Zpět na články

Dnešní horoskop ♑ pro všechna znamení - 19. 5.

Karta dne -  Mírnost, propojení protikladů.  🎀 „Srdce je zakletý anděl v těle. Snad hledá zase jen anděla v jiném, který by je vysvobodil.“ Ernst Moritz Arndt. - 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop ♑  pro všechna znamení -  19. 5.

Beran

Situace okolo vás není obdivu hodná, možná zažíváte pocit, že nic okolo vás nedává smysl. To vám může zastřít jasné uvažování, bouchnou saze a vy se náhle rozhodnete udělat předčasný konec. Bylo by dobré najít příčinu strachů, které mohou plynout z obav o finance nebo ze ztráty partnera, ale věřte, že máte dostatek sil tuto skutečnost překonat.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Býk

Den volna můžete být o tom, že zažijete pocit, že ztrácíte půdu pod nohama, svůj majetek, přátelství, existenci. Ztraceny budou jen zdánlivé hodnoty, ne ty skutečné poklady. Ten, kdo dokáže přijmout ztrátu zaměstnání, přátel a osudové otřesy, dosáhne životního průlomu. Přijměte proto tyto změny, opusťte obavy, co přijde. Nežeňte se hlavou proti zdi, přehodnoťte své záměry. Čeká vás změna. A to i k lepšímu.

Afirmace: Nyní mohu úplně vše nechat plynout.

Blíženci

Je potřeba udělat důležité rozhodnutí a rozetnout to, co už nesnese odklad. Věřte, že pokud dnes uděláte radikální krok a tím už nebudete sedět na dvou židlích, pocítíte úlevu. A která cesta je správná? Někdy je možné dospět ke správnému rozhodnutí i intuitivním úsudkem. To vás má přivést k myšlence, že řešení nelze hledat pouze v inteligenci, ale i v intuici. 

Afirmace: Láskyplně a otevřeně sdílím své vjemy se svým partnerem.

Rak

Přestože je volný den, vás čeká dynamický den. Zůstaňte v klidu, ne každý má dochvilnost jako dar od Boha. Pokud potřebujete vypustit páru, nebojte se nechat se strhnout energií, avšak buďte na pozoru, kam proudí energie. Raději, než aby prostoupila do nedorozumění, předejděte tomu a věnujte se nějakému sportu. Máte rádi box? Svou dychtivostí naopak vy můžete postrčit někoho váhavého dál, protože on by se rozmýšlel ještě příští víkend.

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Lev

Neděle je od slova nic nedělání, proto si věnujte přestávku a zklidněte příchozí myšlenky. V ústraní a odloučeni od povinností uděláte pro sebe více, než když se budete přepínat. Vaše tělo i mysl vám vzkazují, že i vy si zasloužíte odpočinek a potřebujete taktéž nabrat síly. Ten, kdo se přepíná je chtě nechtě zastaven v podobě nemoci. Je tedy na zvážení, jak se rozhodnete pro tento čas.

Afirmace: Otevřeností dospěju k jasu.

Panna

Je na čase dát do svého chování více odhodlání, vypořádat se s minulostí a odstranit povrchní city. Ať už bude rozhodnutí jakékoliv, hlavně už se rozhodněte pro jednu z cest. Mezi partnery se varujte před chladem a střízlivostí citů, což by mohlo vést k falešným nadějím a způsobit odloučení partnerů. Naopak je vhodné vyslovit pravdy, které jsou pro partnera tvrdé i bolestivé. Láskyplnou upřímností můžete vám oběma otevřít cestu k žití ve větší vědomosti.

Afirmace: Láskyplně a otevřeně sdílím své vjemy se svým partnerem.

Váhy

Nadešel čas zastavení, ustrnutí na mrtvém bodě i přesto, že byste se rádi pohnuli kupředu. Dobrovolná oběť a vzdání se něčeho, na čem vám záleží přinese osvícení a obnovu a skutečné naplnění. Nejprve je dobré si přiznat, že jste nyní bezmocní. Nechte vše být, ať se svět točí bez vás, život se sám od sebe vyvine obdivuhodným způsobem bez vašeho vměšování. Na místě je tedy trpělivost a vyčkání na příznivější den.

Afirmace: Obrat mi opět vrátí sílu, jsem trpělivý/á.

Štír

Buďte obezřetní, bude se okolo vás točit nedorozumění a falešní lidé, jak v práci a také možná v partnerském vztahu.Třetí osoba se může pokusit rozbít harmonii nebo i nudu, mezi dvěma lidmi. Bude vás to nutit udělat rozhodnutí učiněné v rozporu s city. Postavte tedy rozum nad své city a osvoboďte se od závislostí a pochybných zvyků silou rozumu, což může být bolestný, ač nutný krok. Třetí do hry vstoupil mezi vás.

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Střelec

Nedávejte velký význam pomíjivým věcem, situacím a událostem, které byste získali jakýmikoliv prostředky, tudíž za každou cenu. Něco, čeho jste kdysi dosáhli může být zničeno a znovu být obnoveno na základě získaných zkušeností. Prvotní vzdor odejde rychleji, pokud uznáte, že jsou prostě situace, nad kterými už nemáte žádný vliv a pak přijde úleva. Toto poznání přinese pocit, že žít ve volnějších a svobodnějších podmínkách vám dovolí se svobodně rozvíjet. Těšte se na vše nové, až se uvolníte z pout, nové obzory uvidíte jasněji.

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Kozoroh

Po mnohých povinnostech je čas užít si zábavu, družnost a radost ze života, zapojit se do společenských událostí. Tento den je nakloněn navazování nových kontaktů, společného podnikání, buďte otevření a přátelští, aby mohlo vzniknout něco nového. Projevte svůj šarm, pomůže vám k úspěchu. V rodinném zázemí můžete prožít radost, pohodu, oslavu. Rodina je pro vás na prvním místě.

Afirmace pro tento den: Zbavuji se starého a vítám vše nové.

 

Vodnář

I v tento volný den se vám může stát, že se najde někdo, kdo vám cosi nebude přát a najde si způsob, jak vám škodolibě ublížit. Možná se budete cítit zrazeni až vyčerpaně. Na někoho padne Černý Petr. Ale nezoufejte, dobrá rada nad zlato zní, čím méně se do těchto piklí necháte vtáhnout, tím více získáte a vy se dostanete ze zdánlivé pozice poražených na stupínek vítězů. Berte to s nadhledem. Můžete svou energii využít i tvůrčím způsobem, místo toho, abyste jí nechali prostoupit do úzkosti, postavte se k životu i k partnerovi tváří tvář. 

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Ryby

Vy budete ten, za kým lidé budou rádi chodit a svěřovat vám jejich tajemství. Pak je nad slunce jasné, aby nebyla zklamana jejich důvěra, nemělo by být prozrazeno. Nechť vás v tento den provází intuice, laskavost, emoce, tvořivost a ochrana. To proto, že se po vás bude chtít naslouchat pocitům druhých, abyste jim věnovali svůj čas, Lásku, podporu a nápady. Pokud se budete chtít rozhodnout, dejte na své vnitřní pocity, ale neodkrývejte před okolím své karty. Možná zažijete touhu být v jednotě s okolím, budete Lásku rozdávat, ale i přijímat. Dnes vás může políbit múza.

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Denní karta k poslechu - video - Mírnost - https://www.youtube.com/watch?v=W4UHklxdmJE 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu