Zpět na články

Dnešní horoskop ♑ pro všechna znamení - 30. 5.

Karta dne -  Investování do rodinného majetku.  „Ani peníze nejsou majetkem, když je člověk neumí používat.“ Xenofón 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop ♑ pro všechna znamení -  30.  5.

Beran

Stavět se překážkám čelem je také určitý druh odvahy a nastavení vysokého sebevědomí. Ne však za cenu prosadit vlastní potřeby za každou cenu. Zdá se, že jste v ohrožení nebo alespoň vaše pozice. Možná budete muset tvrdě bojovat, abyste ochránili svou práci nebo svého kolegu. Vaše odvaha a nadšení pro správnou věc se vyplatí, neustupujte ni krok zpět. Věřte si, tím spíše ve vás uvěří i váš partner. Vykonejte v rámci vašeho vztahu odvážné gesto a řekněte, co opravdu chcete. 

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Býk

Zbavte se všeho, co vás omezuje a je nepřítelem pro život. Ten, kdo umí přijmout ztrátu bez velkého odporu bude mít otevřenou cestu k novým ideálům. To můžou být hmotné statky, ale i myšlenky, měřítka na druhé, omezující situace nebo přílišná kontrola přes ego. Mnohdy i usilování o jistotu. Pro co se rozhodnete? Že chcete žít nebo zemřít? Život je tak krátký. Nastavte si nový životní a také stravovací styl. 

Afirmace: Přijímám změnu a nové začátky.

 

Blíženci

Budete pod vlivem energie ženského elementu vody. Ta ovlivňuje především city. Jenže ono jich bude nejspíš přespříliš a pak existuje nebezpečí fantazírování, mrzutost, až sebeklam. Pak přichází strach a závislosti. Teď, když víte, o čem by mohl být váš den, buďte vnímavější jak v jiné dny, kam nasměrujete vaši pozornost. Pozor na nepoctivé jednání kolem vás. V práci se zaměřte na větší souměrnost. Berte věci tak, jaké ve skutečnosti jsou, neočekávejte příliš mnoho a zaměřte se jen na dosažitelné. Den, kdy budete zvažovat pro a proti. 

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Rak

Váš dnešní nejlepší rádce, kdo by to mohl být? Třeba intuice a šestý smysl. Můžete se setkat s učitelem, který vás nasměruje tak, abyste rozvinuli své spirituální schopnosti. Tím vás navede na správnou cestu.. Při jednání či rozhodování zůstaňte nestranní, vyhledávejte střed, soucit, soulad a pochopení. Vaše vnímání bude vycházet z míst hluboko ukrytých ve vás, budete pronikat hluboko pod povrch věcí. Někdo z okolí vám svěří informaci, kterou byste neměli pustit dál. 

Afirmace: Cením si své intuice a důvěřuji vzkazům, které dostávám.

Lev

Máte na to, abyste se postavili čelem vašim fantaziím, obavám, které se budou chtít dostat na povrch a tím vás zneklidňovat. Bude vyžadována odvaha, využití všech sil a odvaha k tomu, abyste prosadili své přesvědčení. Mějte se na pozoru, abyste nebyli egocentričtí a nevychlouvali se před svým okolím, byť i jen k vlastní obraně. Zvyšte svou sebekázeň a tam, kde to bude zapotřebí, nebraňte se vzdorovat. Může se dostavit pocit ohrožení a tím vzniknout nedůvěra v okolí. Místo opozice a stáhnutí se do ústraní, hledejte smír. 

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Panna

Dokážete přijímat výzvy, učit se z nich a růst? To vyžaduje ochotu riskovat a podstupovat konflikty. Jít za svým cílem a přitom se vypořádat s konkurencí a s překážkami, které vám vstupují do cesty. Dnes to budete vy, kdo se nadchne pro nově přicházející podněty a možná budete strhávat i druhé k dobrodružství. Pasivní chování nebude dnes na programu dne, proto se připravte, že to bude docela jízda. Mezi partnery lze očekávat chvilky vzrušení a flirtování. V oblasti zdraví se vám dostaví druhý dech a začíná se blýskat na lepší časy. 

Afirmace: Svou sílou a dynamikou žiju ve vztahu otevřeně a svobodně.

Váhy

Dokážete v době, kdy sami nemáte nazbyt a přijde za vámi kolega, že by potřeboval vypomoci zareagovat tak, abyste byli uspokojeni obě strany? Dávejte druhým to, co opravdu potřebují. Dojděte k uvědomění, jaký máte vztah k přírodě a jaký ke hmotě. Věřte ve vlastní úspěch. Je možné, že budete silně motivováni se zapojit do nějaké charitativní činnosti, věnovat někomu bezpodmínečně dar nebo naopak k vašemu překvapení budete obdarováni vy samotní. Prémie přijde jistě každému vhod.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Štír

Ruku na srdce, přiznejte si, co vás zraňuje, kde se cítíte oslabení a nevěříte si? Máte v sobě zmatek ? Je dobré se zastavit a zjistit, které myšlenky ve vás vyvolaly tyto negativní pocity. Víte, že negativní očekávání přitahuje negativní situace? Jen vy sami jste strůjci svých myšlenek a očekávání. Odstraňte obavy, nedávejte tak šanci zlodějům, kteří by vás chtěli o něco cenného připravit, třeba v MHD. Před odchodem z bytu překontrolujte zabezpečení. Ve vztahu dost možná prožijete neochotu se jasně vyjádřit a rozhodnout se. To může být snaha vyhnout se konfliktním střetům s partnerem. 

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Střelec

Využijte svou moudrost, intuici a srdečnost. Ve chvílích volna dělejte nějakého koníčka, který podpoří vaši kreativitu a zručnost. Ve vztahu někteří prožijí den plný citů, náklonnosti, porozumění. Naslouchejte svému nitru a možná zjistíte, že někde uvnitř máte ukrytou žárlivost, pocit nedůvěry, který pramení právě z této vlastnosti. To se většinou stává, když jeden chce vlastnit druhého. Buďte si vědomi toho, že se partner nedá udržet silou a že se může stát, že vás právě pro tuto vlastnost opustí. Nechte druhým svobodu a tím ji dáte především sobě. 

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Kozoroh

Dělejte hlavně to, o čem víte, že jste v tom dobří, využijte své dosavadní znalosti, lidé vám snáze uvěří. Činy jsou více, než slova. Druzí neradi poslouchají o tom, co kdo umí a v čem je dobrý. Den je nakloněn úspěšným podnikatelům, velkému byznysu a všemu, kde se točí velké peníze. Avšak pro samou práci a Lásku k práci nezapomeňte rozdávat i Lásku od srdce, jinak i ta se promění rozdávání darů místo citů. Pokud je vaše snažení zaměřeno pouze na uspokojování tělesné smyslnosti a materiálního vlastnictví, může se stát, že přestanou být tyto oblasti zdrojem naplnění a budou vás nejspíš časem zatěžovat.

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Vodnář

Prý si úspěch si najde toho, kdo postupuje uvážlivě a pomalu, toho, kdo si vše promyslí do detailů. Dnes proto plánujte a buďte u toho otevřeni změnám, riziku i nečekané události. Chce to být otevřen svým pocitům a emocím, abyste se po příchodu úspěchu uměli opravdově radovat. Vaše myšlenky nechť ovlivní druhé a vedou i je k inspiraci a efektivní komunikaci. Bude prověřována velkomyslnost, ochota pomáhat a tolerance obou stran. Ve vztahu dejte najevo své porozumění a toleranci.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Ryby

Máte se na co těšit, budou k vám budou proudit takové nabídky, které jsou předurčeny k finančnímu zisku, uzavírání lukrativních smluv a obchodů.Tento den je nakloněn situacím a projektům s trvalými hodnotami. Slibuje vám prosperitu a zabezpečení,  příležitost být dobrým obchodníkem, žádná slova, ale činy, muž činu, který instinktivně ví, kdy je vhodná příležitost udělat dobrý obchod. Zůstaňte u prověřené jistoty. Ve vztahu nepodlehněte žárlivosti.

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Denní karta k poslechu - 10. pentaklů - https://www.youtube.com/watch?v=Mut2S8j4cw8 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu