Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 27 . 5.

Karta dne - Falešné chování. Pozor na krádeže.  „Lež si nemůže dovolit porážku, ale pravda ano. “  Rabíndranáth Thákur 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní  horoskop  pro všechna znamení - 27 . 5.

Beran

Mládí bude v popředí, má dnes zelenou a na růžích ustláno. Nechte se inspirovat jejich svěží energií. Buďte tedy přístupní nějakému novému dobrodružství, myšlence, která vás inspiruje. V zaměstnání buďte ten, kdo nabídne pomocnou ruku kolektivu a ukažte svou dobrou vůli jít příkladem. Obchodní cesty mají předpoklad ke zdárnému úspěchu, stejně jako koupě zájezdu na poslední chvíli. Vydejte se na výlet, na cestu.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Býk

Plánujte a mírně riskujte. Úspěch vás čeká ve všech oblastech, zejména v kariéře, Lásce a duševní pohodě za předpokladu, že udržíte rovnováhu mezi plánováním a zdravým riskem. To pro vás znamená opustit jistotu tepla domova a jít štěstí naproti. Třeba si v tento den uvědomíte, že to co jste v minulosti odmítli přeci jenom zkusíte a dáte do toho větší odhodlání. Tak, jako se na jaře probouzí příroda, tak i někde uvnitř vás se probouzejí silné duševní podněty, které váš vývoj kupředu kladně popoženou vpřed. Po dlouhém a namáhavém výstupu jste dosáhli vrcholu, je na čase sklízet ovoce.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Blíženci

Mezi některými partnery to vypadá tak, jako by jeden partner druhého miloval více. Jeden možná působí jako silný a nezávislý, druhý naopak jako slabší a potřebný. Z tohoto vztahu se staly hry mocenské. Je tady čas s nimi přestat. Přestaňte s komandováním a nehrajte bezmocného. Proměňte svůj energetický potenciál, překonejte strach a využijte propojenou sílu. Můžete se stát obětí vlastní umíněnosti a tvrdohlavosti. Nelpěte tolik na majetku a na finanční jistotě a zázemí. 

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Rak

Dejte si dnes pozor, abyste od svého okolí nedostali nálepku lakomec. Máte strach o své uložené poklady? Pokud se na nějakou věc budete upínat a držet ji křečovitě, můžete docílit pravého opaku, protože energie potřebuje proudit. Ten, kdo setrvává dlouho v nepříjemné situaci, vytváří tlak a ten může způsobit křečové žíly. Prožijte den v pohybu. Večer si dejte nohy výše, než vaše srdce.

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Lev

A je tady den, který vám může přinést osvícení, informaci, kterou velmi oceníte. Hledali jste dlouho odpovědi na nějaké otázky a nevíte, co si o daném problému myslet? Buďte připraveni, že vás může zasáhnout prozření, blesk z čistého nebe a náhle vám bude vše jasné, dávat smysl. Možná vám pomůže i uvědomění toho, co jste někdy dávno řekli a jak jste to přednesli. Ve vztahu se vyjadřujte jasně a stručně, nikoliv dvojsmyslně. Pokud nějaká situace stagnovala, celá záležitost je předurčena pohybem z místa.

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Panna

Tak jste došli až sem. Tímto dnem se uzavírá jedna etapa vašeho života. Pak na vás čeká nový úkol a tím je nastavení si nových a hlavně vyšších cílů, aby mohly být postupně ve Vesmíru zhmotněny a uvedeny do dalšího žití. Proto si s tím dejte práci a čas a odhodlání. Na úrovni vědomí to znamená, že budete vnímat, že vás to směřuje k uskutečnění rozhodujícího kroku k seberealizaci vlastní osobnosti. Svět patří vám.

Afirmace: Jsem teď otevřena velikému naplnění.

Váhy

Tímto dnem vás bude provázet velmi silná energie, proto se odhodlejte mírně riskovat, rozvíjet vlastními silami svou osobnost. Tak se započne něco nového nebo pomůžete uvést do pohybu situaci, která se nechtěla pohnout z místa. Nebojte se konstruktivní výměny názorů, ohnivá energie tohoto dne spálí vše nepotřebné a vyčistí vzduch. Pro partnery, kteří chtějí zažít více vášně je na místě Tantra. Motivujte sebe i druhé, využijte ohnivé energie, která patří právě vám.

Afirmace: Sdílím svou ohnivou sílu s partnerem.

Štír

Ruku na srdce, kterou situaci nechcete vidět takovou, jaká ve skutečnosti je? Co si namlouváte a obelháváte hlavně sebe sama, kde si nevěříte? Je tady čas si odpovědět na tyto otázky. Buďte poctiví a nepodvádějte tam, kde si myslíte, že vás nikdo nevidí. Dodržujte pravidla a smlouvy. Ve vztazích možná pocítíte neochotu se jasně vyjádřit a rozhodnout se. To může být snaha vyhnout se konfliktním střetům s partnerem. Nejednejte pod vlivem negativní energie a negativních domněnek. 

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Střelec

Vaše výřečnost bude obdivuhodná, komunikace vám půjde jako po másle, ale pozor na břitký jazyk. Jednejte cílevědomě, uvážlivě a spravedlivě. Buďte bezúhonným pracovníkem, který se umí prosadit. Potřebujete-li něco vyřídit na úřadě, dnešní den vám bude příznivě nakloněn. V práci je možné prožít den s nepřiměřenou náladovostí šéfové, kdy bude působit jako nezávislá žena, která se drží ideálů, využívá bystrý rozum a nenechá si jen tak něco líbit.

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, pomáhám partnerovi najít sebe sama.

Kozoroh

Nastavte si nejvyšší ideály, vaše upřímnost vám otevře dveře do světa, který bude odlišný od vaší minulosti. Žijte své sny. Dostanete se na místo, které jste si dlouho přáli. Zažijete domov ve svém nitru. Kritika není na místě, příjemnou komunikací můžete vyniknout v roli poradce v jakékoliv tvůrčí oblasti. Máte- li před sebou cestu do zahraničí, mohla by to být velmi úspěšná cesta. 

Afirmace: Mé místo je zde, plním své poslání.

Vodnář

Na pracovním poli se může z nenadání objevit velmi úspěšný obchod nebo výhra, které mohou vzbudit rozruch. Nezadaní mají šanci udělat dobrou partii, najít životního přítele, setkání, které ve vás zanechá hluboký pocit štěstí. Okolí vás bude vnímat jako dítě Štěstěny, které získalo skvělý úlovek. Připravte se na nějaké příjemné překvapení. Jděte mu trochu naproti a neseďte doma u seriálu, tomu pomůžete i tak, že se sami ujmete iniciativy. Dělejte něco, čeho jste se zatím obávali, vyzkoušejte něco nevšedního nebo si prostě kupte los.

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě. Čím více dávám, tím více dostávám.

Ryby

Je tady zastavení, uvíznutí na mrtvém bodě. A to i přesto, že byste se rádi pohnuli o kus dál. Zřejmě budete muset podstoupit riziko nebo přinést nějakou oběť, vzdát se světských hodnot a tím se ponořit do vlastního nitra. V období klidu a nečinnosti můžete dospět k jinému pohledu na věc. Je to taková prověrka, kdy jste zkoušeni neřešitelnými situacemi, závislostmi na čemkoliv, komukoliv, zkoumání vašeho svědomí. Následné dobrovolné obětování a vzdání se něčeho, na čem vám záleží přinese osvícení. Nechte vše být, ať se svět točí bez vás. Život se sám od sebe vyvine podivuhodným způsobem bez vašeho přičinění.

Afirmace: Přestávám se vázat a svěřuji sebe a svůj vztah vůli Celku.

Denní karta k poslechu - video - 7. mečů - https://www.youtube.com/watch?v=1OoCqS4HE8Q 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu