Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 22 . 5.

Karta dne -  Morální kodex, etika. „Morální kodex bývá namnoze i velice praktický - např.: Říkáte-li pravdu, šetříte svou paměť, protože v ní nemusíte držet balast lží a výmyslů.“ —  Niled 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop  pro všechna znamení - 22 . 5.

Beran

Postavte se na stranu slabších, ocení tento váš postoj. Tím u sebe objevíte a projevíte sklon k sociálnímu cítění, milosrdenství, dobročinnosti, dávání nezištných darů. Čeká vás den štědrosti, je to dávání a přijímání, které by mělo být v rovnováze. Je to vykoupení karmického dluhu. Nezapomeňte ale také na sebe a vzneste i své potřeby a naslouchejte potřebám druhých. Jednou jste nahoře, jednou dole a bude tedy na vás, co z dnešních okolností vytěžíte.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Býk

Neustupujte od svého morálního nastavení ani po malých krůčkách, tím spíše byste si nebyli vědomi následného změkčování vašich zásad. Přichází čas si odpovědět na tyto otázky. Co si nechcete přiznat? Kde jste činili proti svému přesvědčení? Láká vás nějaké pokušení? Dnes nezačínejte nic zásadního a termín odsuňte na jiný den. Jen vy máte nad sebou moc a můžete kdykoliv změnit svou situaci. Čert nikdy nespí, a to byste neměli ani vy. Buďte obezřetní u podepisování smluv, věnujte pozornost u dodatků a odstavců s malými písmeny.

Afirmace: Jsem si vědoma své svobody a rozhoduji se pro život ve světle.

Blíženci

Bude vyžadováno jasné rozhodnutí a nemít hlavu v oblacích. Dívejte se na věci tak, jaké ve skutečnosti jsou, neočekávejte příliš mnoho a zaměřte se jen na dosažitelné. Nápomocni vám mohou být vaše instinkty, spoléhejte na ně. Pokud budete stát před volbou, vsaďte na realitu než abyste se lacině nechali omámit kočičím zlatem. Ne vše, co se hlásí k pravdě, musí pravdou být. Vyčkejte na lepší časy. V práci se zaměřte na větší souměrnost. Střídmost nade vše. Pak se nemusíte dostat do stavu závislosti. 

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi. 

Rak

Co možná zažijete je pocit, že kolegové jsou oproti vám v přesile. Co je žádoucí je pohotovost a bdělost, protože by se mohlo stát, že někdo využije okamžiku a bude se chtít dostat na vaši pozici. Nemějte obavy a trému a nastavte si od časného rána vysokou míru sebehodnoty. Ta vás dovede k vítězství. Stůjte si za svým přesvědčením, prosazujte více své názory bez kompromisu. Věřte si.

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Lev

Jestli víte o něčem, co vás uvnitř tíží, co se týče otázek v partnerském vztahu, pak se rozhodněte pro změnu. Tou první je odhodlání o nich říct svému partnerovi. Nenechte denní rutinní záležitosti, aby vás přemohly a nasaďte plně své duchovní, tělesné i duševní síly k překonání těchto výzev. Možná to budete právě vy, komu večer budou lidé z okolí blahopřát k úspěšnému složení zkoušek nebo je možné uvědomění, že vás baví vaše práce a pak se můžete dočkat prestiže, uznání, stát se zaměstnancem dne. Je proto dobré využít svůj organizační talent, manažerské schopnosti, vášeň a nadšení pro práci. 

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztah, a tím se přibližuji svému partnerovi.

Panna

Vyjadřujte svobodně své pocity a stůjte přitom nohama na zemi. Pro mnohé dnes budete svým vyzařováním působit jako přátelská osoba, od které si rádi nechají poradit, dalo by se říci, že budete duchovní učitel. Využijte svou moudrost, intuici a srdečnost. Ve chvílích volna dělejte nějakého koníčka, který podpoří vaši kreativitu a zručnost. Buďte sami sami sebou, protože jsou tu energie, které je dobré využít pro kreativitu a to hlavně v umělecké činnosti, tanci, hudbě, prostě tam, kde se můžete vyjádřit a projevit svou citlivost. V osobních vztazích někteří prožijí den plný citů, náklonnosti, porozumění. 

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiji zkušenost proměny a jednoty.

Váhy

Dnes si dejte pozor, abyste nepropásli nastavení správné míry tam, kde se při nedodržení střídmosti už dostanete do stavu závislosti. Pomoci může poslech motivačních videí, semináře nebo osoby narozené ve znamení Štíra. Zlepšete své stravovací návyky a navyšte spánkový deficit. Špetka zdravé skepse bude vhod a to nejen v partnerských vztazích. Den, kdy budete zvažovat pro a proti. Rozhodněte se k odhodlání k překonání úzkosti bez použití alkoholového opojení.  

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Štír

V nových projektech a vztazích lze očekávat dostatečné množství emocí a tvůrčích myšlenek. Dnešní den můžete prožít v harmonii a pocitu naplnění, mohou přicházet nevšední nabídky, jako třeba na nové bydlení nebo nová pracovní nabídka. Taktéž máte šanci darovat nebo obdržet dar z opravdové Lásky. Nezadaní mají možnost osudového setkání s šancí citového vzplanutí. Je to symbol partnerského spojení plného Lásky a porozumění. Je to Láska sama o sobě, Láska, která není ničím omezena, která se může rozvíjet. Překročte svůj stín a nechte se vést na vlně Lásky. Nastal čas se více vciťovat do druhých. MC Erik A Barbara - Ked pride laska 

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou kosmickou Lásku.


Střelec

Už je nanejvíc žádoucí pozměnit staré představy a zkostnatělé pravdy o mužství a otcovství. Máte-li možnost, navštivte svého otce a sledujte, jak ho vnímáte jako muže, autoritu a pokud tu již tato možnost není, můžete tyto vlastnosti hledat u mužů ve vašem okolí. Nepotlačujte své city na úkor racionálna. Vy jste ten, kdo bude ve vztahu vládnout. Posilujte solar plexus třeba tím, že zařadíte do svého šatníku žlutou barvu nebo si koupíte žlutý polštář nebo přikrývku ke sledování televize. 

Afirmace: Jsem silná/ý, pevná/ý a mám svůj život ve svých rukou.

Kozoroh

Pokud žijete v trvalém vztahu, pak možná dojdete k uvědomění, že je vám váš partner duševně spřízněný a že si ho vážíte pro jeho trvalé i morální hodnoty. Tyto hodnoty byste měli hledat i u sebe a nepodlehnout pokušení. To se může přihodit v práci při obchodních jednáních a vy zůstanete věrni morálním zásadám a nenecháte se zatáhnout do nekalých machinací. Nebo se vám může ozvat vaše bývalá Láska a vy víte, že cesta k flirtu tudy nevede. Dodržujte tradice jako je vděčnost, za to, co již máte a poděkování za hojnost na stole.

Afirmace: Soustřeďuji se a pamatuji na své vnitřní hodnoty.

Vodnář

Na pracovišti se můžete dočkat uznání a slávy. To by vám mělo dodat energii do dalších dní, kdy tento úspěch pocítíte i uvnitř vašeho nitra. Umělci dnes zazáří. Třeba zrovna vám je předurčeno povýšení nebo získání pracovního místa, o kterém sní nejeden váš kolega. Pokud jste přednášející a čeká vás dnes vaše přednáška, pak na vás čeká uznání, ocenění, zrovna tak jako ti, co se chystají složit zkoušky. Starosti vás obejdou oklikou, tomu se říká den, kdy máte kliku.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Ryby

Přepadají vás otázky typu: “ Má mě opravdu rád, jsem pro něho skutečně dost dobrá”? “ Jsem pro něho jediná “? Zrušte tyto pochybnosti, protože díky nim ztrácíte smysl pro realitu. Tyto myšlenky se dají zastavit i tak, že se probudíte z iluzí a začnete vnímat realitu takovou, jaká opravdu je. Prosvětlete své nitro a duši, jinak vzniká nebezpečí opakování stejných vzorců a zklamání. Ve vztahu potřebujete získat trochu času, aby se vyřešily překážky a nedorozumění. Někdy je méně více a to je moudré si uvědomit a nelámat věci přes koleno.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Denní karta k poslechu - video - Velekněz - https://www.youtube.com/watch?v=kdaQ6yOdt0g 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu