Zpět na články

Dnešní horoskop ♑ pro všechna znamení - 13. 5.

Karta dne -  Prověrka. Nedělejte z komára velblouda.  „Zisk či ztráta: Co je větší zlo?“ —  Lao-c' 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop ♑ pro všechna znamení -  13. 5.

Beran

Jestli o něčem víte, co vás někde uvnitř svazuje, omezuje a je postavené vzhůru nohama, přemýšlíte jinak, než vám radí srdce, pak máte velkou šanci to dnes změnit, abyste se mohli pohnout z místa. Můžete konečně přijít okolnostem na kloub a pochopit souvislosti.  Dobrovolná oběť a vzdání se něčeho, na čem vám záleží přinese osvícení a obnovu a skutečné naplnění.

Afirmace: Přestávám se vázat a svěřuji sebe a svůj vztah vůli Celku.

Býk

Možná už po probuzení budete mít dojem, že jste jako na houpačce, jednou nahoře a jednou dole. Věřte, že to je výzva tohoto dne, jak se umíte přizpůsobit životu. Život je nestálý a vrtkavý, na vás bude, jak přistoupíte k této proměnlivosti. Dnes byste měli být ve svém vztahu otevřeni něčemu novému. Můžete začít hledat nové bydlení nebo společně cestovat. Pokud jste momentálně bez partnera, buďte nakloněni a připraveni ho potkat. 

Afirmace: Jsem otevřena vnitřním i vnějším změnám ve svém partnerství.

Blíženci

Váš život se ocitl v prožívání změn, jednou jste dole, jednou nahoře. Je čas změn a vydání se novou cestou. Situace od vás vyžaduje opuštění všeho, co vás nenaplňuje a je nefunkční, kde se cítíte nepotřební a víte, že toto nic vás někde uvnitř užírá. Líbánky jsou dávno pryč, emoce, které vás kdysi vzájemně přitahovaly a představovaly pramen chtíče a rozkoše otupěly a změnily se v přežívání. Je nejvyšší čas si uvědomit, že stojíte na vlastních nohách. Stanovte si hranice a naučte se říkat ne. Neplýtvejte energií do lidí, od kterých se vám nevrací nic zpět. 

Afirmace: Nacházím cestu zpět k vlastním kořenům.

Rak

Nemusíte vždy, přesto se vyplatí dávat rozum až na druhé místo a řídit se svými city, být laskaví, přizpůsobiví, vciťovat se do pocitů druhých. Při jednání či rozhodování zůstaňte nestranní, vyhledávejte střed, soucit, soulad a pochopení. Vaše vnímání bude vycházet z míst hluboko ukrytých ve vás, budete pronikat hluboko pod povrch věcí. Spoléhejte na svůj šestý smysl a nehledejte logiku tam, kde jsou problémy ukryty hluboko pod běžným vnímáním. Ve vztahu se můžete vzájemně podporovat v rozvíjení intuitivních schopností.

Afirmace: Cením si své intuice a důvěřuji vzkazům, které dostávám.

Lev

Dnes mohou přicházet životní prověrky, neopakovatelné šance, příznivý zvrat situací, které nás učí rozeznávat koloběh života. Věřte, že všechny naše proměny jsou pro naše dobro a obohacují nás. Chytit štěstí za pačesy? Ano, dnes k tomu budete mít šanci. Pokud budete mít svrbění v rukou, že máte vsadit, tak to udělejte. Jestliže je pro vás štěstí setkání s rodinou, rovněž neváhejte. Takový den, jako dnešní, už se dlouho nemusí opakovat. Využijte příznivý okamžik, který se nabízí.

Afirmace: Štěstí, které prožívám skrze druhé, mě vede k vnitřnímu naplnění.

Panna

Zpomalte a zamyslete se, zda nenesete starosti celého světa na svých bedrech. Znáte sochu Atlase, který si naložil starosti všech a ty ho stahují k zemi? Takto se dnes můžete cítit i vy. Znáte bobříka mlčení? Příští dny si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to odebírá energii a pociťuje vnitřní napětí.To může způsobovat migrénu. Předejít tomu můžete popíjením Ginkgo biloba, lípy, řebříčku, rakytníku. 

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Váhy

Při pondělním dni budete popoháněni vášní, zvýšeným sebevědomím, touhou vydat se za dobrodružstvím, a to tak, bez omezování vaší svobody. To co se po vás žádá je pomocí odvahy a vnitřního náboje začít něco nového, nevšedního, co vyžaduje soběstačnost. Tím může být třeba částečné podnikání, kdy vás povede touha a individualita něco dokázat, zanechat za sebou viditelné projekty. Dnes není potřeba nikoho žádat o radu, vy sami si budete jisti svým přesvědčením, protože se zdá, že to máte v hlavě srovnané. Láká vás napsat román, založit nějakou skupinu pro více lidí? Neváhejte a pusťte se do toho.

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Štír

Pokud se dnes vynoří vzpomínky na špatné zkušenosti z minulosti, je dobré se mít na pozoru, abyste se neuzavřeli před světem a neprožívali den s obavami z dávných dnů. Hoří ve vás oheň, který může vyčistit staré rány tím, že si ho uvědomíte, přijmete a prosvětlíte, vynesete ho z temnoty na světlo dne. Mělo by vám to přinést uvědomění si všech zranění. Může se k vám ohlásit nepříjemná návštěva a nebo vám někdo sdělí, že slíbený obnos vám nevrátí. Toto vše by vám nemělo narušit den, pokud si uvědomíte, že není každý den posvícení. Patent na rozum nebyl nikomu dán.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Střelec

V tento den můžete pocítit, že vás život zkouší životní zkouškou v podobě učení se z vlastních chyb, kdo je pochopí, dostane se mu osvícení, pochopení, co po vás život žádá a jak funguje karma. Věřte, že ponesete zodpovědnost za vlastní jednání a nic se nedostaví zadarmo. V zaměstnání to svědčí o tom, že můžete počítat se slušným zacházením i hodnocením, je to podmíněno slušností, tudíž se nevyplatí klamat. Jednejte čestně. Při jízdě hromadnou dopravou si nezapomeňte koupit lístek. Jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá a nebo. Co zasel, to sklidil. 

Afirmace: Vztah k partnerovi mi pomáhá objevit můj vlastní střed.

Kozoroh

Buďte obezřetní, blíží se k vám solidní nabídka.

Tato nabídka by vám mohla pomoci z předešlých nesnází. Hlídejte si dobře to, co už se vám podařilo získat. Nabízí se nová příležitost k uzavření skvělého obchodu nebo nabídka k novému úkolu, získání práce, která bude velmi dobře ohodnocena. Den je vhodný pro praktické věci, koupě domu, složení zkoušek a investování do hmotných statků. Přetvářky by vás svedly z vašeho cíle. Myšlenky, které zatím nebyly přeměněny v činy mají šanci se proměnit do reality, pokud přestanete říkat měl bych, někdy to udělám. Udělejte to hned. 

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

Vodnář

Pokud máte na výběr ze dvou termínů na pohovor, pak ten dnešní je ideální. Zapomeňte však na přetvářku a buďte sví, vyplatí se používat praktiky, které jsou vám vlastní. Zaměřte se na své silné stránky a držte pevně otěže svého života ve svých rukách, tam rozhodně nepatří přetvářka, pochlebování a jiné nečestné jednání. Je možné setkání s někým, s kým nemáte vyjasněno spoustu nevyřčených otázek a odpovědí. Budete cestovat více, jak jiné dny.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Ryby

Co je žádoucí pro tento den je projevení moudrosti, spravedlnosti a nastolení řádu tam, kde druzí okolo vás tápají. Buďte ve svých názorech a přesvědčeních pevní jako skála, lidé k vám budou vzhlížet jako k autoritě. V zaměstnání je možné se dočkat povýšení a bude se očekávat, že se postavíte za ty, za kteří stojí o vaši přízeň. Nastavte si v sobě harmonii, chaos nemá šanci vás ovládat. Vše, co se dnes zaměříte, bude mít příznivou naději na dlouhodobý úspěch, řád, prosperitu a stabilitu. Neslevujte ze svých požadavků a myslete o krok dopředu. 

Afirmace: Vše mám pod kontrolou a dosahuji svého cíle.


 

Denní karta k poslechu - video - 5. pentaklů https://www.youtube.com/watch?v=S8-1UzAbJSc 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu