Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 10. květen.

Karta dne -   Právní záležitosti. Klepy. „Je to pravda, pokud věříte, že je to pravda.“   Louise L. Hay 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop  pro všechna znamení -  10. květen.

Beran

Je na místě převzít otěže, prosadit si svou autoritu a soustředit se na výkonnost v práci i ve svém domově. To se může ukázat jako dobrý tah k povýšení. K řešení budou praktické problémy.  Pobývejte hodně času na čerstvém vzduchu se svojí rodinou a večer odpočívejte, relaxujte, meditujte na solar.

Afirmace: Vše mám pod kontrolou a dosahuji svého cíle.

Býk

Možná se cítíte nevrle a vaši chuť do práce je tytam a místo ní se objevila nuda a možná, že vaše odklady způsobují, že máte málo energie. Místo toho, abyste řešili vaši žárlivost a vztek, zvolili jste přehlížet toho druhého a odmítáte gesto smíření. Neupadněte do apatie, přehlédli byste tím gesto k usmíření. Taktéž přemíra péče může vést k tísnivým pocitům v partnerských vztazích. Čím uvědoměleji se svými city zacházíte, tím z nich můžete více přijímat a předávat dál. Radujte se ze svého společenství ve dvou, ale neomezujte se jen na ně, váš vztah oživí i společnost s jinými lidmi.

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

Blíženci

Dnes můžete zažít zklamání, smutek nebo rozchod. Mějte na paměti, že smutek nemusí být dlouhodobý, pokud mu nepodlehnete v jeho počátku. Co se nevyvíjelo tak, jak jste očekávali? Někdy je to právě očekávání, které nás zavede do slepé uličky. Není odsouzení hodné oplakat to, co jste ztratili. Pak přijde čas se těšit na nové okamžiky, protože se uvolní místo pro něco nového. Je to proces sebezdokonalování. Máte pár dní na to vyvinout větší úsilí a snahu, tak, kde jste vydali malé úsilí. 

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Rak

Bylo by dobré si nastavit záměr a cíl. Aktivně se zapojte do nových projektů, naplánujte si svou budoucnost, abyste mohli postupně malými krůčky kráčet úspěchům naproti. Vaše vyhlídky jsou na dosah ruky, je však potřeba mít jasnou představu o tom, čeho chcete dosáhnout. To se týká jak pracovních úkolů nebo zlepšení vašeho vztahu. Třeba i jen k sobě samotnému. 

Afirmace pro tento den: Laskavě a přirozeně zacházím se svými myšlenkami.

Lev

Přestaňte klamat sebe nejen v práci, kde vás strach paralyzuje a vy pak nejste schopni rozhodnutí, zda zůstat nebo odejít a také ve vztahu, kde klamete sebe nebo partnera? Ten, kdo se honí za fantazií, se morálně shazuje před svým okolím. Racionální myšlení dnes omezte na minimum a zkuste naslouchat své intuici a podvědomí. Sen k vám může promlouvat řečí iracionálna, kdy může varovat před omyly.

Afirmace: Každou noc se učím ze svých snů.

Panna

Čeká vás obchodní jednání nebo závěrečný, páteční pracovní meeting, kterého se zúčastní větší počet lidí? Pak dost možná budete mít potíže s tím, aby váš hlas byl slyšet. Jedná se o zkoušku vaší trpělivosti. Neustupujte o krok zpět, někteří se budou chvástat, budou mít plno řečí. Váš čas přijde a bude zúročena trpělivost, pokud budete mluvit zřetelně a mít na stole přesná a výstižná fakta. Co vám k tomu pomůže je upřímná komunikace a odhodlání. Předložte svou inovaci, nápady a ukažte okolí, co ve vás je. Nakonec budete rádi, že jste tak učinili.

Afirmace: S důvěrou ve svou vnitřní sílu jdu vlastní cestou.

Váhy

Budete potřebovat odvahu a využití všech sil k tomu, abyste prosadili své přesvědčení. Život nám občas hází klacky pod nohy, na nás pak je, jak tyto výzvy přijmeme. Zvyšte svou sebekázeň a tam, kde to bude zapotřebí, nebraňte se vzdorovat. Může se vám ozvat nepříjemná návštěva a nebo vám někdo oznámí, že půjčené peníze vám nevrátí. Toto vše by vám nemělo narušit den, pokud si uvědomíte, že není každý den posvícení. Patent na rozum nebyl nikomu dán shůry.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Štír

Nepropadněte dnes do melancholie ani smutku, který by vás mohl následně provázet i po dobu pěti dnů. Tato situace po této době ustane a vy opět uvidíte svět v růžových barvách. Jestliže jste toužili po povýšení nebo se vám rozpadá vztah, může to být třeba proto, že jste vyvinuli malé úsilí. Přijde druhá šance tyto okolnosti napravit nebo si pro příště uvědomit tuto skutečnost a podobnou chybu už nedopustit.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Střelec

Tento den bude od vás vyžadovat plné nasazení, protože k vám přichází tvůrčí a podnikavá energie. Proto se soustřeďte na to, čeho chcete dosáhnout a nedávejte pozornost těm věcem, které ve svém dni nechcete. Pak je nad slunce jasné, že budete toužit po uznání, optimismu a viditelných úspěších. Co vás odpoledne rozveselí je nakupování, vzdělávání se, poslech motivačních videí. Vztahy mají dnes zelenou.

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Kozoroh

Možná se setkáte s mladou, dynamickou osobou, která bude z rukávu tahat jeden nápad za druhým. Otevře vám oči a vy dostanete nový úhel pohledu na vztahy, především ten svůj stávající a dáte mu nový náboj. Nebo dostanete nabídku od mladého ctitele, návrh na prožití dobrodružství, flirtu. Na vás pak bude, který nápad přijmete za svůj, některý lze  použít ke společnému prožití nebo se nechte inspirovat pro nové projekty. Vydejte se na výlet, na cestu. 

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Vodnář

Život vás postaví před nejvyšší úkol, a to seberealizaci. Ta by měla projevit při plnění úkolů, které jsou osudově dány pro každého z vás. V zaměstnání se může náhle objevit úspěšný obchod, nebo výhra, které mohou vzbudit rozruch. V osobních vztazích máte možnost získat dobrou životní partii. Dnes byste se měli zaměřit na překonání vlastnických nároků, nastavit si otevřené dávání a přijímání propojení Lásky, tvořivosti a duchovní výměny.

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě. Čím víc dávám, tím víc dostávám.

 

Ryby

Využijte své organizační schopnosti a vnitřního souladu a plánujte na pár dní dopředu. Mezi partnery lze očekávat spolehlivá a trvalá spojení, která jsou založena na důvěře a dlouhodobém a pevném základě, jistotě a partnerství, toleranci, ale ne kompromisu. Vzduch se může vyčistit, ale k tomu je důležité být otevřený. Pokud vlastníte firmu nebo uvažujete o jejím založení, myslete globálně. Bez ohledu na to, do kterého oboru investujete, máte velké šance uspět i dál, jděte za hranice svého města. Udělejte si čas na prozkoumání různých nápadů a posuňte se vpřed.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Denní karta k poslechu - video - Páže mečů - https://www.youtube.com/watch?v=E7-jXAocVdc 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu