Zpět na články

Jaký bude týden od 30. 5. 2022 do 5. 6. 2022. 2022 podle kartářky

Čísla pro tento týden: 2, 3, 5, 12, 21, 22: Vytažené karty: Velekněz, Císařovna, Eso pentaklů. Jste soucitní, laskaví, umíte naslouchat druhým.  A pokud je třeba, dokážete rozhodnout spravedlivě

Jaký bude týden od 30. 5. 2022 do 5. 6. 2022. 2022 podle kartářky

Výklad pro tento týden jsem připravila podle tarotových karet.

Berani:

čísla pro tento týden: 2, 3, 5, 12, 21, 22: Vytažené karty: Velekněz, Císařovna, Eso pentaklů. Jste soucitní, laskaví, umíte naslouchat druhým. A pokud je třeba, dokážete rozhodnout spravedlivě. Výrazně se projeví sklon k umění, někdo vám též dobře poradí. Máte před sebou studium a zkoušku nové odbornosti. Zamyslete se nad tím, zda je nutno dále udržovat destruktivní a nevyvíjející se vztahy. Bolesti z minula hoďte za hlavu. Pamatujte si, že základem úspěchu je zdravé sebevědomí. Přicházejí k vám peníze, pracovní nebo obchodní příležitosti. A rovněž je načase si zažádat o lázně.

Býci:

čísla pro tento týden: 6, 13, 17, 26, 44, 45. Vytažené karty: Blázen, Král mečů, Rytíř pohárů. Vzdejte se starého způsobu myšlení, vyzkoušejte občas něco nového. Zbytečně se bojíte jakékoliv změny. Vaše budoucnost je plná neomezených možností, jen skutečný blázen nevyužije to, co se mu nabízí. V osobním i pracovním životě se snažte být k druhým citlivější a empatičtější. Ve volném čase se věnujte fyzickým aktivitám. Některé překvapí zájem druhého pohlaví. Ale než začnete psát láskyplné dopisy, přemýšlejte, zda nový vztah za to stojí.

Blíženci:

čísla pro tento týden: 8, 11, 24, 28, 33, 45. Vytažené karty: Spravedlnost, Osmička mečů, Rytíř holí. Při soudní žalobě se jedná o příznivou kartu. Konečně přestaňte jednat zbrkle, ale každý krok si pořádně rozvažte. Hlavně je to varování pro ty, kteří mají problémy s policií a se zákonem. V současnosti je kolem vás plno omezení a vy nevíte, jak dál. Máte dojem, že vás okolí nemá rádo a klade vám do cesty překážky. A vy přešlapujete na místě a nic se vám nedaří. Někomu stačí ke vzlétnutí peníze, jinému modlitba, ale všem pokora. Nemusíte mít všude hlavní slovo, naučte se poprosit a poděkovat.

Raci:

čísla pro tento týden: 1, 2, 7, 26, 44, 47. Vytažené karty: Král pentaklů, Mág, Trojka holí. V zaměstnání máte stabilní pozici, úspěch, slušně vyděláváte a znáte hodnotu peněz. I doma vedete pohodový a spokojený život. V práci budete důležité záležitosti projednávat s člověkem, který vámi bude chtít manipulovat, možná se uchýlí ke lži. Proto mu nic neslibujte a žádné dokumenty bez porady se spolupracovníky raději nepodepisujte. Spoléhejte na svou intuici a před lidmi, které dobře neznáte, se mějte na pozoru. Naskytne se vám možný přivýdělek, který se vždy bude hodit. Máte před sebou služební cestu nebo dovolenou. Hlídejte si změnu nálad, zádumčivost, nemluvnost. Na okolí to nepůsobí dobře.

Lvi:

čísla pro tento týden: 2, 3, 8, 9, 31, 35. Vytažené karty: Dvojka pohárů, Osmička holí, Trojka pentaklů. První vytažená karta je karta lásky, citového růstu, těhotenství a zdaru ve všech činnostech. Na obzoru je nový přítel, kamarád, milenec. Čekejte telefonát, dopis, zajímavý e-mail. Stále se něco děje, neodpočinete si ani na chvilku. Vše, co dřímalo, se dává konečně do pohybu. V rámci zvýšení kvalifikace se zúčastníte školení nebo kurzu. Je velká naděje, že zde potkáte hodnotného partnera nebo partnerku. Po úspěšném absolvování školení vám budete nabídnuto zodpovědnější pracovní místo.

Panny:

čísla pro tento týden: 2, 5, 17, 19, 31, 39, 40. Vytažené karty: Hvězda, Pětka mečů, Velekněžka. Je důležité, abyste se na danou situaci nedívali jako na problém, ale naopak v ní hledali výhody, které vám z ní vyplývají do budoucna. Nikdo nedostává nic zadarmo, stále se musíme snažit, aby náš život byl v pořádku. S nikým se v těchto dnech nehádejte, vlastní názory si nechávejte pro sebe. Silou a křikem ničeho nedosáhnete. I když se vše nevyvíjí tak, jak byste chtěli, vyčkejte, stejně nic nezměníte a časem vám dá okolí za pravdu, Volný čas věnujte studiu a sebevzdělávání. Do rodiny přibude malý človíček, vykouzlí všem krásný úsměv na tváři.

Váhy:

čísla pro tento týden:1, 4, 9, 12, 14, 22. Vytažené karty: Královna holí, Královna pentaklů, Císař. Rádi pomáháte druhým a na sebe mnohdy zapomínáte. Naučte se občas říkat NE. Vždy víte, co chcete, nebojíte se překážek a díky tomu, že si věříte, je snadno překonáváte. I v zátěžových situacích umíte zachovat klid, chladnou hlavu a rozvahu. Máte plno aktivit, všestranné zájmy, pro něž občas zanedbáváte správný stravovací režim. Manželský nebo partnerský vztah je stabilní. Nezadaní se mohou seznámit s kvalitním protějškem. V brzké době se budete muset učit novým věcem, získat nové poznatky. Čekají vás testy, zkoušky a po jejich absolvování vám bude nabídnuta nová pracovní pozice. Sice půjde o smlouvu na dobu určitou, ale podepište ji.

štíři:

čísla pro tento týden: 4, 14, 15, 33, 37, 44. Vytažené karty: Mírnost, Čtyřka pohárů, Královna mečů. Jste pod vlivem andělské energie, máte plno kreativních nápadů, rozjíždíte nové projekty. Pracovitost nemusíte přehánět, i odpočinek je důležitý. Nechtějte mít výsledky okamžitě, vše má svůj čas, nic není třeba uspěchat. Objeví se někdo, kdo vám bude chtít s prací pomoci. Nabídku neodmítejte, rychleji budete postupovat k cíli. Pozor na žárlivost ze strany některého člena rodiny. Proto o svých plánech i pracovních povinnostech doma více mluvte, neodmítejte šmahem názory a přání svých blízkých. Zkuste pro klid duše pozvat rodinu na prodloužený víkend, zajímejte se o jejich představy trávení volného času, mluvte s nimi a naslouchejte jim.

Střelci:

čísla pro tento týden: 5, 16, 22, 28, 36, 40. Vytažené karty: Páže pentaklů, Eso pohárů, Eso holí. Ženy mají velkou šanci otěhotnět. Déle zaměstnaní lidé se dostanou do velkého stresu, je třeba zpomalit. Ti, kteří nastupují do nového zaměstnání, budou mít problém zařadit se do pracovního kolektivu. Po finanční stránce se Střelcům bude dařit, zejména vám, kteří se přihlásíte do konkurzu. V rodině budou převládat láskyplné vztahy. Starším ročníkům se začnou zapalovat lýtka do té míry, že si z vás okolí bude dělat legraci. Ale vy si stejně nedáte říct, protože budete mít dojem, že jste omládli a narostla vám křídla.

Kozorozi:

čísla pro tento týden: 1, 5, 8, 9, 13, 39. Vytažené karty: Sedmička mincí, Devítka pohárů, Král holí. Trpíte trémou, nerozhodností, máte dojem, že úkoly, které jste si vytyčili, nezvládnete. Důležité je, abyste se nepodceňovali a připomněli své minulé úspěchy. Přece jste pracovali zodpovědně, výsledek se musí dostavit. A on se opravdu dostaví a přinese s sebou vaši spokojenost a dobrou náladu. Nezadané ženy čeká seznámení s bohatým a vlivným mužem. Ale i tady je na místě obezřetnost. Básničky a sladké řeči nejsou všechno, i vy se ve vztahu musíte umět prosadit a nezaujímat roli pasivního člověka. Ovšem nesmíte sedět doma a čekat, že vám vytoužený idol zazvoní u dveří.

Vodnáři:

čísla pro tento týden: 2, 3, 9, 18, 25. 46. Vytažené karty: Eso mečů, Trojka pohárů, Dvojka mincí. Při jednání s klienty nebo zákazníky dojde ke sporu, který vám ubere energii. V žádném případě se nesmíte nechat ovládnout emocemi. Musíte být nad věcí a jednat klidně. Porozumíte si s lidmi, kteří jsou narozeni ve vzdušném znamení. V hlavě se vám rodí plno plánů, nechtějte je ale uskutečňovat všechny najednou. Budete se účastnit řady společenských setkání, možná dostanete pozvánku na svatbu. Budete i hodně utrácet a peníze vám budou chybět. A v blízkosti nebude nikdo, kdo by vás založil. Je třeba se připravit na boj s konkurencí a se závistí lidí, kteří nejsou tak schopni a pracovití jako vy.

Ryby:

čísla pro tento týden: 6, 8, 17, 28, 37, 39. Vytažené karty: Král pohárů, šestka holí, Síla. Víte, co chcete, kam směřujete, čeho chcete dosáhnout. V zaměstnání vystupujete občas tvrději, než byste chtěli, nepřátelíte se s každým. Ovšem za vaší odměřeností se skrývá touha po milujícím partnerovi, po lásce. Nebudete dlouho čekat a vysněný protějšek se objeví. Radost a ocenění vás čeká i v pracovní oblasti. Na odborné přednášce se zapojíte do diskuze, překvapíte účastníky skvěle připravenou přenáškou apod. Budete se hřát na výsluní. Začnete si více věřit a získáte vnitřní sílu k tomu, abyste se vypořádali s každým problémem.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu