Zpět na články

Dnešní horoskop ♑ pro všechna znamení - 3. 6. 2024

Karta dne -  Vztah ke hmotě. Perfekcionismus. 🎀 Člověk si připadá bohatý, když se stěhuje.“ —  Honoré De Balzac 🎀  Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop ♑ pro všechna znamení  - 3. 6. 2024

Beran

Dnes byste se měli zaměřit na nabytí majetku, usilovat o jistotu a hmatatelné hodnoty, vycházející ze smyslu pro realitu a z mužské stránky a tou je element země. Zaměřte se na to, v čem jste si jistí, opakujte zaběhnuté vzorce a úspěchy, využijte instinkt pro dobré obchody. Buďte si vědomi toho, že trvalé hodnoty zrají pomalu a jistě. Ten kdo dokáže trpělivě čekat na sklízení svých plodů, ví, že dobrý obchod se nedá uspěchat. Nezapomeňte však na jedno důležité pravidlo rovnováhy, kdo se omezuje jen na materiální oblasti, chtě nechtě dojde k uvědomění, že mnoho dalších úrovní bytí trpí, chřadne a oslabuje se. 

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Býk

Tento den je ve znamení radosti, štěstí, oslav, vnitřního naplnění. Můžete sklízet nějakou úrodu z předešlých projektů. Tomu se říká zažít dožínky. Pokud se vás to netýká, může to jen znamenat radost ze života. Někteří z vás mohou být obdarováni příjemným darem a pocítit spokojenost a vděk. Prožijte bohatý společenský život, kdy vyjádříte svou náklonnost třem osobám z vašeho okolí, které zaujímají přední místo ve vašem srdci, především Rakům. Potřebujete zábavu a odpočinek, den ideální navštívit divadlo, premiéru kina s přáteli, se kterými oslavu prodloužíte i do pozdních hodin večera a dopřejete si skleničku kvalitního moku nebo ročníkového červeného vína. 

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Blíženci

Je tady vaše přirozená energie, síla myšlenek a rozumu. Aby člověk dosáhl svého, občas se uchýlí až ke krutosti, proto to mějte na zřeteli a vemte si ze situace jen to, co vám bude ku prospěchu. Ve vztahu hledejte intelektuální propojení, avšak i tady je dobré se mít na pozoru před neomaleností. Dnes to budete vy, za kým budou někteří z vašeho okolí rádi chodit, protože jste pro ně inspirující člověk, který umí vždy dobře poradit. To pro svou inteligenci a odhodlání.

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

Rak

Ve vztahu byste dnes měli vzít v úvahu, že vztah si nelze pojistit uzavřením manželstvím nebo smlouvou. Láska je dítětem svobody. Tento den vám bude přes nějaké situace ukazovat, že spravedlnost je pro někoho nakloněna a druhému se může zdát, že osud stojí proti němu. Miska vah musí být v rovnováze, takže můžete být zbaveni trestu, avšak vina vám uvnitř sebe sama zůstane. Můžete pocítit, že vás život zkouší životní zkouškou v podobě učení se z vlastních chyb, kdo je pochopí,dostane se mu osvícení, pochopení, co po vás život žádá a jak funguje karma. Věřte, že ponesete odpovědnost za vlastní jednání a nic se nedostaví zadarmo. Využijte právní předpisy. 

Afirmace: Věřím ve vyšší spravedlnost, která vše vyrovnává.

Lev

Berte váš vztah takový, jaký je a přestaňte ustavičně myslet na to, co by se mohlo stát potom, tam a jinde. Pochyby a negativní myšlenky jsou jediná nebezpečí, která vám teď hrozí. Tyto myšlenky se dají zastavit i tak, že se probudíte z iluzí a začnete vnímat realitu takovou, jaká opravdu je. Možná budete mít pocit, že se věci okolo vás nehýbají a stojí na místě, přitom vy máte tolik nápadů. Trpělivost přináší růže. Pro vás to znamená, abyste prokázali mravenčí píli, protože vaše záležitosti se nejspíš nebudou vyvíjet na první dojem přívětivě. Úspěch se dostaví, jen to nebude hned. 

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Panna

Při pondělku vás nejspíš čeká obchodní jednání, pracovní meeting, kterého se zúčastní větší počet lidí. Možná budete mít potíže s tím, aby váš hlas byl slyšet. Jedná se o zkoušku vaší trpělivosti. Neustupujte o krok zpět, někteří se budou chvástat, budou mít plno řečí a váš čas přijde včas, pokud budete mluvit zřetelně a mít na stole přesná a výstižná fakta. Je dobré mít tedy na paměti, že se situace nemusí vyvíjet tak, jak byste čekali, tudíž je dobré být připraven i na menší souboj k poměřování sil. Mějte na paměti, že hádky nic nevyřeší, naopak ani odchod do ústraní. 

Afirmace: S důvěrou ve svou vnitřní sílu jdu vlastní cestou.

Váhy

Dnes poslouchejte sami sebe, své vnitřní Já a buďte sami sebou. Pokud se cítíte unaveni a máte pocit, že byste byli raději sami a odešli do ústraní, zvolte na čas opustit společnost a radovánky. Názorům ostatních nepřikládejte význam. Pravda je ukryta hluboko ve vás, proto je moudré se stáhnout a odhalit ji uvnitř sebe sama. Nerozhazujte finance, city ani vlastní sílu. Schopnost přijmout omezení je zkouškou, která vás čeká. Tento úkol je jen a jen na vás, tím poznáte sebe sama.

Afirmace: Přijímám omezení a vyrovnávám se s nimi s dobrou vůlí.

Štír

Využijte příznivé vyhlídky na obchody a zisky a budování dlouhodobých perspektiv založených na dobrém základě. Příležitosti k rozvoji a plánování budoucnosti budou postupně přicházet. Plánujte a mírně riskujte, jak v jiné dny. V tento den mohou vzniknout sńatky z rozumu. Budete přitahováni opačným pohlavím, proto ti, co mají partnera by neměli dávat příležitost a důvod k žárlení. Dost možná se vám bude nabízet románek. 

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Střelec

Možná budete stát tváří tvář strachu z chybných rozhodnutí, nedůvěře a zatěžování hlavy. Přichází změna a uvědomění, že není divu, pokud člověk zažije zklamání, pak není divu, že se stáhne před okolím a vytvoří si svůj vlastní svět, nastaví si ochranný štít, který ho má ochránit před dalším zklamáním a bolesti. Nezůstávejte v této obranné pozici dlouho. Zvyk je železná košile a mohlo by se vám stát, že v této energii zabřehnete o mnoho déle, než je původní plán. 

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Kozoroh

Dost možná narazíte na nějaký problém, s kterým okolí nebude umět hnout. Vy však s promyšleným plánováním a přístupem, který vyžaduje vysokou organizační schopnost máte na to, překonat jakýkoliv zádrhel. K řešení budou pravděpodobně praktické problémy. Nasaďte disciplínu a uspořádejte si své věci, které jste doposud odkládali nebo dělali jen tak na půl, aby se neřeklo. Pokud dnes navštívíte svého otce, můžete si všimnout některých z těchto vlastností a ty, které u něho nebudete vnímat, je moudré pak posílit u sebe.

Afirmace: Vše mám pod kontrolou a dosahuji svého cíle.

Vodnář

Pokud jste zaznamenali nevyžádanou radu od tchýně nebo tchána, pak vás to vede k tomu zbavit se těchto vzorců, a to tak, že vy se budete chovat naprosto opačně. Možná dojdete k uvědomění, že to co děláte v rodině je pokračování rodové linie, znásobování rodinného majetku a tradic.Ve firemním majetku se dá očekávat nárůst dlouhodobých investic, které byly uloženy v dávných časech. Pokud potřebujete inspiraci a radu, požádejte někoho z okolí, kdo je narozen ve znamení Panny. 

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi, kteří jsou tomu otevřeni.  

Ryby

Kde v sobě zamrazujete důležitou část své osobnosti? Vaše zákazy, na základě vašich obav jsou vaše domněnky a ty promítáte do svého okolí. Není na místě říkat, já bych ráda, ale…Vaše myšlenky způsobují, že jste se ocitly v začarovaném kruhu. Přemýšlíte, zda by vám nebylo lépe s Petrem od vedle nebo jste měli zůstat s Janou? Takové myšlenky se mohou proměnit v trápení a mohou narušit váš současný vztah. Právě teď není vhodný čas na změnu partnera. Bolest, která vás uvěznila v sobě samotném už je přežitá a nyní je čas se opět radovat a věřit.

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Karta k poslechu - Král pentaklů - https://www.youtube.com/watch?v=GMbyXzl2k28 

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* 

Přeji všem báječný den. *

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu