Zpět na články

Dnešní horoskop na 11. května pro všechna znamení.

Karta dne - Obchodník. Ostrý jazyk. „Hloupost má srdce na jazyku, moudrý jazyk v srdci.“   Irské přísloví.  🎀 Kolektivní výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní  horoskop na 11.  května pro všechna znamení.

🎀

Beran

Abyste zazářili před svým okolím, předveďte se v tom, v čem jste dobří, využijte své dosavadní znalosti a dovednosti a ty zúročte. Skutky jsou více, než nicneříkající mluvení o tom, v čem jste dobří. Ukázaná platí. Ve vztahu se mějte na pozoru před žárlivosti a přivlastňování si partnera. Rozdávejte i Lásku a nenechte se lacině ošálit pozlátkem. 

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Klíčové slovo dne - dovolená. 

Býk

Nedovolte předsudkům, aby vás zablokovaly a uvedly do stavu blížícímu se stresu. Možná pocítíte úzkost a klesající hladinu životní síly. Jednou z možností mohlo být to, že jste zaznamenali na pracovišti konkurenční boj a poměřování sil. Ale též to může znamenat vnitřní boj sám se sebou. Ze zkušeností víte, že hádky ani útěk nic nevyřeší. Udělejte těmto dohadům konec jednou pro vždy. Co vám k tomu pomůže je upřímná komunikace a odhodlání. 

Afirmace: S důvěrou ve svou vnitřní sílu jdu vlastní cestou.

Klíčové slovo dne - dieta.

Blíženci

V rodině by měla kralovat víkendová pohoda. Nejspíš se u vás sejde více generací najednou a budou se řešit smlouvy, investice do rodinného majetku, dědictví. Nastavte nové vzorce komunikace. Můžete dostat dary a výhry, které se k vám dostanou bez vašeho přičinění. Tento den je předzvěstí stability, vnitřního naplnění. V práci to znamená vytěžit maximum z rutinní každodenní práce a učinit z ní zdroj vnitřního obohacení. Ve vztahu hledejte oživení a pochopení toho druhého. 

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Klíčové slovo dne - zdraví.

Rak

Až budete mít pocit, že jste pod tlakem a že jste na mnohé sami, odhodlejte se požádat vyšší moc nebo Anděla. Jsou vám nablízku mnohem více, jak v jiné dny. Jednejte v klidu a nenechte se ovládnout situací, která vyžaduje rychlou reakci. Buďte tím, kdo stmelí kolektiv, urovná spory mezi kolegy, najde řešení tam, kde si ostatní tápají.  

Afirmace: Počkám na správnou chvíli a pak budu jednat.

Klíčové slovo dne - moře.

Lev

Jsou situace, nad kterými přemýšlíme spoustu dnů a nemůžeme najít řešení a skládáme kousky osudu tak, abychom z této bezvýchodné situace našli řešení. A pak přijde den, jako ten dnešní a ten situaci vyřeší sám, bez vašeho přičinění. Může se vám to zdát na první dojem kruté, avšak za čas pochopíte, že už nemělo cenu pokračovat v sebetrýznění a změnu či případnou ztrátu přivítáte. Nesnažte se zalíbit okolí, nenasazujte si masku. Zvolte si odpočinek a odložte pár úkolů, jak se zdá, jste přetíženi.

Afirmace: Jsem připraven/a rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Klíčové slovo dne - příroda.  


 

Panna

Je tady víkend, chtělo by to opustit pohodlí domova a jít štěstí naproti. Třeba si uvědomíte, že to co jste v minulosti odmítli přeci jenom zkusíte a dáte do toho větší odhodlání. Tak, jako se na jaře probouzí příroda, tak i někde uvnitř se probouzejí silné duševní podněty, které váš vývoj kupředu kladně popohánějí vpřed. Po dlouhém a namáhavém výstupu jste dosáhli vrcholu a můžete z bezpečného bodu sledovat vzdálený horizont. Ti, jež byli v minulých dnech činorodí, mohou dostat uznání, čest.  

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Klíčové slovo dne - dovolená.

Váhy

Vy jste ten, kdo bude dnes pod drobnohledem Vyšší moci, proto nepodlehněte pokušení si zaflirtovat s bývalou Láskou, vždyť teď už jste zadaní. Nenechte se zavléct do nekalých machinací. Možná vám v tento den vstoupí do cesty rádce, osoba kladných vlastností, která vám může ukázat nové směry, duchovní a morální zákony. I vy buďte druhým příkladem a zároveň dobrým učitelem. Pro ty, kteří zvažují o manželství je dnešní den nakloněn tomuto rozhodnutí. 

Afirmace: Soustřeďuji se a pamatuji na své vnitřní hodnoty.

Klíčové slovo dne - příroda. 

Štír

I o víkendu vás čeká komunikace s okolím a možná menší soutěživost. Tehdy, kdy byste museli přistoupit na kompromis, pak je rozumější říci ne. Pokud si ale pevně dokážete stát za svým přesvědčením a bude to z vás vyzařovat, budete ve velké výhodě. A pokud věříte vy sobě, snáze ve vás uvěří i druzí. Kdo stojí pevně na vlastních nohách, toho nemůže nic položit a uspěje mezi konkurenty.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Klíčové slovo dne - cestování . 


Střelec

Dovolte si nechat projevit své pocity a vyjít emoce na povrch. Někteří se v tento den mohou dočkat pochvaly, přátelské pomoci, nabídky k smíru. Přidělení zcela nevšedního úkolu vás jistě potěší. Pak není divu, že vás tato práce bude bavit a přinese skvělé výsledky. Jste momentálně sami nebo po rozchodu? Už byste se měli začít cítit lépe a s chutí se opět zamilovat. Je tu šance potkat kamaráda, kterého jste dlouho neviděli nebo se seznámíte s někým, s kým je šance na nové přátelství.

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Klíčové slovo dne - moře.

Kozoroh

Využijte sílu myšlenek. S jejich pomocí máte šanci přesvědčit ostatní o dovednosti, o které jste se domnívali, že není vaší předností. Překážky budou na ústupu. Kdo umí správným a mírumilovným způsobem využít magii a kouzla Lásky, ten má možnost dojít k uvědomění, že jsou věci mezi nebem a zemí. Každý král měl svého šaška, který uměl nejen bavit, ale i najít řešení tam, kde jiní selhali. Vzpomínáte na Tajtrlíka? 

Afirmace: Svým pozitivním naladěním mohu ovlivnit i vesmír.

Klíčové slovo dne - zdraví.

Vodnář

Uvítejte malou víkendovou přestávku k tomu, abyste zklidnili svou mysl a příval svých myšlenek. Zdá se, že vaše hlava je přetížena a to se pak projeví i na těle. V tichu a odloučení od povinností, které můžete odložit uděláte pro sebe více, než když se budete přepínat. Nepřehlížejte signály vašeho těla. Vaši pracovitost vám nikdo nebere. Avšak vaše tělo vám vzkazuje, že i vy si zasloužíte odpočinek a potřebujete taktéž nabrat síly. 

Afirmace: Otevřeností dospěju k jasu.

Klíčové slovo dne - příroda.

Ryby

Společné činnosti mezi obchodními partnery i v osobních vztazích oznamují velký úspěch. To může znamenat vydělávání peněz nebo docházení do skupiny duchovního růstu a rozvoje. Vaše touhy a plány jsou na dosah a aby mohly přijít a začít se realizovat, je potřeba je nyní pustit a nechat vše, aby se dělo o vás, bez vás. Některé cesty k úspěchu nevymyslíte. Všímejte si nevšedních nabídek a nepřijímejte kompromisy. Zůstaňte věrni svému přesvědčení. Pak k vám přijde to nejlepší. 

Afirmace: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Klíčové slovo dne - hudba  

Karta k poslechu - Král mečů - https://www.youtube.com/watch?v=M3FMCTpevsY 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den. *

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu