říká, že Láska prochází žaludkem. Chodíte sportovat proto, abyste se cítili ve svém těle dobře před druhými nebo před sebou samotným? Láska a partner nebo seberealizace? Odejít za prací svých snů a partnera nechat doma? Takové a jiné volby dnes můžete zažívat. Je možné zažít pocit zamilovanosti.

Afirmace: Nechť proudí do mě Láska, prozařující a léčivá síla.

Rak

Vaše ego bude zkoušeno, zda přijmete uvolnění z pout, do kterých jste se uvěznili. Kdo se bude bránit je rozum, ne srdce. Počáteční vzdor odezní rychleji, pokud přijmete, že jsou tady situace, nad kterými už nemáte žádný vliv a najednou zažijete úlevu. Tím se vám otevřou nové možnosti. Zdá se, že v nějaké situaci jste mířili příliš vysoko a vaše sebekontrola už byla nad míru velká. Jestliže nejste v zaměstnání spokojeni, nebraňte se změně.

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Lev

Máte velkou podporu Vyšší moci se vymanit z pout, jež vás omezují. Možná zažijete pocit beznaděje, poznáte svou odvrácenou stránku vaší bytosti. To by vás mělo dovést k uvědomění přijmout i temnou stránku vaší duše, váš stín. Vaše pochopení vás posune dál a vy budete schopni přijetí. Negaci pak můžete proměnit v pozitivitu. Ten, kdo nechce přijmout dualitu, že je zde dobro a zlo, může snadněji sklouznout do závislostí a chtíče, intrik a překážek. Dbejte opatrnosti ve finanční sféře. Nesázejte vše na jednu kartu. 

Afirmace: Z vlastní vůle se osvobozuji od toho, co mě omezuje.

Panna

Možná zažije pocit, že se okolo vás neviditelně pohybuje strážce moudrosti, že vás provázejí sny, záhady a tajemství, jež se skrývají pod povrchem. Můžete se setkat s učitelem, který vás nasměruje tak, abyste rozvinuli své spiritistické schopnosti. Tím vás navede na správnou cestu. Pak zažijete pocit, že jste vrženi spátky k sobě, ke svému vnitřnímu světu. Buďte diskrétní a ohleduplní vůči druhým. Ve vztahu se můžete vzájemně podporovat v rozvíjení intuitivních schopností a telepatie. Sen, který se vám bude zdát nebude všední, možná trochu prorocký. 

Afirmace: Cením si své intuice a důvěřuji vzkazům, které dostávám.

Váhy

Jestli zaznamenáte úzkost a pokles životní energie, nedovolte předsudkům, aby vás zablokovaly a uvedly do stavu nepohodlného stresu. Jedna z možností může být to, že procházíte na pracovišti konkurenčním bojem nebo to může znamenat, že se od kolegů jedná jen o neškodné hry, někteří ale nemusí znát správnou míru a pak se situace může proměnit ve skutečný boj, proto buďte ve střehu a nenechte se do těchto mocenských her vtáhnout. Naplánujte si vše s předstihem. Co vám k tomu pomůže je upřímná komunikace a odhodlání. Předložte svou inovaci, nápady a ukažte okolí, co ve vás je. 

Afirmace: S důvěrou ve svou vnitřní sílu jdu vlastní cestou.

Štír

Dnes zažijete pocit, že jste propojení s přírodou a svou rodinou. Bude vás hnát touha obojí opečovávat, chránit a pomáhat jim. Pokud jste v minulých dnech měli pocit finančního nedostatku, tento den už to tak být nemusí. Čeká vás obchodní úspěch. Doba vhodná na dlouhodobé investování. Zkontrolujte si vaše uložené finance a poklady. Vaše okolí vás bude vnímat jako věrného, dobrosrdečného, spolehlivého člověka se smyslem pro spolehlivost a píli. 

Afirmace: Vypínám a uvolňuji se.

Střelec

Máte-li strach z přílišné blízkosti k partnerce, je potřeba přemoci a zvládnout obavy a strachy ve vztahu k matce. Proto si o nich promluvte nebo propusťte v meditaci. Rodina i romantické vztahy vzkvétají tam, kde je v rodině a ve vztazích využita energie mateřství, teplo domova. Nechte proto něhu a péči vstoupit do vašich domovů. Ti, kdo touží po zplození potomka, mají dnes velké šance.

Afirmace: Jsem v souladu se životem, jsem přitažlivá/ý a mé myšlenky mají úspěch.

Kozoroh

Buďte ve střehu, blíží se k vám solidní a spolehlivá nabídka. Tato nabídka by vám mohla pomoci z předešlých nesnází. Nabízí se nová příležitost k uzavření skvělého obchodu nebo nabídka k novému úkolu, získání práce, která bude velmi dobře finančně zaplacena. Den je vhodný pro praktické věci, koupě domu, složení zkoušek a investování do hmotných statků. Přetvářky by vás odvedly od vašeho cíle. Myšlenky, které zatím nebyly přeměněny v činy mají šanci se proměnit do reality, pokud přestanete říkat měl bych, někdy to udělám. Usmíváte se? Jednejte.

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

Vodnář

Dnešním dnem a ještě nějakou dobu by k vám měly přicházet nadějné vyhlídky, slibná budoucnost. Stojíte pod šťastnou hvězdou. I tehdy, když zažíváte dočasnou krizi je dobré důvěřovat budoucnosti a neztrácet naději. Pro nemocné a ty, kteří se potýkali s nemocí se ukáže řešení na uzdravení. Oznamuje splnění přání a tužeb a zrušení veškeré negativity okolo vás. Je ale potřeba se zbavit toxických lidí, kteří přinášejí bolest. Věnujte větší péči pitnému režimu, a to především pramenitou vodou.Naplánujte si výlet do lesa ke studánce nebo navštivte léčitele.

Afirmace: Má hvězda svítí pro mě.

Ryby

Neváhejte udělat první krok, když bude potřeba navázat upřímné styky s druhými. Uvidíte, že to přivítají. Třeba se Vám naskytne i příjemná možnost si s někým zakoketovat. Pokud chcete podniknout něco nového, je potřeba mít čistý stůl. Darujte kytici sobě nebo nějakému milovanému člověku. Odkládáte-li už dlouho něco nepříjemného, třeba nějaký telefonický rozhovor, je zde velká šance k úspěšnému vyřízení. Tomu se říká několikanásobné štěstí, tak si ho vychutnejte do sytosti a nezapomeňte se o svoji radost podělit s ostatními. Můžete navázat výhodné vztahy a známosti, zúčastnit se společenských akcí se sklenkou dobrého vínka, kde můžete uzavřít plodné pracovní projekty.

Afirmace: Uznáním protikladů se stávám úplným.

Karta dne k poslechu - Rytíř pentaklů

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji vám úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu