Zpět na články

Horoskop pro všechna znamení - 15. 5. 2024

Karta dne -  Intuice, předtucha, tajemství. „Žena uchová tajemství, neřeknete-li jí, že je to tajemství.“ —  Colette. 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Horoskop pro všechna znamení -  15. 5. 2024

Beran

Jsou mezi námi i tací, co ke svému uspokojení potřebují prožívat soutěživost, poměřování sil, což někdy může vést až k nepřiměřenému boji. Proto se nenechte rozhodit okolím ani pocitem, že jste snad pod vlivem Murphyho zákonů. To byste mohli zaznamenat, pakliže se ocitnete se v zácpě, zapomenete si doma nabíječku a mobil vybitý. Nenechte se touto energií zaskočit a vemte si z toho ponaučení, že pro příště je dobré si naplánovat den tak, aby vás takové zkoušky nerozhodily. 

Afirmace: S důvěrou ve svou vnitřní sílu jdu vlastní cestou.

Býk

Je čas se probuzení a být tím, kým opravdu jste. To byste měli učinit tak, že začnete účtovat a zhodnotíte své minulé skutky. Byly chvíle, kdy jste si zastesknuli a řekli, kdyby se tak dal vrátit čas a kdyby nebylo kdyby! Nu vida! Pro vás tato chvíle mimořádně nastala a vy můžete získat druhou šanci tam, kde byste to právě rádi upřímně napravili a změnili něco, kde víte, že jste pochybili, vydali poloviční úsilí. Pokud se vám tato šance naskytne, využijte tuto příležitost třeba v rodinných sporech, dohadech o finance. Každý sám nejlépe ví, kde by rád napravil, co ho někde uvnitř tíží. S chutí do toho, dostáváte druhou šanci, znovuzrození, ale nesmíte přistoupit na žádné polovičatosti.

Afirmace: Uvolňuji se ze starých pout.

Blíženci

Možná zažijete touhu po učení, získávání nových informací vedoucí k plodné budoucnosti. Obhajujte pravdu a podstatu života tam, kde jsou druzí ještě nevědomí. Potřebujete-li analyzovat nějaký plán, udělat kontrolu nebo vyzkoušet něco nového, pak je tu šance pomoci od mladého člověka, který vám ochotně ukáže cestu a řešení. Nechte se jím inspirovat a objevte tyto vlastnosti i u sebe, obrňte se však trpělivostí a ohleduplností, jež tito mladí lidé ještě nemají pod taktovkou.

Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.

Rak

Buďte odhodlaní a sebejistí. Dokážete překonat všechny překážky a uspět. Zaměřte se na své silné stránky a držte pevně otěže svého života ve svých rukách, tam rozhodně nepatří nečestné jednání. Před časem jste zvažovali udělat nějaké rozhodnutí, dnes vám přichází energie k jeho realizování. Tu můžete nasměrovat do stěhování, ke změně zaměstnání, do meditace a pohledu do svého nitra. Můžete zaznamenat touhu být volný jak ten pták. Opustit důvěrně známé prostředí. Tím proniknete do neznámého světa. S tím přichází i jisté varování, nepřeceňujte své síly. 

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Lev

Den je nakloněn úspěšnému složení zkoušek nebo je možné prožít okamžik přítomnosti, že vás naplňuje vaše práce, kde se můžete dočkat prestiže, uznání, stát se zaměstnancem dne a ocitnout se na žebříčku nejlepšího zaměstnance. Je proto dobré využít svůj organizační talent, manažerské schopnosti, vášeň a nadšení pro práci. Spojte tedy svého ducha s fyzickým světem a hleďte vpřed, cíl už se rýsuje. Odměnou vám může být to, že si vás někdo povšimne a navrhne povýšení nebo zvýšení platu. Jsou to přece vaše vlastní vlastnosti.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztah, a tím se přibližuji svému partnerovi.

Panna

Potřebujete-li, aby se vaše finanční situace pohnula směrem vpřed a zlepšila se, bylo by dobré začít tím, že budete mít kontrolu nad svými finančními proudy, neboť tento den přeje financím, dlouhodobým projektům a pracovní vizi. Zúročte tyto myšlenky do vašeho dění právě teď. Bude-li vaše vynaložené úsilí opravdové, odměna na sebe nenechá dlouho čekat. To co už jste získali a máte dobře opečovávejte a investujte pouze tam, kde víte, že se to kdysi už vyplatilo.  

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

Váhy

Jaké okolnosti vás nutí přivírat oči? Pro okolí hrajete hru, že je všechno na pohodu a dokážete vyprávět humoresky, aniž by z vás byl cítit smutek a přitom uvnitř sebe vás svírá tíživý pocit. Tato přetvářka už nesnese další odklad, pokud vám někdo chce pomoci, vyzpovídejte se místo toho, abyste řekli, vlez mi na záda, vždyť se toho zas tak moc neděje. Ulevte své duši a zklidněte tok svých myšlenek.

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a vnitřní mír.

Štír

Možná jste kdysi prožili zklamání, bolest a vystavěli si obranný štít, který dočasně sloužil před dalším zraněním. Vaše ego a mysl budou dnes podrobeni testu. A to třeba tím způsobem, že sami dojdete k uvědomění, že je čas se uvolnit z pout, do kterých jste se uvěznili.  Ztraceny budou jen zdánlivé hodnoty, ne ty skutečné poklady. Ten, kdo dokáže přijmout ztrátu zaměstnání, přátel a osudové otřesy, dosáhne životního průlomu. To vás dovede k uvědomění, že už vámi jen tak něco neotřese. Nežeňte se hlavou proti zdi, přehodnoťte své záměry. Čeká vás změna k lepšímu.

Afirmace: Nyní mohu úplně vše nechat plynout.

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*

Střelec

Dnes je příhodný čas na to zjistit, v jaké situaci si nejste jisti sami sebou, svou pozicí a máte obavy ze ztráty. Už je čas vidět situaci v lepším světle než se jeví právě teď a právě tady a začít se cítit lépe. Žádná kaše se nejí tak horká, jak se uvařila. Dnes máte na to, abyste změnili zničující vzorce chování i myšlení. Situace tohoto dne si žádá, abyste se chopili vedení a pokud vám něco nevyhovuje, přiložte ruku k dílu a změňte to, co se dá. 

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Kozoroh

Měli byste dostat moudrou radu, která vás posune výš, a to buď od duchovního učitele nebo vás okolnosti k někomu takovému dovedou. Tím může být i nadřízený v práci. Říká se, když je žák připraven, učitel se dostaví. Nápomocen při otázkách zdraví může být i lidový léčitel. Dost možná budete vnímat vytříbení morální schopnosti rozlišovat dobro od zla. Den je ideální k plánování zásnub a sňatku.

Afirmace: Soustřeďuji se a pamatuji na své vnitřní hodnoty.

Vodnář

Dá se očekávat větší motivaci při řešení pracovních projektů. Přijdou nápady, které by vás v jiné dny ani nenapadly. Není divu, že zvažujete cestovat a objevovat nová místa a prostředí. Celkově se jedná o zvýšení tvořivosti, očekává se projevení svobodného ducha, proto si sepište seznam věcí, které byste rádi uskutečnili a zapojte se do skupinových projektů, kde bude žádoucí vaše nastavení a odhodlání k novým ideálům. 

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Ryby

Tento den po vás bude vyžadovat plné nasazení, odhodlání a hlavně si stát za svým slovem. Pak se vám dostane od okolí uznání, protože vědět, že jste ten, kdo dodrží slovo je pro mnohé jedna z žádoucí vlastností. Proměňte své plány v realitu, změňte úmysl v čin. Nepotlačujte své city ve prospěch racionálna.  Zaplaťte si účty, dejte do pořádku zahradní náčiní a udělejte kontrolu vozidla.  

Afirmace: jsem silná, pevná a mám svůj život ve svých rukou.


Denní karta k poslechu - Velekněžka. https://www.youtube.com/watch?v=1xp6Xc4tIYI&t=32s 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu