Zpět na články

Víkendový výklad karet pro všechna znamení Zvěrokruhu - pro 13. 4. a 14. 4.

Denní karta  sobota - Výhodná nabídka. Stůjte pevně nohama na zemi. 🎀 „Spisovatel musí stát pevně na zemi a současně se vznášet do oblak.“  Arnošt Lustig 🎀 Denní karta neděle- Intuice, předtucha. „Nejkrásnější věc, kterou můžeme objevit, je záhada.“ Albert Einstein.

Víkendový výklad  karet pro všechna  znamení Zvěrokruhu - pro 13. 4. a 14. 4.

Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Beran

Je tady den k vyjádření vašich citů. Je někdo, kdo se vám líbí ve vašem okolí a doposud jste na vážkách s vyjádřením Láskyplného gesta? Pak využijte energii dne, která je tomuto nakloněna. Pokud se vydáte na cestu, na výlet, zcela určitě vám to rozšíří obzory, avšak je potřeba zbytečně neutrácet. I za malý peníz se dá prožít velké dobrodružství. 

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

-

Hlídejte si dobře to, co už se vám podařilo získat. Nabízí se nová příležitost k uzavření skvělého obchodu nebo nabídka k novému úkolu, získání práce, která bude velmi dobře ohodnocena. Myšlenky, které zatím nebyly přeměněny v činy mají šanci se proměnit do reality, pokud přestanete říkat, já vím, že by to bylo dobré udělat, někdy to udělám. Někdy není další den v týdnu. Udělejte to právě teď. 

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

Býk

Vy jste tou, kdo sebou již nenechá manipulovat. Jděte naproti svým ideálům a využijte svůj smysl pro pořádek a spravedlnost. Nastavte správnou míru, nedělejte ukvapená rozhodnutí. Nakupování, vzdělávání se, poslech motivačních videí, vedoucí k seberealizaci by vám měly být dnes velmi prospěšné. Vztahy mají dnes na růžích ustláno a to především ty rodinné.

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

-

Vznesli jste v minulých dnech žádost o povýšení, zúčastnili jste se konkurzu nebo jste v novém partnerském vztahu a pochybujete, zda jste pro partnera ten jediný, jediná? Pak je na místě si věřit. Jste ve výhodě oproti druhým. Důležité je nastavit správné sebevědomí, které by z vás mělo vyzařovat. Tím ostatní snáze přesvědčíte o vaší vyjímečnosti. Pak se pro ně stanete neodolatelnými. Stůjte si za svým přesvědčením, prosazujte více své názory bez kompromisu. 

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Blíženci

Propusťte skromnost a nastavte si ty nejvyšší cíle: Mnozí z vás se budete inspirovat navzájem. Někdo může posunout někam vás a i vy nezůstávejte pozadu. Celkově se jedná o spolupráci větší skupiny lidí, ať už v podnikání, či ve sportu. Trojice různých osobností si může být nejvíce prospěšná, proto nezůstávejte s partnerem doma u televize. V tento den mohou vzniknout sńatky z rozumu. 

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

-

Vaše touhy a plány jsou na dosah a aby mohly přijít a realizovat se, je potřeba na nich už nelpět a nechat vše, aby se dělo o vás, bez vás. Některé cesty jak k vám má přijít úspěch nevymyslíte. Všímejte si nevšedních nabídek a nepřijímejte kompromisy. Držte se svého přesvědčení, pak se k vám dostane to nejlepší. 

Afirmace: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Rak

Soustřeďte se na vše, co vám přinese plody v budoucnosti, spoléhejte na svou víru, a to v sebe a i v ve víru duchovní nebo náboženskou. Jste pod nejvyšší ochranou kartou. Proto je moudré uctívat tradice a vše, co je spojené s vírou, jako třeba křtiny, zásnuby, svatba. Kdo věří na alternativní léčení v otázkách zdraví, tomu může být nápomocen lidový léčitel. V tento den můžete potkat svého duchovního průvodce a nebo váženého člověka, který se vás zastane. Tím může být i nadřízený v práci.

Afirmace: Soustřeďuji se a pamatuji na své vnitřní hodnoty.

-

Před časem jste zvažovali udělat nějaké rozhodnutí, dnes vám k přichází energie k jeho realizování. Tu můžete nasměrovat do stěhování, ke změně zaměstnání, do meditace a pohledu do svého nitra. Můžete pociťovat touhu po svobodě, uplatnit se beze strachu nebo opustit důvěrně známé prostředí. Buďte kočím svého vozu a řiďte si svou cestu tak, abyste nemuseli kličkovat.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Lev

Ten, kdo nechce přijmout dualitu, tzn., že je zde dobro a zlo, může snadněji sklouznout do závislostí a chtíče, intrik a překážek. Odolejte pokušení v podobě touze po moci nebo, že byste činili něco proti vašemu přesvědčení. Neustupujte od svého morálního nastavení ani po malých krůčkách, tím spíše byste si nebyli vědomi následného změkčování vašich zásad. Kde jste pasivně přihlíželi bezpráví? Kdo vás ovládá a negativně ovlivňuje? Nesázejte vše na jednu kartu. 

Afirmace: Svou situaci jsem si způsobil/a sama, a proto ji také sám/sama změním.

-

Možná právě dnes usoudíte, že pravda je i na druhé straně přesvědčení, kterému jste dosud věřili. Je to podobné jako v alchymii, kdy se směs sloučí a pak rozpustí. Využijte svých vlohů a nadání a pokuste se propojit některé z vašich protikladů, a to buď ve svém osobním nebo profesním životě. Proměňte vaše vize a sny do reality a to třeba jen tak, že jim uvěříte, dáte do nich svou vůli a odhodlání. 

Afirmace: Počkám na správnou chvíli a pak budu jednat.

Panna

Den plný výzev a měření sil, třeba na sportovním hřišti či na pracovišti. Je to zdravé soutěžení. Někteří mohou zažít pocit, že neví, kde jim hlava stojí nebo, že jste uvízli v zajetí Murphyho zákonů. Zlomí se vám klíč v zámku, cestou do práce je kolona zrovna ve směru, kterým potřebujete jet, vybil se vám telefon a nabíječku jste zapomněli doma. Ujasněte si priority a nastavte si svůj v předstihu denní řád.

Afirmace: S důvěrou ve svou vlastní sílu jdu vlastní cestou.

-

Možná ten pocit, že vám někdo závidí a nepřeje není daleko od pravdy.. Chtěli byste zlepšit váš partnerský vztah? Pak prosazujte více své názory bez kompromisu a stůjte si za svým přesvědčením. Věřte si, tím snáze ve vás pak uvěří i váš partner. Vykonejte v rámci vašeho vztahu odvážné gesto a řekněte, co opravdu chcete. Pokud stojíte pevně na vlastních nohách, nemůže vás nic zastavit. 

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Váhy

Mnoho okolností okolo vás bude v pohybu, jde o změny, cestu, jejíž cíl zatím není znám. Přijímejte život v dokonalé rovnováze a věnujte pozornost svému dechu, pak nebudou oslabené vaše plíce. Je možné setkání s někým, s kým nemáte vyjasněno spoustu nevyřčených otázek a odpovědí. Buďte odhodlaní a sebejistí. Dokážete překonat všechny překážky a uspět. Zaměřte se na své silné stránky a držte pevně otěže svého života ve svých rukách, tam rozhodně nepatří přetvářka, pochlebování a jiné nečestné jednání. 

Afirmace : Dívám se dopředu a soustřeďuji se na svůj cíl.

-

Byly situace, které které snesly odklad, vždyť bylo tolik práce ve všední dny, ale jen do dnešního dne. Proměňte své plány v realitu, změňte úmysl v čin. To, co jste dlouho plánovali a připravovali má dnes velkou šanci dostat konkrétní podobu. Projevte své úsilí k dosažení konečného výsledku. Využijte své přirozenosti na maximum. Buďte autorita, ke které se může vzhlížet pro dodržení slibu, udělejte vážné rozhodnutí. Nebo také proto, že se umíte postavit za své ratolesti.

Afirmace: Jsem silná, pevná a mám svůj život ve svých rukou.

Štír

Nepodávejte se závislostem a neřešte své oslabení a únavu návykovými látkami a potravinami, což může být i přemíra kávy a energetických nápojů. Ono už samotné uvědomění této skutečnosti může přinést úlevu a vy máte možnost zapracovat na jejich zmírnění nebo odstranění. Dívejte se na věci tak, jaké ve skutečnosti jsou, neočekávejte příliš mnoho a zaměřte se jen na dosažitelné. Den, kdy budete zvažovat pro a proti. 

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

-

Nedělní den pracuje pro vaši budoucnost, cokoliv dnes začnete bude mít úspěch v následujících dnech, proto stůjte pevně nohama na zemi a počínejte si tak, abyste dospěli k uspokojivým výsledkům. Proto se nepřetvařujte a buďte hodnověrní. Nabízí se nová příležitost k uzavření skvělého obchodu nebo nabídka k novému úkolu, získání práce, která bude velmi dobře zaplacena. Počínejte si jako spořivá osoba.

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

 

Střelec

Dnes byste se měli zaměřit na nabytí majetku, usilovat o jistotu a hmatatelné hodnoty, vycházející ze smyslu pro realitu a z mužské stránky a tou je element země. Zaměřte se na to, v čem jste si jistí, opakujte zaběhnuté vzorce a úspěchy, využijte instinkt pro dobré obchody. Ukažte v praxi, v čem jste dobří, využijte své dosavadní znalosti, lidé vám uvěří. Komplexy dnes nemají šanci zabránit těm, co mají odhodlání se ukázat ve své největší síle. Vytrvejte v tom, čeho jste započali a vystoupejte až na vrchol své kariéry.

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

-

Mládí má dnes zelenou, nechte se inspirovat jejich svěží energií. Váš klid může narušit nějaká mladá osoba se strhující nabídkou, kterou je fajn přijmout, protože vás může vytrhnout z každodenní rutiny, uspokojí vaši podnikavost, která vyžaduje odvahu, radost z riskování. Buďte tedy přístupní nějakému novému dobrodružství a myšlence, která vás inspiruje. A pokud nebudete chtít cestu podniknout společně, můžete se nechat inspirovat a vykročit samostatně.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Kozoroh

Nepřehlédněte nové příležitosti, které se vám dnes budou nabízet, avšak jednejte promyšleně, bez unáhlení. Tam, kde situace stagnovala, je celá záležitost předurčena pohybem vpřed. Věřte, že se ocitnete před cílem. Ve vztazích jsou velké šance, že zavane čerstvý vítr a váš vztah se vydá novým, rychlým směrem, proto se nebraňte společnému výletu nebo adrenalinovému sportu. Mluvte na rovinu a ne v hádankách. V oblasti zdraví si dejte pozor na sezónní alergie, potíže s hlasivkami a bolestí v krku. Pokud vás něco tíží, vypište to ze sebe na papír a ten pak spalte nebo pošlete po vodě u jezu.

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

-

Ovládejte své city a dostane se vám rady, božského vnuknutí, silné ochrany i rovnováhy na úseku vzdělanosti, zasvěcení. Možná neuniknete prověřování jak ve vztazích mezi kolegy, zda nepodlehnete a zůstanete věrni etickým kodexům. To může znamenat i to, že někdo bude chtít obchodovat s informacemi, obchodním tajemstvím a nebo také uvědomění si, že je v práci na vás vytvářen nepřiměřený nátlak a tím budete vnímat vytříbení morální schopnosti rozlišovat dobro od zla. Den je nakloněn zásnubám a plánování sňatku.

Afirmace: Soustřeďuji se a pamatuji na své vnitřní hodnoty.

Vodnář

Umění vidět a hledat pravdu, smysl života pro další dny, prosadit si své ideály, touha po učení a hledání cesty a smyslu života, schopnost komunikace a objektivní myšlení při hledání cesty směřující do budoucnosti, toto jsou výzvy pro váš dnešní den. Pokud vám vstoupí do života konfliktní osoba, která bude vyvolávat spory, pak je dobré si připustit možnost, že toto její jednání pročistí vzduch ve vztazích, tam, kde panovalo napětí, kritika. Tu jste možná vy sami vyjadřovali na něčí účet nebo naopak vy jste byli obětí kritiky. 

Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.

-

Bylo by dobré najít příčinu strachů, které vás přepadají. Ty mohou vznikat z obav o finance nebo ze ztráty partnera. Vemte na vědomí, že máte dostatek sil tyto skutečnosti rozpoznat a překonat. Můžete se dozvědět o nevěře nebo vás napadá, zda je na místě rozchod? Je to doba k přehodnocení situace, zda zůstat nebo se vydat na sólo cestu, přesto nedělejte ukvapené rozhodnutí a zvažte, co s touto situací uděláte dál. Ještě není ta správná doba spálit za sebou mosty. V období dvou měsíců poté uvidíte věci z jiného pohledu.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Ryby

Máte dostatek energie, potřebnou důslednost, abyste uvedli věci do pořádku, vyjasnili si nedorozumění a dodělali rozdělanou práci. Vhodné je se pustit do důkladného úklidu bytu, zazimování lyží a saní, zaplatit odložené účty. Ženy by neměly hledat v muži perfektního otce, jinak je to bude nutit bojovat se svými energiemi, vedoucí k přesvědčení o nedostatečnosti partnera. Posilněte svou Třetí čakru pomocí meditace na solar plexus. 

Barva dne - žlutá

Afirmace: Vše mám pod kontrolou a dosahuji svého cíle.

-

Váš pocit, že vše okolo vás je špatné může být jen pohled z jedné strany mince. Možná děláte z komára velblouda. Je dobré se podívat na situaci i z druhé strany mince. Žádná polévka se nejí tak horká, jak se uvaří. Dnes máte na to, abyste změnili destruktivní vzorce chování i myšlení. Situace tohoto dne si žádá, abyste se chopili vedení a pokud vám něco nevyhovuje, přiložte ruku k dílu a změňte to, co se dá. Chce to klid a nohy v teple. 

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

🎀

Denní kata na neděli k poslechu : Měsíc https://www.youtube.com/watch?v=-j7FpMchkHo 

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji vám úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu