Zpět na články

♑ Dnešní horoskop pro všechna znamení - 25. 4. ♑

Karta dne -  Vítězství, radostná zpráva. „Když je zpráva dost důležitá, tak si mě najde.“ —  Mark Cuban 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

♑ Dnešní horoskop  pro všechna znamení -  25. 4. ♑

Beran

Nečekejte na pátek, na víkend, na dovolenou a na to, až přijde štěstí. Chyťte štěstí za pačesy právě teď. Ano, dnes k tomu budete mít šanci. Pokud budete mít svrbění v rukou, že máte vsadit, tak to udělejte. Jestliže je pro vás štěstí setkání s rodinou, vydejte se k nim na návštěvu. Takový den, jako dnešní, už se dlouho nemusí opakovat. Využijte příznivý okamžik, který se nabízí a nenechte si ho proklouznout mezi prsty. 

Orgán dne - cévy- cholesterol. 

Afirmace: Volně mnou proudí radost.

Býk

Vaše vnitřní síla chce být objevena a dere se na povrch. Využijte ji třeba k tomu, že se odhodláte odpustit někomu, komu by tento počin byl žádoucí a je k němu potřeba usebrat hodně sil. Mějte trpělivost s ostatními i sami se sebou. Nejednejte ukvapeně. Stůjte si za svým přesvědčením a odhodláním a nenechte se zviklat. 

Orgán dne - cévy a ucpané průchody.

Afirmace: Jsem ochoten mít rád život.


 

Blíženci

Zdá se, že jste v ohrožení nebo alespoň vaše pozice. Možná budete muset tvrdě bojovat, abyste ochránili svou práci nebo svého kolegu. Vaše odvaha a nadšení pro správnou věc se vyplatí, neustupujte ni krok zpět. A to ani v případě, kdy na vás vyrukují sousedi s nesmyslným poměřováním hranic mezi vašemi pozemky.

Orgán dne - prsty. Znáte mudry pěti elementů?

Afirmace: Uklidňuje mě vědomí, že moudrost života pečuje o všechny detaily.

Rak

Dnešní den je pro vás vítězství, kdy můžete zažít pocit spravedlnosti, ocenění, životní průlom. To by vám mělo dodat energii do dalších dní. Tento úspěch pocítíte i uvnitř vašeho nitra. Nejdůležitější je, že se dokážete prosadit a vaše organizační schopnosti budou na vzestupu. Co by vás mělo nejvíce potěšit, je nějaká milá zpráva.

Orgán dne - kyčle.

Afirmace: Směřuji k vyššímu dobru.

 

Lev

Je tady šance využít vlastní síly a to nejen té fyzické k dosažení vašich cílů. Díky ní zvládnete spoustu úkolů, můžete uvnitř sebe cítit silný motor, který vás bude hnát stále dál a dál. Je však potřeba udržet vášeň a touhu na uzdě, aby se nestala kontraproduktivní.

Orgán dne - genitálie. Koupel z přesličky a dubové kůry.

Afirmace: Neexistuje vina ani trest. Přijímám své ženství.

Panna

Určitě víte o místě, kam jste se vždy chtěli podívat a zatím to zůstalo u snů, stejně tak jako plány v podnikání nebo v partnerství. Využijte odvahy a výzvy tohoto dne k jejich uskutečnění a proměnu v realitu. Překročte ten neviditelný most mezi realitou a sny. Buďte sebejistí, věřte ve své schopnosti a sebedůvěru. Nebojte se myslet velkoryse. Plánujte a mírně riskujte. Mohou vznikat sńatky z rozumu.

Orgán dne - ledviny. Propusťte kritiku a hanbu.

Afirmace: Je bezpečné vyrůst. Všude hledám dobro.

Váhy

Čeká na vás slavnostní a radostný den, který doslova volá k uspořádání dýchánku nebo navštivte kino či divadlo. Možná právě u vás se to bude týkat loučení se svobodou, ženský večírek nebo narození dítěte, úspěšné složení zkoušek. V každém případě by na oslavě měly být tři osoby, jež jsou vám blízké a které si vzájemně pomáhají už jen tím, že každá ovládá něco jiného a propojením vzniká něco nadpozemského.

Orgán dne - Křečové žíly. Nohy výš než srdce. 

Afirmace: Pohybuji se přirozeně a spontánně.

Štír

Rádi byste zlepšili váš partnerský vztah? Nebojte se více prosazovat své názory, více si věřit, nastavte si vysokou míru sebehodnoty. Pak ve vás uvěří i váš partner. Mějte však na paměti, že je moudřejší říci ne tam, kde byste museli přistoupit na kompromis nebo nesmyslné, nikam nevedoucí dohady. Neobětujte se ve prospěch druhých.

Orgán dne - kyčle. 

Afirmace: Dovoluji bližním, aby byli sami sebou.

Střelec

Jestli pocítíte úzkost a klesající hladinu životní energie, pak zabraňte předsudkům, aby vás zablokovaly a uvedly do stavu blížícímu se stresu. V zaměstnání jedna z možností může být ta, že se ocitnete v konkurenčním boji a poměřování sil. Nebo to může znamenat, že se od kolegů jedná jen o neškodné škádlení a hry, někteří ale nemusí znát správnou míru a může se jednat o skutečný boj, proto buďte ve střehu a nenechte se do těchto mocenských her vtáhnout. 

Orgán dne - reprodukční orgány. Koupel - šalvěj, heřmánek, měsíček.

Afirmace: Laskavě přijímám své ženství.

Kozoroh

Je tu doba k přehodnocení situace, zda zůstat v nefunkčním vztahu nebo se vydat na sólo cestu. Ano a přesto nedělejte ukvapené rozhodnutí a zvažte, jak naložit s touto situací. Část vašeho já se nechce rozloučit, přestože situace ukazuje na vaše vnitřní zraňování. Vaše zdravotní stránka si zaslouží rekonvalescenci, klid a péči.

Orgán dne - ramena. Kroužení dopředu a dozadu.

Afirmace: Mohu se svobodně radovat.

Vodnář

Buďte obezřetní a pozorní, přichází den plný výzev. Možná budete na druhé působit jako dobrodruh s horkou hlavou, šířit náladu plnou podnikavosti, budete mít větší ochotu riskovat. Tuto energii bude užitečné nasměrovat do sportu nebo adrenalinových činností. Pokud nastavíte správnou míru, budete mít dobrou vyřídilku.

Orgán dne - kůže. Měsíčková mast.

Afirmace: Svět je bezpečné a přátelské místo.

Ryby

Nechť z vás vyzařuje autorita, smysl pro pořádek a řád. Bude dobré myslet a být o krok napřed před ostatními. Využijte tyto vlastnosti na maximum, protože okolí bude od vás chtít poradit, nasměrovat je správným směrem. Postavte se za své zájmy i své rodiny, pak vás ostatní budou uctívat jako autoritu. Neslevujte ze svých požadavků a večer za sebou nenechte rozdělanou práci. 

Orgán dne - ramena. Cvičte je u počítače i při sezení.

Afirmace: Neškodnými způsoby se zbavuji zloby. Všechno, co přijímám je dobré.

Karta dne k poslechu : 6. holí https://www.youtube.com/watch?v=B2iuPfjPMVE 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - sobota 4. květen.

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne 4. 5. - Finanční gramotnost. https://www.youtube.com/watch?v=1bLipA1lzkE . * Karta dne 5. 5.  - Důvěra, stabilita, růst. https://www.youtube.com/watch?v=1bLipA1lzkE . * 🎀 „Když archeologové objeví nějaký poklad,  jak mile se usměje ministr financí!“ Valeriu Butulescu . 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu