Zpět na články

Jaký bude týden od 13.. 5. 2024 do 19. 5. 2024 podle kartářky

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová. Cituji od Brigitte Bardotové: „Lásku je třeba brát sportovně – pak budete šťastni, berete-li ji zamilovaně, pak budete celý život trpět“. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Jaký bude týden od 13.. 5. 2024 do 19. 5. 2024  podle kartářky

Berani

Nebojíte se žádné práce, ani těžké, pokud povede k lépe placenému místu, ke zvýšení nebo zlepšení vašeho postavení. Jenom si dávejte pozor, abyste svými ambicemi nezpůsobili utrpení svých blízkých. Máte výborné organizační schopnosti a toužíte po vysokém životním standardu. Tento týden vyřešíte nějaký dávný problém, zřejmě půjde o spor se spolupracovníkem. Samozřejmě budete mít pravdu vy.

Býci

Spíše než na intuici spoléháte na svůj úsudek. Nic neberete jako samozřejmost a pokud někdo není takový pracant jako vy, začnete se na něho mračit. Měli byste jednat více diplomaticky a častěji se usmívat. Taky se začněte více hýbat, občas  choďte na procházku nebo do posilovny.

Blíženci

Zapomeňte na přelétavé známosti a flirtování, spřízněnou duši najdete u člověka, 0kterého znáte z dětských let. Zavzpomínáte, zasmějete se, a pokud si budete rozumět, kamarádský vztah se časem může proměnit ve vztah milenecký. Projevíte humanitární schopnosti, svým přátelům nebo sousedům budete pomáhat darem nebo peněžní sbírkou. Objednejte se k zubaři.

Raci

Neustále potřebujete mít pocit, že nestagnujete, ale směřujete kupředu. Pokud sázíte, tak na čísla 2, 5, 17, 61. Doma nebo v práci vás brzy čeká milé překvapení. Na úklid domácnosti vám už nezbývá čas, proto si najměte firmu. Jiskření ve vašem současném vztahu podpoří osoba narozená ve Lvu.

Lvi

Výrazně se začne zlepšovat váš zdravotní stav. Někteří zrozenci se mohou setkat s nechtěným těhotenstvím. Budete rádi a hodně utrácet. Ne pro sebe, ale pro své nejbližší. Nahromadí se totiž plno příležitostí, kdy budete v kruhu rodiny slavit. Vaše pracovní tempo zpomalilo, práci si budete nosit domů.

Panny

Máte velmi rádi svou rodinu, ale někdy mohou mít milované bytosti dojem, že to s péčí o ně trochu přeháníte. Toužíte po romantice a partnerovi, který je silnější osobností, než jste vy. Po jeho boku se cítíte bezpečněji, máte dojem, že vás před nepřízní osudu ochrání. S úspěchem se můžete pustit do všeho, co zavání touhou po cestování.

Váhy

Máte přirozenou autoritu i talent vést lidi. V zaměstnání budete pověřeni úkolem, v němž prokážete své výborné organizátorské schopnosti. Zaměříte se nejen na celek, ale též na detaily. Pište povídky, skládejte básně, fotografujte. Šanci na výhru v loterii v tomto týdnu nemáte. Nebojte se realizovat své nápady.

Štíři

Doma vládne ponorková nemoc, od partnera i od dětí si nejlépe odpočinete tak, že si vyřídíte nějakou služební cestu. A po návratu určitě překvapíte své milé nějakým pěkným dárkem. Se zdravotními potížemi, které vás delší dobu trápí, se obraťte na odborného nebo praktického lékaře.  

Střelci

Pracujete nadmíru, od rána do noci, začněte si ordinovat více odpočinku. Máte před sebou návštěvu ciziny, procvičujte si základní fráze, které určitě v běžné komunikaci použijete. Více času si najděte pro nejmenší členy rodiny. Odpočinek kromě přírody najdete u nějakého cestopisu nebo severské krimi.

Kozorozi

Možná jste na sobě začali pozorovat příznaky artritidy a omezení pohyblivosti. Klouby významně zatěžuje nadváha a nedostatek potřebných živin. Pokud máte nacpané skříně levnými věcmi, které stejně nenosíte, tak vše nepotřebné vyhoďte. Raději si kupte jednu kvalitní věc. Se zbytečnostmi se rozlučte.

Vodnáři

Nečekané výdaje vás vyvedou z míry. Málo myslíte na zadní kolečka. Máte-li dojem, že v práci nejste dostatečně hodnoceni, ozvěte se. Magneticky přitahujete druhé pohlaví. Takže ti zrozenci, kteří někoho hledají, dlouho sami nezůstanou. Negativní myšlenky hoďte za hlavu, mají špatný dopad na vaše zdraví.

Ryby

Trochu máte obavy z každé změny, ovšem nová změna vám přinese nové životní příležitosti. Žádný problém, pokud se vyskytne, neřešte pomocí alkoholu. Rybám a Rakům totiž může hrozit závislost. Na problém proto raději pohlížejte jako na výzvu a na příležitost, rozhodně ji nepovažujte za překážku.

Pro více informací při Vašem zájmu o osobní výklad, numerologii nebo horoskop klikněte na mé jméno na konci článku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu