Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 28 . 5.

Karta dne - Skvělé obchody. Méně slov, více činů. „Mysli jako muž činu a jednej jako myslící muž.“   - Crispus Caius Sallustius - Kolektivní výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.* - Pro osobní se prosím ozvěte. -

Dnešní horoskop  pro všechna znamení -  28 . 5.

Beran

Jsou chvíle, které přinesou situace, nad kterými přemýšlíme a nemůžeme najít řešení. Spřádáme nitky osudu tak, abychom z této bezvýchodné situace našli řešení, jak se z toho dostat ven. A pak přijde den, jako ten dnešní a ten situaci vyřeší sám, bez vašeho přičinění. Možná zaznamenáte vnitřní omezení svobody. To se stává, když v nějaké situace zapíráte sebe sama, nasadili jste si masku a snažíte se zalíbit okolí. Je to jako byste padli na samé dno. Zde můžete dojít k uvědomění, že horší už to být nemůže. Odtud se už jenom stoupá nahoru.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Býk

Čeká vás den skvělých nápadů. Obklopujte se dětmi a jejich přirozeností, spontáností a smíchem. Ony budou ti, jež vás nabijí svou přirozenou energií. Ve vztazích zažijete štěstí a cit mezi dvěma osobami. Ve vztazích, i v pracovním prostředí se nabízí úspěch v podnikání, který může upoutat zájem a pozornost veřejnosti. Otevřete své srdce a dveře Lásce. V rodině zažijete stabilitu, radost z příjemného zázemí, pohodlí a klid. V práci můžete zažít finanční ohodnocení.

Afirmace: Jsem spokojená/ý a věřím si.

Blíženci

Zlepší se vaše situace ve finanční oblasti, je šance vyřešit nedorozumění v nefunkčním vztahu. Možná také projekt v zaměstnání, který vám způsoboval vrásky na čele. Buďte proto otevřeni změnám a Štěstěně, která je vrtkavá. Opravdové štěstí je vnitřní kvalita, která není ovlivněna vnějšími proměnami. Chytit Štěstí za pačesy, ale kdy a jak? Tak zrovna vám může být dnes Fortuna Štěstí nakloněna. 

Afirmace: Štěstí, které prožívám skrze druhé, mě vede k vnitřnímu naplnění.

Rak

Do vašeho dne vstoupí něco nového, neobvyklého, dají se očekávat pozitivní změny. Tyto změny se projeví i v následující dny, to znamená, že se odstartuje dlouhodobější úspěch, třeba dostanete úkol, který potrvá delší čas a plody své práce budete sklízet později. Proto je na místě využít praktické dovednosti a nabyté znalosti, protože se otevírají neobvyklé cesty k úspěchu. Nemějte hlavu v oblacích, stůjte pevně nohama na zemi.

Afirmace pro tento den: Jsem usmířený s vlastními pocity.

Lev

Buďte bdělí k přicházejím obavám. Starosti a pocit viny vás mohou zbavit odvahy. Nemějte domněnky. Vezměte v potaz, že vaše kritika a sebeodsuzování vám může způsobit bezesnou noc a vrásky na čele. Vaše trýznivé myšlenky vám zraňují duši. Jsou-li obavy z vašeho podvědomí, zpytujte pocity viny a začněte myslet na něco hezkého. Možná se derou na povrch nějaké špatné vzpomínky, které je dobré pochopit a propustit. Co by mohlo přijít vhod je meditace nebo rodinné konstelace. 

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

Panna

Pravda je ukryta hluboko ve vás, proto je moudré se stáhnout a odhalit ji uvnitř sebe sama. Názorům ostatních nepřikládejte význam. Pokud má do vašeho života vstoupit něco nového, je potřeba zpracovat staré stíny. To může vyžadovat dočasné odloučení. Z osamělosti se může zrodit samota, což je zkušenost splynutí s vesmírem. Nerozhazujte finance, city ani vlastní sílu. Schopnost přijmout omezení je zkouškou, která je od vás vyžadována a jen na vás. Tím poznáte sebe sama.

Afirmace: Přijímám omezení a vyrovnávám se s nimi s dobrou vůlí.

Váhy

Zažili jste ve vztahu nedorozumění, spor? Přichází chvíle, kdy můžete vnést do vztahu nový vítr. V zaměstnání může tento den pro vás znamenat dobrou spolupráci s kolegy, srdečné přivítání na obchodních cestách, při podnikání nebo změnu profese k lepšímu. Někteří uvítají, že jim někdo z okolí vyjde vstříc a bude k vám přistupovat otevřeně. Celkově to znamená přitahování protikladů, vyhledávat společnost milých lidí.  

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

Štír

Třeba se vám naskytne příjemná možnost si s někým zakoketovat. Čeká vás harmonické setkání s přáteli, to vše a ještě víc vás může potěšit. Můžete narazit na nové, skvělé zaměstnání, vyhrát v konkurzu. Tomu se říká několikanásobné štěstí, tak si ho vychutnejte do sytosti a nezapomeňte se o svoji radost podělit s ostatními. Jsou zde velké šance navázat výhodné vztahy a známosti, zúčastnit se společenských akcí se sklenkou dobrého vínka, kde můžete uzavřít plodné pracovní projekty, proto neváhejte udělat první krok V oblasti zdraví je vhodné doplnit vápník a ten je nejvíce obsažen v chudobkách a v máku. Nasbírejte si vlastní. Čaj je klasika, vyzkoušejte si je čerstvé přidat do polévky nebo salátu. 

Afirmace: Uznáním protikladů se stávám úplným.

Střelec

Den vhodný k rekonstrukci bytu, setkávání s bližními, k zábavě, oslavám, sdružování se s přáteli. Na druhou stranu je dobré si uvědomit, že není dobré svou péči a starost o druhé přehánět a tím zapomínat na sebe. přehnaná péče je někdy pro druhé spíš přítěží. Maminky, věnujte čas i svým koníčkům. Kdo upřednostňuje druhé na úkor sebe, trpí nedostatkem vápníku. 

Afirmace: Uznáním protikladů se stávám úplným.

Kozoroh

Chcete-li dnes být šťastni, máte k tomu velký předpoklad. Vaše bohatství by se mělo dotýkat duchovního, citového i fyzického bohatství. Využijte svých skvělých komunikačních schopností, které vás mohou zavést k opravdovému bohatství. Je na čase vyvinout snahu a hledat nové cíle a úkoly, jinak by se mohla objevit nuda. Ve vztahu byste též měli zažít příjemné chvíle, třeba, že si všimnete zdánlivě bezvýznamných gest, které jste předtím neviděli a změníte něco, co ještě není ideální a tím posílíte vývoj vašeho vztahu.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Vodnář

Jak byste zareagovali, kdyby k vám přišel nadřízený a nabídnul vám skvělou pracovní pozici? V cizině? Ti, co obchodují na burze budou mít spoustu skvělých příležitostí. Pokud zvažujete letní dovolenou u moře, koupě zájezdu právě teď se vám rozhodně vyplatí. Osvobození od úzkosti je předzvěstí nového období ve stávajícím nebo i novém vztahu. Svou otevřeností ve vztahu dáváte šanci projevit se i vašemu partnerovi tam, kde se před vámi obával autentičnosti.  

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Ryby

Tímto dnem vás povede vaše srdce a vášně. Budete v silné symbióze s vlastní představivostí a intuitivní stránkou. Mnozí z vás zažijí radost a uvědomění si štěstí v současném vztahu. Ve vašem srdci hoří Láska a ta určuje správný směr. Láskyplný den oznamuje, za vším hledejte Lásku, ta vás může provázet při různorodých situacích, prožijte ho v harmonii a pocitu naplnění. Rozdávejte Lásku, pak se vám bude vracet. A tam, kde byste dávali více, nevracela by se a není o ní zájem, pak to chce nastolit harmonii. 


Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou kosmickou Lásku.

Denní karta k poslechu - video - Král pentaklů - https://www.youtube.com/watch?v=q-x2sgyQHYg 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu