Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu ♑ 24. 5.

Karta dne -  Mecenáš. Má dáti - dal. Spolupráce. 💵 „Nerozmýšlej se dlouho, máš-li bližnímu pomoci, radou však nespěchej; snadnější obšírná rada než malá pomoc.“ Jan Tykač. ° Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop pro všechna znamení  Zvěrokruhu ♑ 24. 5.

Beran

Dnešek si prosím zapamatujte. Bude mít ještě pokračování v příštích týdnech. Jedná se o to, že můžete být svědkem intrik, pomluv a snahy dostat se přes špinavost na druhém dál. Celá podstata ale spočívá v tom, zachovat klid. Podaří-li se vám to, získáte čas a časem získáte z této situace mnohem více, než kdybyste se teď snažili obhájit. Můžete svou energii využít tvůrčím způsobem, místo toho, abyste jí nechali překročit do úzkosti.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Býk

Budete pod vlivem mužského aktivního principu. Ten s sebou nese podnětnou sílu, tvůrčího ducha. Podaří se vám s nadhledem řešit vaše životní úkoly, budete součástí Universa. Pokud si z vás někdo vystřelí, buďte nad věcí a tou, kdo se dokáže zasmát vlastní nedokonalosti. Motivujte druhé pro to nejlepší. Uveďte teorii do praxe. 

Afirmace: Komunikuji lehce, otevřeně a svobodně.

Blíženci

Příležitosti tohoto dne přivítejte s nadšením. Čeká vás zvýšení napínavosti vašeho bytí, tím překonáte sebe sama, vrátíte se do energie svého mládí. Čeká vás převzetí nevšedních úkolů, neobvyklých angažmá, nesnadných úkolů. Ti, co obchodují na burze budou mít spoustu skvělých příležitostí.  Pokud se těšíte na dovolenou, je nejvyšší čas vybírat z katalogu nebo se alespoň vydat na cestu, na výlet.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Rak

Vydejte se na cestu za věděním, které není přístupnu intelektu, nýbrž tomu, kdo naslouchá své intuici a hlubokým vnitřním citům. Dovolte si být snílkem, sněte své sny, prověřte mýty, které vás zajímaly, taktéž nebuďte lhostejní k náhodám. Pak se vám může otevřít svět symbolů vašeho ducha. Ti, kdo budou žádat o práci v uměleckém směru, v kultuře, v terapiích a v osobní kreativitě se mohou dočkat úspěchu. Připusťte si svou žárlivost a že nemůžete partnera udržet silou. Pak se může stát, že vás právě pro tuto vlastnost opustí.

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Lev

Měli byste se konfrontovat se svou sexualitou a vášnivostí. Síla sexuality je základní energie a vám by měla přinést velký potenciál transformace. Máte na to ji konstruktivně využít. Dělejte něco, kde uplatníte vaši kreativitu, vytvořte nějaký výrobek. Třeba krmítko pro ptáčky nebo namalujte obraz. Zapište se do orientálních, břišních tanců. Buďte druhým vřelým přítelem, který umí naslouchat i dát dobrou radu, která pohladí na duši.  Pokud byste však svou citlivost potlačili, mohla by se proměnit v agresi nebo roli mrzouta, tak zvažte, co s tímto dnem uděláte.

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Panna

Připravte se, že ve vztazích je možné zaznamenat chlad, odstup, jízlivé odmlouvání. Mezi kolegy odstup, posměch a ironické vyjadřování. To vám přinese vystřízlivění ze zaslepenosti a zaujmete kritické stanovisko tam, kde jste si dosud mysleli, že je to přátelské ovzduší. Nepouštějte se do zbytečných slovních potyček. Buďte ten, kdo zastává a hledá pravdu. Najděte smysl života, prosazujte si své ideály. Pokud budou druzí okolo vás chybovat, neměli byste být tolik přísní k jejich životním zkouškám.

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii se svým partnerem.

Váhy

Jak jste na tom s pohledem na flirt? Je dobré mít jasno, zda při hledání partnera stojíte o vážný vztah nebo jen o dočasného milence. Možná se vám taková nabídka bude nabízet. Je velká šance urovnat spory. Je tu někdo, kdo by si zasloužil vaše odpuštění? Udělejte to právě dnes. Jakýkoliv projekt by dnes měl mít úspěch, dejte do toho energii a nadšení, převezměte zodpovědnost i povinnosti od svých kolegů, kde víte, že to může být ku prospěchu.

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Střelec

Zůstaňte v klidu, pokud druzí okolo vás budou vytvářet negativní a nepříjemné prostředí. Nedělejte žádná unáhlená rozhodnutí a jděte si po svém. Dívejte se na situaci s nadhledem, z ptačí perspektivy. Pozorujte ji. To, co nás paralyzuje je strach a negativní očekávání, proto mějte pod kontrolou své přicházející negativní myšlenky a nenechte je dlouho působit a ovlivňovat vás. Pokud se přistihnete v tomto okamžiku, zkuste si vzpomenout na něco hezkého.


Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Kozoroh

Čeká vás slavnostní a radostný den, kdy je vhodné pozvat známé a připravit oslavu a otevřít láhev červeného vína. Důvodů může být mnoho, jedním z nich třeba něčí loučení se svobodou, ženský dýchánek nebo narození dítěte, úspěšné složení zkoušek, realizace vlastního projektu. V každém případě by na oslavě měly být tři osoby, které jsou blízké vašemu srdci a které si vzájemně pomáhají už jen třeba tak, že každá ovládá něco jiného a propojením vzniká něco nadpozemského. 

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Vodnář

Kdo chce být šťastný, měl by zapomenout na pomstu. Nechovejte se k nikomu povýšeně a nikomu neškoďte. Dnes můžete být silní a na vrcholu a pak přijdou dny, kdy se sčítají dobré skutky. Berte na vědomí,  že čas je mnohem mocnější. Můžete pocítit, že vás život zkouší životní zkouškou v podobě učení se z vlastních chyb, kdo je pochopí, dostane se mu osvícení a pochopení, co po vás život žádá a jak funguje karma. 

Afirmace: Věřím ve vyšší spravedlnost, která vše vyrovnává.

Ryby

Není každý den posvícení, proto je dobré být připravena na možnost, že se najde někdo, kdo vás bude kritizovat, bude zpochybňovat a znevažovat vaše záměry. Teď, když to víte, nenechte se rozhodit a využijte tuto příležitost k naslouchání. Někdy v zápalu boje protivník řekne i něco, co vám přijde vhod a vám se náhle rozjasní. Jasně, že se kritika neposlouchá s nadšením, pokud si to však nastavíte jako konstruktivní výměnu názorů, nemusíte odcházet z této situace jako poražená. Dozvíte se nové informace a ty budoucnost zúročí.

Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.

Denní karta k poslechu - video - 6. pentaklů - https://www.youtube.com/watch?v=y4arrPiBLY8 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu