Zpět na články

Předpověď z Tarotových karet pro všechna znamení - 6 . 6.

Karta dne - Trpělivost.   Vyčkat na správný okamžik. 🎀 „Štěstí prodává netrpělivým lidem množství věcí,  které trpělivým dává darem.“ Francis Bacon 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Předpověď z Tarotových karet  pro všechna znamení - 6 . 6.

 Beran

Dnes se můžete setkat se svojí spřízněnou duší nebo s člověkem, který má podobného ducha jako vy, dokáže vám upřímně vyznat obdiv a city k vám nebi opravdové hodnoty, jako přítel, kdy vztah je založen na rovnováze. To znamená přijímání i dávání je pro obě strany v souladu pro obě strany. Ti, co žijí již v trvalém vztahu mohou napravit bývalé nedorozumění, spor a vnést do vztahu nový vítr. V zaměstnání může tento den pro vás znamenat dobrou spolupráci s kolegy, srdečné uvítání na obchodních cestách, při podnikání nebo změnu profese k lepšímu. Někteří uvítají, že jim někdo z okolí vyjde vstříc a bude k vám přistupovat otevřeně.  

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

Býk

Chtě nechtě budete na mrtvém bodě a zřejmě zažijete pocit, že jste uvízli ve slepé uličce, odkud není cesty ven. Tato situace je zde proto, že je potřeba být chvilku nečinný a zpytovat svědomí. To vás má dovést k uvědomění, že je potřeba změnit pohled na konkrétní věc. Tím budete jakoby pozorovat svět z odlišného stanoviště, než doposud. Je potřeba se přizpůsobit měnícím se okolnostem. Dojděte až za hranice svého ega, začněte znovu důvěřovat a věřit v život, to vás může dovést k přehodnocení, že je potřeba změnit prostředí, zcela nové uplatnění svých předností, odejít z partnerského vztahu, ve kterém jste nečinní a marně se z něho snažíte vymanit. 

Afirmace: Čekám z dobrého důvodu a čas, který získám využiji co nejlépe k novému pochopení.


Blíženci

Otevírá se před vámi velmi šťastný den. Berte tento den jako klíčový k uzdravení a k posunu k lepším zítřkům. Vaše snaha v zaměstnání se může dočkat uznání, ocenění a pocitu seberealizace. Dnes byste měli spojit hmotu a ducha, tělesnost a spiritualitu. Proto využijte svých talentů, kterými oplýváte a nebojte se rozvoje. Můžete se cítit bohatý uvnitř, bez ohledu na vnější bohatství, ale můžete získat i hmotné bohatství, záleží, pro co se uvnitř rozhodnete. Věřte ale, že vesmír nerozdává nic zadarmo. Velké dary dostáváme za odměnu.

Afirmace pro tento den: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Rak

Zanechte za sebou nefunkční minulost a přehodnoťte své minulé skutky. Je to o tom, umět opustit minulost a odpustit tomu, kdo si zaslouží druhou šanci. Víte o někom, o něčem, kdo si zaslouží takové gesto? Můžete to být i vy samotní. Pokud se vám tato šance naskytne, využijte tuto příležitost třeba v rodinných sporech, dohadech o finance. Každý sám nejlépe ví, kde by rád změnil to, co ho někde uvnitř tíží. S chutí do toho, dostáváte novou šanci, znovuzrození. Buďte důslední a nesmíte nepřistupujte na žádné nedůsledné jednání.

Afirmace: Uvolňuji se ze starých pout.

Lev

Zdá se, že vás dnes bude chtít opustit něco, co je pro vás důvěrně známé a vy jste žili v domnění, že je to pro vás samozřejmostí. Možná budete odcházet s těžkým srdcem, nebudete se chtít loučit, ale věřte, že najdete nové cesty. Líbánky jsou dávno pryč, emoce, které vás kdysi vzájemně přitahovaly a představovaly pramen chtíče a rozkoše otupěly a změnily se v přežívání. Je nejvyšší čas si uvědomit, že stojíte na vlastních nohách. Stanovte si hranice a používejte více asertivní ne

Afirmace: Nacházím cestu zpět k vlastním kořenům.

Panna

A je tady velmi šťastný den pro zrozence Panny. To by pro vás mohlo znamenat, že pro vás nebude problém přijímat i dávat dary, pracovat i užívat si. Tomu se říká nezištné jednání. Nezadaní mají možnost získat skvělou partii v podobě životního druha nebo i skvělého manžela. Dnes dostanete jako dárek trochu přepychu, štěstí a pohodlí domova. Dnes byste se měli zaměřit na překonání vlastnických nároků, nastavit si otevřené dávání a přijímání propojení Lásky, tvořivosti a duchovní výměny. Vytěžit ze vztahu znamená, že dostanete tím více, čím více se o svou Lásku budete dělit. A to třeba s okolím, pro které bude vaše zamilovanost i upřímná Láska nakažlivá.

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě.Čím víc dávám, tím víc dostávám.

Váhy

Máte rádi lenošení? Zahálka není na místě, na to zapomeňte. Energie, která vás bude provázet bude volat po činech. Tu je možné využít při stěhování, cestování. Ideální je prohlídka bytů k pronájmu nebo se rozhodnout pro byt ke koupi. Je žádoucí vyjasnění současné situace a tím i opuštění starého, známého okolí. Mohlo by to být jen tušení nebo pocit, vedoucí k loučení s dosavadním způsobem života. Soustřeďte se na svůj cíl a vydejte se novým směrem. Cestujte, plánujte a mluvte jen o tom, kde se nebudete muset přetvařovat. Držte otěže vašeho dne pevně v rukách. 

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Štír

Vydejte se na cestu za věděním, které není přístupné intelektu, nýbrž tomu, kdo naslouchá své intuici a hlubokým vnitřním citům. Dovolte si být snílkem, sněte své sny, prověřte mýty, které vás zajímaly, taktéž nebuďte lhostejní k náhodám. Pak se vám může otevřít svět symbolů vašeho ducha. Máte ne jednu příležitost se uplatnit v oblasti umění, kultuře, kreativitě. Úspěch je nakloněn pro složení zkoušek, ve výběrovém řízení. Je dobré nechat emoce vyjít ven, jinak se promění v potlačenou agresi a pak by z vás mohl pěkně nepříjemný mrzout.

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Střelec

Láska si vás bude dnes hýčkat. Pro každého to znamená jiný pohled a postoj k těmto pocitům. Můžete pocítit Lásku k Bohu, rodičům, Láska k sobě samému, Lásku ve všech podobách. Je dobré tyto aspekty v sobě nejprve objevit a pak je nechat projevit. Láska se nevnucuje, pouze nabízí. V nových projektech a vztazích lze očekávat dostatečné množství emocí a tvůrčích myšlenek. To, kdo žijí sólo mají možnost osudového setkání s šancí citového vzplanutí. Je to symbol partnerského spojení plného Lásky a porozumění. 

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou kosmickou Lásku.


Kozoroh

Tento den je o vzájemné spolupráci. Pokud nastoupíte do nového zaměstnání, můžete se seznámit s někým, kdo vás přivede k dalšímu místu, novému projektu, ukáže vám nový životní styl. Nebo vy můžete někomu pomoci, nasměrovat ho, obdařit ho darem nebo jen skvělou radou. Bude-li vaše snaha upřímná a motivující obzvláště pro sociálně slabší, věřte, že v tento den budete odměněni dvojnásobně. Umíte druhým dobrovolně a nezištně dávat nebo je vaše štědrost motivovaná potřebou získat moc? A že byl právě obdařen někdo jiný v práci a ne vy, Rozdávejte úsměv. Zítra je taky den.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Vodnář

Cesta k uvedení vašeho vnitřního klidu vede přes zbavení se potřeby a pocitu cokoliv na sílu měnit. Říkejte jen důležitá fakta a zachovejte v sobě klid. Někteří z okolí by mohli nabýt dojmu, že žijete v přetvářce. Stojíte na křižovatce a tápete, jaký směr je pro vás ta nejlepší volba? Kde se nemůžete rozhodnout? Proč odmítáte pocity jak své, tak i pocity druhých? Čas plyne a vy se snažíte nějak se zabavit a rozptýlit. Ve skrytu duše doufáte, že se situace vyřeší jakoby mávnutím proutku sama. Využijte čas se zastavit, usměrnit své myšlenky, aby nebloudily. 

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a vnitřní mír.

Ryby

Příležitosti tohoto dne přivítejte s nadšením. Čeká vás zvýšení napínavosti vašeho bytí, tím překonáte sebe sama, vrátíte se do energie svého mládí. Bylo na čase, těch dní, co stagnovalo už bylo dost, že? Čeká vás převzetí nevšedních úkolů, neobvyklých angažmá, nesnadných úkolů. Možná budete hledat nové, neobvyklé cesty, vzrušení, nadšení a k zhmotnění toho, co v sobě dlouho potlačujete. Vztah, který nikoho neuspokojuje bude bez obav ukončen. Oba zúčastnění jsou si vědomi, že nic neztratí, naopak se otevřou cesty k novým kontaktům, které odpovídají vašim skrytým představám. 

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.


Denní karta k poslechu - 7. pentaklů - https://www.youtube.com/watch?v=geDw9cQ_tJ4 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu