Zpět na články

Denní horoskop pro všechna znamení - 25. 5. 2024

Karta dne -  Uvíznutí v komfortní zóně. Lpění. „Lakomec na penězích, jako pes na seně: sám nežere, ale druhému nedá.“ Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Denní horoskop  pro všechna znamení -  25.  5. 2024

 Beran

Autorita, pravda a moc vás budou provázet po celý den. Pak není divu, že to budete vy, za kým budou někteří z vašeho okolí rádi chodit, protože jste pro ně inspirující člověk, který umí vždy nestranným pohledem sdělit druhým pravdu do očí a dobře poradit. To pro svou inteligenci a odhodlání. Dnes to má však jedno úskalí. Nemusíte mít až tak pod kontrolou své emoce a pak snadno přehlédnete emoce druhých a můžete mít sklon až ke krutosti. Mějte to na paměti.

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

Býk

Dají se očekávat změny. Však víte, jednou jste dole, jednou nahoře. Je čas změn a potřeba se vydat novým směrem. Situace od vás vyžaduje opuštění všeho, co vás neuspokojuje a je nefunkční. Kde se cítíte nepotřební a víte, že toto nic vás někde uvnitř užírá? Je nejvyšší čas si uvědomit, že stojíte na vlastních nohách. Nastavte si hranice a začněte říkat ne. Neinvestujte energii do lidí, od kterých se vám vrací pouhé nic. Nebojte se samoty.

Afirmace: Nacházím cestu zpět k vlastním kořenům.

Blíženci

Přichází rozloučení, uvolnění, konec. Propuštění nefunkčních vzorců. Zároveň oznamuje příchod něčeho nového.  Říká se, že bez umírání neexistuje život na Zemi. Měli byste tento fakt přijmout za své a konfrontovat se se smrtí. V oblasti zdraví je na čase nedávat pozornost zdravotnímu problému, změňte pohled na nemoc a věnujte péči sobě sama. 

Afirmace: Přijímám změnu a nové začátky.

Rak

Propusťte dvojí tvář a buďte tím, kým opravdu jste. Zanechte za sebou nefunkční minulost a přehodnoťte své minulé skutky. Je to o tom, umět neřešit stále dokola minulé prohry a odpustit tomu, kdo si zaslouží druhou šanci. Víte o někom, o něčem, kdo si zaslouží takové gesto? Můžete to být i vy samotní. To přinese úlevu tomu, kdo si ji zaslouží a vám najednou spadne z vašich zad batoh starostí. Každý sám nejlépe ví, kde by rád napravil, co ho někde uvnitř skličuje. S chutí do toho, máte druhou šanci, znovuzrození, ale nesmíte přistoupit na žádné polovičaté jednání.

Afirmace: Uvolňuji se ze starých pout.

Lev

Pokud dnes navštívíte svého otce, je možné si všimnout některých z vlastností a ty, které u něho neshledáte je moudré naopak posílit u sebe. To by mělo být autoritativní jednání, dodržení slova, moudrá rada nad zlato, zájem a péče o své blízké. Pokud vás zajímá otázka finanční obratnosti, umění investování, máte šanci dnes porozumět těmto principům, proto vyhledejte studium nebo seminář na toto téma. Co vám prospěje večer je pobyt v přírodě.

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Panna

Probuďte v sobě a začněte více aplikovat do praxe dávno zapomenutou víru v sebe sama, své přednosti a zkušenosti. Bude dobré dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání. Buďte štědří i ke svému okolí. Proto buďte dnes víc otevření a činorodí. Chcete-li poradit, jedna z možností je vrátit se ve vzpomínkách do dětství a tam najít ty koníčky a tvořivost, která vám šla nejlépe.  V oblasti stravování je na místě lehčí strava. Tučné jídlo vede k útlumu a ke ztrátě energie. 

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.


 

Váhy

Co se po vás dnes bude chtít? Abyste se chovali přirozeně a jako spontánní dítě. Dovolte si to, i když někomu takové chování může iritovat a připomínat jednání pošetilce. Nebojte se zdravého riskování a udělejte něco, na co jste si netroufli a přitom víte, že vás to láká. O víkendu se nabízí skok z padáku, zazpívat na veřejnosti. Následujte volání vnitřní pravdy, volání vlastního srdce. Myslete hlavně na své pohodlí.

Afirmace: Následuji hlas svého srdce.

Štír

Využijte volného dne a udělejte vše o čem víte, že neustále odkládáte. Vstupte do příštího týdne bez restů, zkontrolujte si čekající účty, zazimování sezónních věcí. Někteří budou muset obhájit to, čeho už bylo dosaženo. Zaveďte do nových plánů disciplínu a řád. Nenechávejte za sebou rozdělanou práci. Buďte druhým příkladem. Chraňte své zájmy i své rodiny, pak vás ostatní budou uctívat jako autoritu. Zůstaňte u svých požadavků a myslete o krok dopředu. 

Afirmace: Vše mám pod kontrolou a dosahuji svého cíle.

Střelec

Přepadly vás obavy a následně stres, jak se bude vyvíjet vaše finanční situace? To bylo. Blýská se na lepší časy. Je potřeba mít lehkovážné rozhazování pod kontrolou.Odstraňte zkostnatělé postoje, zvyky. Hledejte rovnováhu mezi hmotným světem a duchem.Vaše obavy o bezpečí vám nikdo nebere, ale někdy méně je více. Proto vystupte ze své komfortní zóny a otevřete se novým, nepředvídatelným možnostem. Někdy méně je více.

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Kozoroh

Dostáváte se opět do centra dění. Budete ve spojení s větším počtem lidí, jak v jiné dny. Pak je tedy jasné, že lze očekávat větší odezvu a komunikaci i v písemném podání. Pak využijte tohoto okamžiku, vyjadřujte se přímo a pokládejte otázky tak, aby na ně byla jednoznačná odpověď. Cesty, které vás čekají mohou být daleko od domova, a proto bude žádoucí si nastavit priority mezi schůzkami, projekty a přáteli.

Afirmace na vztahy: Svou přímostí a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Vodnář

Neoddávejte se melancholii a smutku, který by vás mohl přepadnout a držet se vás i po dobu pěti dnů. Situace se po této době vrátí do normálu a vy opět uvidíte svět v růžových barvách. Jestliže jste toužili po povýšení nebo se vám rozpadá vztah, může to být třeba proto, že jste vyvinuli malou snahu. Ještě je tu druhá šance tyto okolnosti napravit nebo si pro příště uvědomit tuto skutečnost a podobnou chybu už nedopustit. Nepřipomíná vám to situaci, kdy pláčete nad rozlitým mlékem? 

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Ryby

Čeká vás nevyhnutelná přeměna, a to jak vnitřní, tak i vnější. Každý konec s sebou nese nový počátek. Je to přechod ze tmy do světla. Proto udělejte konec nějakému stereotypu a udělejte něco jinak. Třeba začněte den s nějakým dobrým skutkem nebo přestaňte s nějakým zlozvykem. Je to výzva a nutnost se vnitřně proměnit a něčeho se vzdát, aby mohly přijít nové začátky. Čím déle byste se této změně bránili, tím více vás mohou okolnosti uvádět do rozpaků a neklidu. Přijměte konec a smrt jako součást vašeho bytí. 

Afirmace: Přijímám změnu a nové začátky.

Denní karta k poslechu - 4.pentakly - https://www.youtube.com/watch?v=PBcm3j4JvMY 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu