Zpět na články

Denní ♑ horoskop pro všechna znamení - 7. 6.

Karta dne : Šach - mat. Pomluvy.  Více o denní kartě k poslechu na konci příspěvku. 🎀 „Na každém šprochu pravdy trochu.“ —  České přísloví  🎀 Kolektivní výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.* Pro individuální výklad se ozvěte.

Denní ♑ horoskop pro všechna znamení -   7. 6.

Beran

Pokud se vám do dnešního dne nepodařilo najít své poslání, své místo, nabízí se velké šance k jeho objevení. Můžete najít svůj vnitřní i vnější svět. Radost ze života, lehkost bytí. Nastavte si hranice, ale žijte svobodně. V oblasti pracovních vztahů možná dojdete k přesvědčení, že jste na správném místě a oceníte vzájemnou otevřenost s kolegy. Je tu velká pravděpodobnost k obdržení daru nebo nečekaná pomoc.

Afirmace: Jsem teď otevřena velikému naplnění.

Klíčové slovo dne - tanec . 

Býk

Vaše snaha brzy přinese plody práce. Nejvíce budou prosperovat oblasti obchodu, zemědělství, zdravotnictví. Straňte se zbytečných komentářů a buďte mužem činu. To platí i pro ženy, protože se od vás vyžadují skutky, které vaše okolí ocení. Den je nakloněn úspěšnému podnikání velkých obchodníků a všech projektů, okolo kterých se točí velké finance.Též ve vztazích je moudré více konat. Je vhodné obdarovat partnerku květinou.  

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Klíčové slovo dne - dovolená.


Blíženci

Možná se vám konečně podaří poznat širší souvislosti toho, co se děje okolo vás. Je to jako byste se pro tento den stali vizionáři. Pro nemocné a ty, kteří se potýkali s nemocí se nabízí naděje na uzdravení, oznamuje splnění přání a tužeb a zrušení veškeré negativity okolo vás. Je ale potřeba se zbavit toxických lidí, kteří přinášejí bolest. Je čas na smíření, náprava nebo pochopení. Zařaďte do pitného režimu pramenitou vodu, výlet do lesa ke studánce nebo navštivte léčitele.

Afirmace: Jsem naplněn/a a mám dostatek energie.

Klíčové slovo dne - přátelství .


Rak

Budete pod vlivem energie ženského elementu vody. Ta ovlivňuje především city. Jenže ono jich bude nejspíš přespříliš a pak existuje nebezpečí fantazírování, mrzutost, až sebeklam. Pak přichází strach a závislosti. Teď, když víte, o čem by mohl být váš den, buďte vnímavější jak v jiné dny, kam nasměrujete vaši pozornost. 

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Klíčové slovo dne - pes- přítel.

Lev

V osobních vztazích někteří prožijí den plný citů, náklonnosti, porozumění. Měli byste se konfrontovat se svojí sexualitou a vášnivostí. Síla sexuality je základní energie a vám by měla přinést velký potenciál transformace. Naslouchejte svému nitru a možná zjistíte, že někde uvnitř máte ukrytou žárlivost, pocit ohrožení, který pramení právě z této vlastnosti. To se většinou stává, když jeden chce vlastnit druhého. 

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Klíčové slovo dne - cestování.  


Panna

Na které straně by jste dnes raději zaujali postoj? Na straně přijímání nebo dávání? Máte na to se postavit na stranu slabších, ocení vaše pochopení. Požádá-li vás někdo o pomoc, zkuste si představit jak je někdy těžké si o pomoc říci a usnadněte mu tento jeho počin byť jen pochopením. Stańte se mecenášem a tím, kdo umí rozdávat dary potřebným. Pokud někdo nabídne pomoc vám, také je dobré ji přijmout a nebát se vyjádřit své touhy a potřeby.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Klíčové slovo dne - přátelství. 

Váhy

Berete vážně uctívání božských zákonů? Jak to máte s uctíváním autority? Umíte udržet na uzdě své touhy, pokud jste ve vztahu a nabídne se vám možnost flirtu? Toto a i jiné zkoušky vás nejspíš čekají. Vykročte správným směrem. Ve finanční oblasti by bylo moudré se zamyslet nad tím, zda opravdu umíte šetřit na horší časy.

Afirmace: Soustřeďuji se a pamatuji na své vnitřní hodnoty.

Klíčové slovo dne - bohatství. 


Štír

Co možná zažijete je pocit, že kolegové jsou oproti vám ve výhodě. Co je žádoucí je pohotovost a bdělost, protože by se mohlo stát, že někdo využije okamžiku a bude se chtít dostat na vaše místo. Důležité je mít správné sebevědomí, které by z vás mělo vyzařovat. Tím ostatní snáze přesvědčíte o vaší výhodě. Rozhodně nevěšte hlavu, protože vy jste ten, kdo má na to být o krok před konkurencí, která nemá takovou výhodnou pozici, jako vy.  

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, dávám šanci partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Klíčové slovo dne - smích. 

Střelec

Nepřehlédněte přízně tohoto dne k cestování, sdružování a navazování partnerských i obchodních kontaktů. Kontakty a nová přátelství budou vznikat snadněji, než v jiné dny. Máte možnost si rozšířit své znalosti díky studiu, cestování a to hlavně do zahraničí. Tam lze získat nový pohled na cizí kultury a tím si rozšířit své obzory a názory na svět tady i jinde.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřen/á.

Klíčové slovo dne - příroda.


Kozoroh

Vaše téma pro tento den je ego. Nepřikládejte velký význam pomíjivým věcem, situacím a událostem, které se získávají jakýmikoliv prostředky, tudíž za každou cenu. Něco, čeho jste kdysi dosáhli může být zničeno a znovu být obnoveno na základě získaných zkušeností. Pokud jste se chtěli dostat příliš vysoko, čekejte osudový zvrat a nečekané změny. Počáteční šok a odpor může odeznít čím dříve přijmete skutečnost, že jsou prostě věci, nad kterými už nemáte vliv a vy budete moci s klidem v srdci říct, že jste pocítili náhlou úlevu. 

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Klíčové slovo dne - moře.

Vodnář

Prožijete spoustu chvil v nostalgii. Dá se očekávat náhlé ohlášení někoho z dětství, ze školních let. Nebo se spojte s někým z minulosti o kom víte, že vám umí vykouzlit úsměv na tváři a s kým vám bylo dobře. Možná si i vzpomenete na svou první Lásku. Pokud budete umět tuto energii dobře využít, nasměrujte ji třeba do umělecké tvorby. Mnohá mistrovská díla vznikla právě v zasněnosti, dětinské naivitě, autentičnosti, ve vztahu, zničeném uprostřed svého vývoje. Berte to tedy jako možnost k sebevyjádření. 

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Klíčové slovo dne - dieta.

Ryby

Jestli se vám nedaří tak, jak byste chtěli, může to být proto, že jste přetíženi, unaveni a potřebujete si odpočinout. V některých vztazích možná usoudíte, že je potřeba si dát malou přestávku, protože jste se od sebe emocionálně vzdálili. Celkově se jedná o dobrovolnou nečinnost a nebo o to, že vaše tělo vyžaduje rekonvalescenci, léčení, odpočinek a sbírání nových sil. Je čas převzít zodpovědnost za sebe. Za své činy, odstup a zvážení, co chcete od života dál.

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.

Klíčové slovo dne - pes- přítel. 

Karta k poslechu - 5. mečů - Denní karta na pátek. Na koho dnes padne Černý Petr? Přehnaná kritika. Pomluvy.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den. *

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu