Zpět na články

Jaký bude týden od 27. 5. 2024 do 2. 6. 2024 podle kartářky

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová. Tento výklad vám poskytne lepší porozumění situacím ve vašem osobním životě. A co Sigmund  Freud? „V drobných věcech se spolehni na rozum, ve velkých věř srdci“. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Jaký bude týden od 27. 5. 2024 do 2. 6. 2024  podle kartářky

Berani

Postupně se začne zlepšovat vaše finanční situace. V peněžních záležitostech budou nadmíru úspěšní lidé, kteří se narodili mezi 21. až 23. březnem, nebo přibližně v tuto dobu. Rozvinete své kryté vlohy, zajímat se budete o pracovní příležitosti v oblasti umění, počítačů, managementu. Navážete spojení s lidmi, kteří mají v těchto oborech velké zkušenosti. Kdosi podobně založený jako vy zaujme ve vašem životě důležité místo. Jestli půjde o citový vztah, tak z vaší strany se bude jednat o víc než o pouhý flirt.

Býci

Měli byste dokončit dlouhotrvající plány nebo úkoly. Zdánlivě nepřekonatelné překážky se stanou základními kameny úspěchu. Zjistíte, že kráčíte přímo k cíli. Nezapomínejte na staré přátele, kteří s vámi drží krok. Rozvíjejte své sebevědomí, pečujte zvýšenou měrou o svůj zevnějšek. Jste-li narozeni mezi osmou až desátou hodinou ranní, stanete se středem zájmu na různých společenských akcích. Se svými úsporami nehazardujte, raději uvažujte, jak se zabezpečit. Můžete koupit byt, dům, pozemek.

Blíženci

Vyjádřete konečně své city osobě opačného pohlaví. Zpočátku bude mít váš vztah nádech tajemství, později jej budete toužit sdílet s celým světem. Noví a neobvyklí lidé, společenské události a rodinné oslavy vám zaberou hodně vašeho volného času. Budete hledat nové a lepší zdroje příjmu, zejména osoby narozené mezi 2. – 4. hodinou noční získají výhodné postavení v novém zaměstnání. Soukromé cestovatelské plány musejí odložit ti, kteří se narodili kolem 17. června. Cestovat sice budete, ale služebně.

Raci

Tempo uplynulého měsíce nebude trvat věčně, konečně si můžete dovolit zvolnit. Finanční situace je nadále dobrá, váš domov je vlídným místem přátelských setkání vašich dobrých přátel a známých. Jestli jste se narodili mezi 4. – 6. hodinou ranní nebo mezi 20. – 22. hodinou večerní, pak budete hodně náladoví a sentimentální. Vy, kteří jste se narodili kolem 15. července, byste měli rodině věnovat více svého volného času. Díky vašemu osobnímu šarmu a eleganci ve způsobu vyjadřování, bude k vám druhé pohlaví přitahováno jako můry ke světlu.

Lvi

Vaše popularita rychle vzrůstá. Budete cestovat, navážete nové kontakty a ve společnosti potkáte člověka, který vzbudí vaši pozornost. Touto osobností může být někdo, koho zná veřejnost. Hovor mezi vámi bude intelektuální, ale v okamžiku, kdy se střetnou vaše oči, stane se váš vzájemný vztah trvalý a upřímný. Zvláštní pouto budete cítit k lidem, kteří se narodili ve znamení Střelce nebo Blíženců. Pokud jste se narodili kolem 22. srpna, pocítíte příliv pozitivní energie. Jestli se v zaměstnání vyskytnou problémy, budete je řešit rychle, nebudete ztrácet čas hořekováním.

Panny

Máte před sebou aktivitu ve veřejné sféře. S penězi to nebude nejlepší, budete muset více šetřit. Ke konci měsíce budete zvažovat, máte-li se zúčastnit společenských akcí, nebo raději zůstat doma. Pravděpodobně dáte přednost druhé variantě. Někdo blízký se bude snažit zahltit vás svými problémy. Zůstaňte nad věcí, do ničeho nezasahujte, své problémy si musí každý vyřešit sám. A stejně nevíte všechno, znáte situaci pouze z pohledu jednoho účastníka. Budete muset zhluboka dýchat, abyste se vyhnuli podráždění nebo nevhodné poznámce.

Váhy

Ve vzduchu je změna. Bude se vám volněji dýchat, nebudete se cítit tak stísněně, uvolníte se a dopřejete sluchu přátelům – možná přijde i milostné dobrodružství. Pokud budete jednat s nadřízenými, věnujte mimořádnou pozornost svému zjevu. Své umělecké sklony můžete uplatnit při zkrášlení svého pracoviště. Telefonát ze vzdáleného místa vám nabízí novou šanci. Připravte se na to, že se setkáte s někým, kdo nehovoří vaším jazykem, ale jehož názory jsou pro vás velkou výzvou a inspirací. Možná vás čeká i zajímavá cesta do neznáma.

Štíři

Připravte se na návštěvu širší rodiny. Zejména se to týká těch, kteří v brzké době plánují rozeznít pro sebe nebo pro své nejbližší svatební zvony. Vy sami dodáte všem událostem pohodu a půvab. Někteří zrozenci budou jednat s veřejností, budete muset přijmout názory opačné, než jsou ty vaše. Hlavně nejednejte impulzivně, vyhýbejte se vulgaritám a osočování. Svůj protějšek nechejte svobodně žít, získáte mnohem víc, když nikoho nebudete kontrolovat a omezovat. Pokud jste v minulých týdnech hodně utráceli, nyní budete muset přibrzdit.

Střelci

Máte hodně povinností, některých se budete muset zbavit. Neberte všechno vážně, co kolem sebe slyšíte. Jestli si potřebujete odpočinout, odpočiňte si. Někdo, koho milujete, si vás s novým zaujetím všimne. Koncem května nekupujte žádné luxusní předměty. Setkáte se s někým, kdo se vrátil ze vzrušující cesty. Dozvíte se mnoho o zvycích v této cizí zemi. Získané informace se vám budou časem hodit. Připravte se na jednání s partnerem nebo spolupracovníkem, s nímž máte podobné zájmy a který vám bude výrazně konkurovat.

Kozorozi

V zaměstnání budete muset přijmout a  větší zodpovědnost. V osobním životě začíná nabývat na významu slovo LÁSKA. Rozhodně nemáte náladu na flirtování, toužíte po trvalém svazku. Občas budete potřebovat být sami, přemýšlet, kam v životě směřujete, přitahovat vás bude i tajemno. Zbavte se depresivních pocitů, že nemáte dost financí. Kolem 30. 5. už bude zase lépe, někdo vám konečně vrátí půjčené peníze. Pozor si dejte na pokušení opět začít utrácet. Zatím se do velkých investic nepouštějte. Raději spořte na dovolenou.

Vodnáři

Významnou úlohu budou hrát ve vašem životě v tomto týdnu osoby narozené v Beranu a ve Vahách. Máte kolem sebe plno nevyřešených problémů, je třeba začít jednat. V případě, že dojde ke konfliktu, reagujte velmi citlivě, nesmíte být příliš impulzivní. Vyslechněte si názory lidí, kterým věříte. Uplatněte svou intuici, která je tak typická pro vaše znamení. Nastal čas k vybudování solidní a zajištěné budoucnosti. Doba je rovněž příznivá pro obchodní aktivity. Buďte opatrní v tom, co slibujete, protože závazky budou na dlouhou dobu.

Ryby

Klíčovou roli ve vašem životě bude v tomto týdnu hrát lev a Vodnář. Bude vám nabídnuto vedoucí místo v zaměstnání, nezdráhejte se a nehledejte výmluvy, proč nechcete mít větší zodpovědnost. Nevysedávejte doma, nežijte ze vzpomínek, ale navštivte zajímavé divadelní představení nebo jinou kulturní akci. Hlavně se snažte zažít něco nového a vykročte novým směrem. Nikomu nepůjčujte peníze, nesměšujte přátelství s finančními záležitostmi. V tomto směru je opravdu opatrnost na místě. Nic nového nezačínejte před 29. květnem.

Pro více informací při Vašem zájmu o osobní výklad, numerologii nebo horoskop klikněte na mé jméno na konci článku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu