Zpět na články

Jaký bude týden od 22. 4. 2024 do 28. 4. 2024 podle kartářky

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle Zenového tarotu. Co mimo jiné hlásala Božena Němcová? Svět hledá lidi, kteří něco umějí udělat, a ne ty, kteří umějí vysvětlit, proč to neudělali. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Jaký bude týden od 22. 4. 2024 do 28. 4. 2024  podle kartářky

Berani:

Procitnutí, Dobrodružství, Znovuzrození

Něco vám nedalo spát, nad něčím jste delší dobu přemýšleli. Díky nečekané informaci pochopíte, proč vám to stále vrtá v hlavě. Zážeh světla vám způsobí ohromnou radost, protože učiníte jasnou volbu. Někdo odejde od partnera, jiný ho najde, ale každý se zklidní a bude prožívat samé radosti. Před každým zrozencem se najednou otevírá krásná a šťastná budoucnost. Už nemusíte bojovat, ale nové a lákavé příležitosti jsou vám podávány na stříbrném podnose. Pozor si ale musíte dávat na závistivce.

Býci:

Každodennost, Integrace, Ticho

V osobních vztazích jste spokojeni, partner je spokojen s vámi. Každý přítomný okamžik dokážete naplno prožívat, umíte najít krásu v prostých, každodenních věcech. Vše, co děláte, vykonáváte s nadšením, ať už se jedná o štípání dříví nebo o vaření. V zaměstnání i nadále patříte k váženým lidem. Společnost vás v tomto týdnu nijak neláká. Nejvíce si odpočinete u domácího krbu, s knížkou v ruce. Někdo vám konečně vrátí půjčené peníze. Příště už si dáte velký pozor na to, komu peníze půjčíte.

Blíženci:

Průlom, Politika, Transformace

Dostali jste se do situace, kdy už máte všeho dost a víte, že musíte udělat radikální změnu. Až se rozhodnete k ráznému činu, najednou zjistíte, že opět můžete volně dýchat, nic vás nedusí, jste plni síly a životní energie. Především se rozloučíte s falešnými lidmi. Konečně budete mít klidný spánek. Máte před sebou plno nových a zajímavých věcí. Určitě se pustíte do studia cizího jazyka, začnete pravidelně sportovat, změníte stravovací návyky. Máte-li malé děti, budete mít pochopení pro jejich drobné nezbednosti.

Raci:

Trpělivost, Vedení, Přátelství

Čekáte na nějakou důležitou zprávu, ale ta nepřijde hned, musíte čekat. I nadále budete muset spoléhat sami na sebe, ať je výsledná informace jakákoliv. V osobních vztazích převládá láska a přátelství, vazby jsou velice pevné. Pokud hledáte zaměstnání, v současné době se objeví nabídky v oblasti služeb jako maséři, případně jako pečovatelé v sociálních službách. Pozor si dejte na nečekané výdaje. Řešením může být přivýdělek v oblasti zemědělství. V milostném životě se na vás usměje štěstí.

Lvi:

Sen, Harmonie, Nevinnost

Nejste sice sami, ale občas se cítíte osaměle. A pokud partnera nemáte, brzy ho najdete. Při meditaci si aktivujte srdeční čakru. Rovněž někteří zrozenci mohou počítat s těhotenstvím. Tyto dny jsou nabity romantikou, ale všeho s mírou, střídání partnerů by se vám nemuselo vyplatit. S plněním pracovních povinností to až tolik nepřehánějte, vaše zdraví je na prvním místě. Budete mít nové nápady, které projednáte s nadřízenými. Ovšem vaši kolegové budou nadšeni méně. O změny příliš nestojí.

Panny:

Tady a teď, Zralost, Úspěch

Patříte k vyrovnaným a spokojeným lidem. Jste přístupni všemu, co k vám v danou chvíli přichází. Pokud někde klopýtnete nebo upadnete, okamžitě vstanete, zasmějete se své chybě, a kráčíte dál. Vaše barvy pro tento týden jsou červená – barva životní energie a síly, a zelená – barva svobody a osobního prostoru. Nic neřešte, nechejte věcem volný průběh. Ke spokojenosti potřebujete mít před sebou nějaký cíl, který vás motivuje k lepším výkonům. Nezapomínejte na to a laťku zvedejte stále výš.

Váhy:

Mysl, Hravost, Rozkvět

Jestli vás někdo zastrašuje, postavte se mu čelem, nenechejte se v žádném případě nikým a ničím zastrašit. Stále mějte na mysli jedno přísloví – Kdo se zlu neprotiví, sám se zlem proviní. Jinak se v těchto dnech nemáte vůbec čeho bát. Budete prožívat pocity štěstí, vyhnou se vám obloukem nemoci a strasti. Vašimi barvami pro následující dny jsou růžová a světle zelená. Rozkvétáte, jste šarmantní, eroticky přitažliví. Připravte se na náročné jednání s málo tolerantními lidmi, kteří vyznávají jen černé nebo bílé a nic mezi tím.

Štíři:

Lpění na minulosti, Tvořivost, Nové vidění

Postavte se čelem ke skutečnosti, že minulost už nevrátíte. Každá snaha něco minulého opakovat, nebo minulost nějakým způsobem křísit, je odsouzena k nezdaru. Držte se současných jistot. Začněte dělat něco, co vám přinese spoustu radosti. Pracujte na zahradě, vařte, malujte, háčkujte, zpívejte. Přijímejte nové informace, rozšiřte si obzory, získejte nové úhly pohledu. Vaše pečovatelské sklony využijete při ošetřování svého domácího mazlíčka, možná budete muset navštívit veterináře a sáhnout hlouběji do kapsy.

Střelci:

Mistr, Cesta, Sdílení

Každý člověk s mistrovskou energií si musí dávat velký pozor na své vlastní EGO. Ale přesto je mu dán úkol, který by měl plnit – být viděn, být slyšen, vyčnívat nad ostatní. Připravte se na cestování, které přijde neplánovaně a přinese vám pocit dobrodružství a růstu. Budete mít velkou potřebu sdílet své pocity i úspěchy s někým, na koho již delší dobu myslíte. Konečně se odhodláte sdělit dané osobě, co k ní cítíte a jak si vzájemný vztah představujete. Nebojte se říkat nahlas, co si přejete a co od života chcete.

Kozorozi:

Uvědomění, Projekce, Oslava

Zbavte se starého a nepotřebného – věcí, i špatných myšlenek, které jste v minulosti nasbírali. Zklidněte se a žijte naplno, změňte žebříček hodnot. Pozor si dávejte na laciné románky. Užili byste si sice pár minut zábavy, ale napáchané škody byste odstraňovali celou věčnost. Vaše nálada bude hodně proměnlivá. Melancholii a smutek budou provázet slzičky, Vypláčete se, ale hned v příštím okamžiku se začnete smát, tančit, plánovat zábavu. Běžte do přírody a dopřejte si čas k novému nabrání sil a pozitivní energie.

Vodnáři:

Dospělost, Minulé životy, Úspěch

Máte vše, co ke spokojenému životu potřebujete. Do partnerských vztahů vnášíte moudrost a zodpovědnost, vaše zdraví je pevné. Začínáte sklízet plody tvrdé práce. Sice prožíváte pocit spokojenosti, ale nezapomínejte si vytyčit další životní cíl. Pokud by vás někdy přepadla úzkost, nakapejte si na polštář pár kapek muškátového oleje. Budete dobře spát, zvýší se vaše sebevědomí. Práce v domácnosti vás hodně vyčerpává, začněte uvažovat o tom, že si objednáte úklidovou službu.

Ryby:

Existence, Odvaha, Hojnost

Milujete bezpečí, ale především svůj domov a své blízké, s nimiž máte výborné vztahy. Občas si za jasné noci vyjděte ven, na terasu, nebo se podívejte z okna, a vychutnejte si krásu noční oblohy. Toužíte po bezpečném úkrytu, ale občas budete muset překonat obavy a najít v sobě vnitřní sílu růst a prorazit si cestu ke Slunci, k úspěchu. Osud vám nabízí kartu Hojnost – je to dar, který je dobré přijmout a respektovat ho. Vaše finanční situace se bude postupně zvyšovat, pokud budete ochotně a nezištně pomáhat druhým.

Pro více informací při Vašem zájmu o osobní výklad, numerologii nebo horoskop klikněte na mé jméno na konci článku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 6. 5. 2024 do 12. 5. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle karet Ivy Hüttnerové. Cituji od Louisy May Alcottové: „…říká se, že manželství člověka připraví o polovičku práv a zdvojnásobí jeho povinnosti“. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu