Zpět na články

Dnešní horoskop z Tarotu na 17. května

Karta dne -  Bezesná noc, smutek. „Počítat hvězdy patří k řemeslu noci.“ —  Otakar Matušek 🎀 Kolektivní výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.* Pro osobní se neváhejte objednat. * 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop  z Tarotu  na 17.  května

Beran

Nastavte si promyšleně organizaci práce, protože vás nejspíš čeká týmová spolupráce s kolegy na společném projektu. Pakliže budete tápat, nebojte se si říct o radu zkušenému kolegovi. Následně lze očekávat ty nejlepší pracovní výsledky jako týmoví hráči. Je proto dobré využít svůj organizační talent, manažerské schopnosti, vášeň a nadšení pro práci. Odměnou vám může být povýšení nebo zvýšení platu.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím se přibližuji svému partnerovi.

Býk

V zaměstnání jste monotónní a v zajetých kolejích, pokud chcete znovu prožívat hojnost, je potřeba dát nový vítr do plachet. Abyste prokázali, že to myslíte vážně, je dobré ukázat své odhodlání, třeba přestat s nějakou závislostí nebo udělat něco jinak, než obvykle. Stačí si dát o lžičku cukru méně nebo říci asertivně ne. Máte-li rozkvétat, potřebujete změnu, ať už v názorech, myšlení, přijetí nových přesvědčení, která byla převzata od rodičů, učitelů. Čeká vás nevyhnutelná přeměna, a to jak vnitřní, tak i vnější. Každý konec s sebou nese nový počátek. Čím déle byste se této změně bránili, tím více vás mohou okolnosti uvádět do rozpaků a neklidu.

Afirmace: Přijímám změnu a nové začátky.

 

Blíženci

Řešení vašeho problému je blízko. Pak je na místě si všímat znamení. Máte šanci najít svou životní misi, je to váš úkol. V nabídce dne bude šance se setkat s těmi, kteří vás posunou dál. Nějaká závislost končí. Vstupujete do nového životního období. Ve vztahu zkuste vzít za své moudro - lepší dramatický konec, než další závislost. Pocítíte okamžik znovuzrození. Zkuste svého partnera pochopit bez kritizování a přijmout jeho plusy i minusy. Řekněte mu, jak se ve vztahu cítíte a oživte váš vztah. 

Afirmace: Uvolňuji se ze starých pout.

Rak

Tíží vás nějaká stresující situace a přivítali byste úlevu, i když by to bylo v podobě nečekaného konce? Rozuzlení může být do slova šokující a takové, které byste nevymysleli ani ve snu. Přesto to může přinést pozitivum a to takové, že tím zmizí veškeré napětí, které předcházelo a vedlo k tomuto rozhodnutí. Neohlížejte se zpět a propusťte pocit, že musíte zachránit svou hrdost. Konec je žádoucí a brzy se otevřou nové příležitosti. Ty mohou přijít v okamžiku, kdy máte jasnou mysl a můžete začít dál fungovat bez zraňování sebe sama.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Lev

Co když dojdete k uvědomění, že to co děláte v rodině je pokračování rodové linie, znásobování rodinného majetku a tradic? Pokud jste zaznamenali nevyžádanou radu od tchýně nebo tchána, pak vás to vede k tomu zbavit se těchto vzorců, a to tak, že vy se budete chovat naprosto opačně. Co by vás mohlo potěšit je informace vedoucí k dědictví, které nemusí být přímé, leč od nějaké prapratetičky, kterou ani neznáte. Ve firemním majetku se taktéž dá očekávat nárůst dlouhodobých investic, které byly uloženy za dob minulých. 

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi, kteří jsou tomu otevřeni.

Panna

Možná budete mít pocit, že se situace okolo vás stojí na místě, přitom vy máte tolik nápadů. Nejspíš máte jasný plán, který ale není ten nejlepší a tím nicneděláním může pomalu a potichu přijít jiné řešení, než zrovna vidíte v tento den. Vše má svůj čas a pro vás je tady doba zahálení, aby přinesla plody v ten správný čas. Trpělivost přináší růže. Úspěch se dostaví, jen to nebude hned, chce to postupovat pomalu, krůček po krůčku. Ve vztahu potřebujete získat trochu času, aby se vyřešily překážky a nedorozumění. 

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Váhy

Oprašte své touhy a sny. Určitě existuje místo, kam byste se rádi vydali a zatím to zůstalo u snů. Vkročte na pomyslný most mezi realitou a sny. Buďte sami sebou a věřte ve své schopnosti i sebedůvěru. Nebojte se myslet velkoryse a s otevřenou náručí. Plánujte a mírně riskujte. Budete přitahováni druhým pohlavím, proto ti, co jsou zadaní, nechť se obrní partnerovou žárlivostí. Dost možná se vám bude nabízet románek. U někoho to tak zůstane, u výjimek z toho může vzniknout dlouhodobý vztah, pokud k sobě budete od počátku upřímní a nebudou to sňatky z rozumu. 

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Štír

Je na místě převzít otěže, prosadit si svou autoritu a soustředit se na výkonnost v práci i ve svém domově. To se může ukázat jako dobrý tah k povýšení. Dost možná narazíte na nějaký problém, s kterým okolí nebude umět hnout. Vy však s promyšleným plánováním a přístupem, který vyžaduje vysokou organizační schopnost máte na to, překonat jakýkoliv zádrhel. K řešení budou pravděpodobně praktické problémy. Neslevujte ze svých požadavků a myslete o krok dopředu. Nenechávejte za sebou rozdělanou práci.

Afirmace: Vše mám pod kontrolou a dosahuji svého cíle.

Střelec

V práci vám může být nabídnuta lákavá nabídka, bylo by to pro vás překvapení, kdyby to mělo být v cizině? Ti, kdož obchodují na burze budou mít ne jednu skvělou příležitost. Pokud zvažujete letní dovolenou u moře, koupě zájezdu v tento den se vám rozhodně vyplatí. A pokud to není váš šálek čaje, vydejte se na cestu či výlet už dnes. 

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Kozoroh

V pracovním prostředí je žádoucí nastavit vysokou laťku činorodosti, buďte pilní, zároveň obezřetní. Na obzoru se rýsuje skvělá finanční příležitost, která rozhodně není krátkodobého rázu. K tomu může být nápomocen mladý člověk, který zastupuje týmového hráče. Od něho lze očekávat skvělou inspiraci v podobě dobře promyšleného nápadu. Pokud máte kolem sebe někoho, kdo by uvítal s otevřenou náručí finanční pomoc nebo dar, neváhejte tak učinit. 

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

 

Vodnář

Ať už věříte v osud ano nebo ne, věci se udějí ve váš prospěch. Štěstí si pro tento den vybralo právě vás. Máte šanci pochopit svou roli v tomto životě právě teď. Jste-li delší čas sami a snažili jste se přes seznamku najít partnera a doposud bezúspěšně, dnes jako úplnou náhodou můžete potkat partnera z vašich snů. Důvěřujte vesmíru, že vás nasměruje tam, kde potřebujete být. Buďte nakloněni změnám. 

Afirmace: Vnímám svůj život jako součást kola osudu a přijímám své místo.

Ryby

Počítejte s tím, že k vám budou přicházet nové impulsy a podněty, a proto tento den oproti jiným nabere větší tempo. Pak je na místě si držet na uzdě zbrklost a netrpělivost, kterou tato energie nese s sebou. Ať nejste ten, kdo svým temperamentem rozhoupá loďku na klidném moři. Ten, kdo nastaví správnou míru, bude mít dobrou výřečnost. Čeká vás jisté dobrodružství, velký přísun energie. Ti, kteří se v jisté záležitosti nemohli rozhoupat ji mohou využít pro svůj posun vpřed. 

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Denní karta k poslechu - video - 9. mečů - https://www.youtube.com/watch?v=BEySqUNuynM 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu