Zpět na články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 16. 5.

Karta dne -  Úspěšný obchod. Nedorozumění mezi partnery.  „Řeč je pramenem nedorozumění.“ Antoine de Saint-Exupéry. 🎀

Dnešní ♑ horoskop  pro všechna znamení -  16. 5.

Beran

Nebojte se mluvit o pravdě i takovým způsobem, že odložíte svou starou kůži a půjdete věcem nově na kloub, až na dřeň. Pak zažijete okamžik znovuzrození. Nekritizujte svého partnera. Je na čase ho a přijmout jeho klady i zápory. Řekněte mu, jak se ve vztahu cítíte a pročistěte váš vztah. Nadešel čas se ke starému obrátit zády. V oblasti zdraví je na čase se věnovat pročištění slinivky a nosních dutin, neboť tyto orgány jsou v symbióze. Doporučuji inhalaci z tymiánu, mateřídoušky a popíjení slinivkového čaje nebo čaje z puškvorce.

Afirmace odpouštím poučen/a z minulých chyb.

Klíčové slovo dne - pes - přítel. 

Býk

Ve vztazích máte na to dojít k uvědomění, že vztah si nezavážete uzavřením manželství či nějakou smlouvou. Láska je dítětem svobody. Nebuďte zaskočeni, pokud vás život postaví před životní zkoušku v podobě učení z vlastních chyb. Buďte ten, kdo je pochopí. Pak se vám třeba dostane osvícení, pochopení, co po vás život žádá a následně jak funguje karma. Jednejte čestně. Co zasel, to sklidil.

Afirmace: Vztah k partnerovi mi pomáhá objevit můj vlastní střed.

Klíčové slovo dne - sebeláska.

Blíženci

Dejte větší pozornost náhlému podnětu, myšlence a věřte, že změny, které uděláte díky vnitřnímu vedení povedou k vyššímu dobru. Možná tím poznáte i potlačené temné zákoutí své duše, která není dobré dlouho potlačovat a přehlížet, ani je dávat na první místo. Sen k vám může promlouvat řečí iracionálna. Je to takové nepřímé varování před omyly a z nich plynoucí zklamání. Je dobré si pročistit vztah se svojí matkou a vaše početí. 

Afirmace: Každou noc se učím ze svých snů.

Klíčové slovo dne - kniha- přítel.

Rak

Zdá se, že jste v ohrožení nebo alespoň vaše pozice. Možná budete muset tvrdě bojovat, abyste ochránili svou práci nebo svého kolegu. Vznesli jste nárok v posledních dnech na povýšení a myslíte si, že jsou tu i jiní, kteří mají větší šance, než vy? Opak je pravdou, Věřte si. Vaše odvaha a nadšení pro správnou věc se vyplatí, neustupujte ni krok zpět. A to ani v případě, kdy na vás vyrukují sousedi s nesmyslným přeměřením hranice mezi vašemi pozemky.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Klíčové slovo dne - bohatství.

Lev

Máte se na co těšit, čeká vás prožití situace a následné zjištění, jaké to je být pod vlivem finanční stability. Peníze si k vám mohou najít cestu přes starší generaci, to může být dědictví nebo dar, taktéž dar svatební. Tak poznáte jaké to je prožívat rodinné štěstí. Ti, kdo jsou už v penzi najdou nějaké nové uplatnění. Vydejte se na cestu třeba s přáteli tam, kde jste ještě nebyli a bude to pro vás obohacující.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Klíčové slovo dne - sport.  

Panna

Můžete se s chutí, radostí a slibným očekáváním pustit do svých plánů a očekávat příznivou budoucnost.  Vedoucí pracovníci by měli využít svých schopností a propojit ty správné kolegy ke společnému úkolu, tam, kde spolupracuje větší počet lidí a obzvláště na projektech se sociálním zaměřením. Kosmické oblasti, se kterými budete v kontaktu, budou větší, než vaše ego. Buďte si navzájem oporou a prosvětlujte sobě i jiným lidem cestu svým štěstím. Stojíte pod šťastnou hvězdou. 

Afirmace: Společně uskutečňujme svá kosmická vnuknutí.

Klíčové slovo dne - smích.

Váhy

Dnes se vám rozhodně nebude lepit smůla na paty, naopak se můžete cítit jako vítěz, který si přišel pro zasloužené vítězství a odměnu si odnáší v podobě vavřínového věnce, který vždy čekal na věhlasné vítěze, kteří vyhráli bitvu století. Zažijete pocit zadostiučinění, potěší vás milá zpráva nebo telefon. V zaměstnání se můžete dočkat uznání a slávy, zejména ti, kteří pracují v umělecké oblasti.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Klíčové slovo dne - tanec. 

Štír

Pokud druzí okolo vás budou tápat a chybovat, měli byste být tolerantní k jejich selhání a zároveň si uvědomit chyby vlastní. Měli byste rozlišit touhu, vášeń a chtíč. Vaše vlastní síla je zpět, využijte ji k dosažení vašich cílů. Díky ní zvládnete spoustu úkolů, můžete uvnitř sebe cítit silný motor, který vás bude hnát stále kupředu. Je však potřeba udržet pudy a touhu na uzdě, aby se nestaly kontraproduktivní.

Afirmace: Jsem přitahována/ý velkými energiemi a cítím jejich sílu.

Klíčové slovo dne - kniha -přítel. 

Střelec

Možná vám v tento den vstoupí do cesty rádce, osoba kladných až povznášejících vlastností, která vám může nastínit nové směry, obzory, duchovní a morální zákony. I vy buďte druhým příkladem a zároveň dobrým mentorem. Máte-li trvalý vztah, pak možná uznáte, že je vám váš partner duševně spřízněný a že si ho vážíte pro jeho trvalé i morální hodnoty. Tyto hodnoty byste měli hledat i u sebe a nepodlehnout pokušení, třeba u příležitosti si zaflirtovat.

Afirmace: Soustřeďuji se a pamatuji na své vnitřní hodnoty.

Klíčové slovo dne - moře.

Kozoroh

Vaše zemské znamení bude pod nadvládou vodního a emocionálního elementu. Postavte city nad svůj rozum. To vám pomůže se nacítit do druhých okolo vás. To, co jste dlouho plánovali se ukáže jako správné. V práci zůstaňte v klidu, vyčkejte na správný okamžik, je dosti pravděpodobné, že uslyšíte svůj vnitřní hlas, který vás dovede ke správným rozhodnutím a úspěšným cílům. Nechť vás v tento den provází intuice, laskavost, emoce a ochrana. 

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Klíčové slovo dne - pes - přítel.

Vodnář

Dnes můžete odhalit nějakou přetvářku nebo faleš a zjistit, že jste byli vtaženi do partnerského trojúhelníku nebo že je tady třetí osoba, která s oblibou narušuje váš vztah. Mějte proto oči otevřené a pokud byste odhalili a zažili křivdu, nedovolte jí, aby se vám usadila kdekoliv na těle. Láska má mnoho podob a při dnešku můžete zažít i její odvrácenou tvář a nepříjemné poznání, že jste důvěřovali někomu, kde nyní přijde prozření. Někdo nejspíš tuto vaši důvěru mohl zneužít a nasměrovat proti vám. To vás přivede k sobě samotné.

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Klíčové slovo dne - zdraví.

Ryby

A je tady zkouška a prověření, jak se postavíte k tomu, když bude vyžadována volba mezi dvěma řešeními. Láska k partnerovi nebo seberealizace? Změnit zcela povolání nebo se rozhodnout pro novou pozici a nové pracovní zařazení? Pokud jeden z partnerů pochybuje o společné budoucnosti je klidně možné, že se rozhodne pro dočasné nebo opravdové odloučení. Je to projev nutnosti provést volbu mezi fyzickou stránkou a duševní kvalitou. Řiďte se přáním srdce, nikoliv vedením přání vašich smyslů. Pokud víte, že váš partner je ten správný, věřte, že krátkodobé odloučení prověří váš vztah. 

Afirmace: Nechť proudí do mě Láska, prozařující a léčivá síla.

Klíčové slovo dne - sport.  

Karta k poslechu - Král mečů - https://www.youtube.com/watch?v=ScSnJ5U9jZA 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den. *

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu