Zpět na články

Dnešní horoskop - 27. 4.

Karta dne - Kapka zdravé skepse přijde vhod. Nebo růžové brýle? Vzdušné zámky. „Vše co může udělat člověka šťastného a po čem touží, má často přímo před očima. Bohužel, je to často jen klamný krásný obal, nebo nasazené růžové brýle, které určí, že člověk v zoufalém spěchu sáhne vedle.“  Groot 🎀 Kolektivní výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.* 🎀

Dnešní  horoskop  -  27.  4.

Beran

Váš očekávaný víkendový klid může narušit nějaká mladá osoba se strhující nabídkou, kterou rádi přijmete, protože se pro vás může jevit jako návrh, který vás vytrhne z každodenní rutiny, uspokojí vaši podnikavost, která vyžaduje odvahu, radost z riskování. Obchodní cesty jsou předurčeny ke zdárnému úspěchu, stejně jako koupě letního zájezdu na první chvíli. Zajděte si do divadla, na seminář nebo na přednášku.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Klíčové slovo dne - sport.

Býk

Podělte se o své nápady a sny s přáteli, budete na ně působit dojmem mladého člověka s mladým duchem, který je dokonalý společník, který nezkazí žádnou zábavu. Projevte svou světlejší stránku. Vyjadřujte svoje pocity a emoce.Večer je vhodný zakončit meditací.

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Klíčové slovo dne - sebeláska.

Blíženci

Štěstěna vám jde naproti, proto mohou přicházet životní lekce, neopakovatelné šance, příznivý zvrat situací, které nás učí rozeznávat koloběh života. Dojdete k pochopení, že všechny vaše proměny jsou pro vaše dobro a obohacují vás. Chytit štěstí za pačesy? Ano, dnes k tomu budete mít šanci. Pokud budete mít svrbění v rukou, že máte vsadit, tak to udělejte. Takový den, jako dnešní, už se dlouho nemusí opakovat. Využijte příznivý okamžik, který se nabízí.

Afirmace: Štěstí, které prožívám skrze druhé, mě vede k vnitřnímu naplnění.

Klíčové slovo dne - příroda. 

Rak

Očekávejte jako dárek trochu přepychu, štěstí a pohodlí domova. Jestliže by vám přišlo pár financí navíc vhod, pak právě teď buďte připraveni na příjemné změny. Na tento den budete nejspíš ještě dlouho vzpomínat. Den vhodný na renovaci bytu nebo si pořízení vlastního pozemku. Zisk ve vztahu znamená, že dostanete tím více, čím více se o svou Lásku budete dělit. A to třeba s okolím, pro které bude vaše zamilovanost i upřímná Láska nakažlivá.

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě.Čím víc dávám, tím víc dostávám.

Klíčové slovo dne - kniha - přítel. 

Lev

Víkend je pro vás pod vlivem motivace a nových plánů bez ohledu na to, jestli jste uvažovali o změně. Nové začátky s dobrou vyhlídkou vpřed klepou na dveře. Jděte se podívat. Jestliže uvažujete o stěhování, pořídit si domácího chlupáče, změnit svůj dosavadní job, to vše může mít skvělý předpoklad k jejich realizaci. Berte však na vědomí, pokud se pro něco takového rozhodnete je moudré toto rozhodnutí zvážit. 

Afirmace: Chápu a jsem chápán.

Klíčové slovo dne - les-hory . 

Panna

Pro nemocné a ty, kteří se potýkali s nemocí se nabízí naděje na uzdravení, oznamuje splnění přání a tužeb a zrušení veškeré negativity okolo vás. Je ale potřeba se zbavit toxických lidí, kteří přinášejí bolest. Je čas na smíření, náprava nebo pochopení. Choďte tam, kde se nachází přírodní vodní zdroje, jako jsou fontány, jezy, navštivte saunu a užijte si saunový ceremoniál. Zařaďte do pitného režimu pramenitou vodu, výlet do lesa ke studánce nebo navštivte léčitele.

Afirmace: Jsem naplněn/a a mám dostatek energie.

Klíčové slovo dne - sebeláska. 

Váhy

Tento den je nakloněn umění, seberozvoji, kultuře a především kreativitě. Proto je dobré se chytit příležitosti a využít tuto energii v hudbě, tanci, při malování obrazu. Buďte skvělým posluchačem i rádcem, který potěší vlídným slůvkem. V pracovní oblasti můžete zariskovat více, než v jiné dny, protože vaše intuice a předtucha by vám měly být tím nejlepším rádcem. Uklidňující hudba bude dnes váš věrný přítel. 

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Klíčové slovo dne - moře. 

Štír

Budete nejspíš zkoušeni, zda se už odhodláte udělat změnu a přestanete být v neutrální pozici. Aby se věci mohly uskutečnit, odložte dlouhodobé plánování, rozhodněte se a začněte jednat. Dlouhodobé váhání vám dnes nebude ku prospěchu. Váš problém je v tom, že nevíte, jak přijít na řešení, abyste dosáhli toho, po čem toužíte. Zdá se, že se nabízí k prožití velmi úspěšný den. V hlavě se vám zrodí spousta nápadů a vy můžete mít pocit, že jste na vrcholu své slávy.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Klíčové slovo dne - zdraví.


 

Střelec

Pokud se přistihnete při zasněnosti, nostalgii až melancholii, příčinou mohou být vzpomínky na dětství, kterou se derou na povrch. Minulost vám může náhle vstoupit do života a to v podobě dávného přítele nebo nějakého vzkazu, který se týká vzdálené minulosti a vy budete zasněni. To vám může zlepšit náladu a dát naději na do dalších dnů.

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Klíčové slovo dne - kniha- přítel.

Kozoroh

Využijte tohoto dne k nasměrování energie do umělecké tvorby. Mnohá mistrovská díla vznikla právě v zasněnosti, dětinské naivitě, autentičnosti, ve vztahu, zničeném uprostřed svého vývoje, a ta se j vám nenápadně blíží. Berte to tedy jako možnost k sebevyjádření. Někomu se může ozvat návštěva z dávného dětství nebo jeho první Láska a tím dojde k uvědomění, že stará Láska nerezaví. Prvá je jen jedna.

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Klíčové slovo dne - dovolená.

Vodnář

Plánujete-li návštěvu svého otce, můžete si všimnout některých vlastností, které vás budou ovlivňovat v tento den a ty, které u něho neshledáte je moudré naopak posílit u sebe. A o jakých vlastnostech je řeč? Stabilita, dodržení slibu, ochranářský syndrom. Neslevujte ze svých požadavků a myslete o krok napřed. Nenechávejte za sebou rozdělanou práci.

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Klíčové slovo dne - sebeláska. 

Ryby

Dost možná jste některá přesvědčení postavili vzhůru nohama a to vás uvnitř svazuje a omezuje. Postavili jste rozum nad své srdce, a proto je potřeba dojít až za hranice ega. Zřejmě budete vyzváni podstoupit riziko nebo přinést nějakou oběť, vzdát se světských hodnot a tím se ponořit do vlastního nitra. Je to taková zkouška, kdy jste prověřováni bezvýchodnými situacemi, zkoumání vašeho svědomí, prověřování závislosti na čemkoliv, komukoliv.

Afirmace: Přestávám se vázat a svěřuji sebe a svůj vztah vůli Celku.

Klíčové slovo dne - sport.  

Karta k poslechu - 7. pohárů. https://www.youtube.com/watch?v=uWJvKkwVAIs 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den. *

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 9. květen 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -   Pozastavení. Rekonvalescence. „Odpočinek, jako všechno, končí únavou.“  Alexandre Mladší Dumas 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu