Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 18. 5.

Karta dne -  Všudypřítomná Láska. Pohár přetékající Lásky. 🎀 „Láska, láska, láska. Vše, co potřebuješ je láska. Láska je vše, co potřebujete.“ John Lennon . 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop  pro všechna znamení -  18. 5.

Beran

Jak jste na tom s uznáváním vesmírných zákonů? Připravte se na prověření vaší morálky. To pro někoho znamená odolat při pokušení začít si se zadaným kolegou, zda při obchodních jednáních zůstanete věrni morálním zásadám. Nadešel čas, kdy budete přes okolnosti vedeni k tomu, abyste se více začali zajímat i o duchovní postup. Nejdůležitější duchovní vztah je k vašemu vyššímu Já, k vnitřnímu vůdci, měli byste zjistit, jaké máte možnosti se o tom dozvědět více.

Afirmace: Soustřeďuji se a pamatuji na své vnitřní hodnoty.

Býk

Pasivní chování nebude dnes na programu dne, proto se připravte, že to bude docela jízda. Mezi partnery lze očekávat chvilky vzrušení a flirtování. Negativita a úzkost musí dnes z cesty. Týká se to vašeho nitra a také dynamiky ve vztahu s partnerem. Očistná energie ohně vám pomůže pročistit všechny překážky ve vztahu. V oblasti zdraví se vám dostaví druhý dech a začíná se blýskat na lepší časy.

Afirmace: Svou sílou a dynamikou žiju ve vztahu otevřeně a svobodně.

Blíženci

V partnerských vztazích lze dnes očekávat intenzivní výměnu názorů a tím řešení problémů. Některé vztahy z těchto střetů žijí a mají charakter neustálého zápasu. Počítejte však i s tím, že vaši pohodu ve vztahu může narušit někdo zvenčí, přednese nějaké nesmyslné téma a to může způsobit hašteření mezi partnery. Pokud se v takovém boji ocitnete a včas se dokážete oprostit a stáhnout do ústraní, máte šanci pozorovat druhé a dozvědět se pár pikantních zajímavostí o jejich motivech a podnětech k takovéto výměně názorů. 

Afirmace: S důvěrou ve svou vnitřní sílu jdu vlastní cestou.

Rak

Nečekejte na dovolenou, na narozeniny, až shodíte pár kilo a začněte se cítit šťastně už dnes bez ohledu na okolnosti. Štěstí je vnitřní stav nezávislý na okolnostech. Tak máte šanci pochopit svou roli v tomto životě. Snažili jste se přes seznamku najít partnera a doposud bezúspěšně? V tento den úplnou náhodou můžete potkat partnera z vašich snů. Pro každého je však štěstí úplně něco jiného. Co je to pro vás?

Afirmace: Vnímám svůj život jako součást kola osudu a přijímám své místo.

Lev

Může se k vám dostat myšlenka, nápad, který vám pomůže najít řešení tam, kde jste ztráceli naději a víru v uskutečnění svého záměru. To platí i pro zdravotní stav, mělo by se vám ulevit. Bylo by dobré  spojit hmotu a ducha, tělesnost a spiritualitu. Můžete se cítit bohatý uvnitř, bez ohledu na vnější bohatství, ale můžete získat i hmotné bohatství, záleží, pro co se uvnitř rozhodnete. Jedná se o nevšední den s mnoha příležitostmi.

Afirmace pro tento den: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Panna

Stańte se mecenášem a tím, kdo dokáže rozdávat dary potřebným. Slyšeli jste o tom, že úspěch si najde toho, kdo postupuje uvážlivě a pomalu, toho, kdo si vše promyslí do detailů? Dnes proto plánujte a buďte u toho otevřeni změnám, riziku i nečekané události. Bude prověřována velkomyslnost, ochota pomáhat a tolerance obou stran. Ve vztazích projevte taktéž porozumění a toleranci.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Váhy

Zažíváte sklíčenost, pesimismus a drobné starosti okolo vás? Není potřeba se trestat a mít sklon ke kritice. Starosti jsou brzdou v rozvoji a pak není divu, že se projeví jejich dopad v podobě stresu. Ten může mít za následek nespavost, noční můry, nekvalitní spánek, úzkost během dne. Situace se brzy zlepší, řešení je na dosah, nenechte negativní myšlenky, aby vám zkazily den.

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

Štír

Využijte volný den pro samostudium, vzdělávání se, poznávání sebe sama a zjištění, že i samota může být pro nás více, než hlučný dav. Být ve svém středu a klidu se občas vyplatí, můžete slyšet svůj vnitřní hlas a utišit tak velké množství myšlenek.  Stejně jako světelné majáky často vedou lodě ke břehu, karta Poustevník zahajuje období osobního růstu a zkoumání. Říká se, že kniha je nejlepší přítel, nechť se tak stane. 

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem.

 

Střelec

Tento den vás bude vést k opuštění starých známých cest, aby mohla být nastavena cesta nová a s ní i uspořádání nových životních výsad. Někdy je žádost srdce v rozporu s povinnostmi, ale je potřeba dobrovolně opustit, co vás již nenaplňuje. Přiznat si, že chybovat je lidské a zamyslet se nad sebou je důkaz, že se obětovalo nižší ve prospěch vyššího.

Afirmace: Nacházím cestu zpět k vlastním kořenům.

Kozoroh

Mohlo by se stát, že se vzdáte vlastních zájmů ve prospěch kolektivu. V partnerských vztazích očekávejte dynamičnost, vášeň a potřebu partnera být středem pozornosti. Vaše podvědomá touha být středem pozornosti se může snadno uskutečnit, proto se nebojte projevit své charisma. K tomu určitě přijde vhod nový účes, módní doplněk, brož. 

Afirmace: Předávám druhým to, co mě naučil život.

Vodnář

Mějte na paměti, že pokud se situace vyvíjí tak rychle, jak byste chtěli, že to má svou výhodu. Možná váš plán je jasný, ale on zrovna nemusí být ten nejlepší. Dobré věci se nedají uspěchat. Proto je tu výzva k trpělivosti. Tomu se říká mravenčí píle a výzva k trpělivosti. A pak přijde čas, kdy se věci samy dají do pohybu a vy nebudete muset vynaložit takové úsilí, jako kdybyste nyní bojovali s větrnými mlýny. 

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Ryby

Je tady den, kdy je potřeba uspořádat něco ve vašem životě, třeba se osvobodit od některých názorů a nastolit otevřenou komunikaci. Zjistěte, v jaké situaci si nejste jisti sami sebou, svou pozicí a máte obavy ze ztráty. Necítíte slabost v dolních končetinách? Můžete jim pomoci večer odlehčením, dejte si nožky výše, než je vaše srdce nebo si dejte do lavoru magnéziovou nebo Rochovu sůl.

Afirmace: Jsem otevřen/a a připraven/a být upřímná/ý k sobě a k svým potřebám.

Denní karta k poslechu - video - Eso pohárů - https://www.youtube.com/watch?v=VzSCCELdxn0 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu