Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 8 . 6. 2024

Karta dne -  Autorita. Otec. Jeden otec je víc než sto učitelů.“ George Herbert🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop  pro všechna znamení  - 8 . 6. 2024

 

Beran

Víkend je tady a vám se nabízí příležitost k uvědomění, že pokud okolo vás budou druzí propadat alkoholickému opojení, máte skvělou šanci posilovat svou vůli k tomu, abyste se naučili progresivně vyrovnávat s podněty, které vedou ke sklíčenosti. Z té je pak blízká cestička do úniku k závislostem. Bude vyžadováno jasné rozhodnutí a nemít hlavu v oblacích. Berte věci tak, jaké ve skutečnosti jsou, neočekávejte příliš mnoho a zaměřte se jen na dosažitelné. 

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Býk

Věnujte svůj čas naslouchání vaší rodině a blízkým. Uvítají vaši podporu a nápady. Naslouchejte svému nitru, nechte se vést představivostí, dovede vás to k novátorským nápadům. Vaše sebevědomí posílí návštěva kadeřníka, nový kousek do garderoby. Pokud se budete chtít rozhodnout, dejte na své vnitřní pocity, ale neodkrývejte před okolím své karty. Jestli vám bude sděleno tajemství, mělo by zůstat jen a jen u vás. 

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Blíženci

Cítíte se oslabení, nezajištění tak, jak byste chtěli? Pak není divu, že se cítíte jako ten, komu háže život klacky pod nohy. Není vše zlé, jak se na první pohled zdá. Proto prověřte situaci z vnějších okolností a pak i dle vašich vnitřních pocitů. Cítíte se osamělí? Máte pocit vyhoření nebo jste se uchýlili do role oběti? Situace tohoto dne si žádá, abyste se chopili vedení a pokud vám něco nevyhovuje, přiložte ruku k dílu a změňte to, co se dá. Chce to klid a nohy v teple, večer jim dopřejte solnou lázeň.

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Rak

Vyjadřujte svoje pocity a emoce, neboť vás bude ovládat vlídnost, fantazie a touha. Možná obdržíte větší počet l zpráv od kamarádů s nabídkou ke společnému výletu, kde zažijete pocit, že vás někdo svádí. Ti z vás, kteří jste po rozchodu, byste se měli cítit lépe a s chutí se opět zamilovat. Je tu šance potkat kamaráda, kterého jste dlouho neviděli nebo se seznámíte s někým, s kým nové přátelství vytvoříte.

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Lev

Ve společnosti se budou propojovat kontakty a vytvářet společenské vazby. Vytyčte si cíl, neměňte své stanovisko a věřte, že i když cesta k úspěchu je klikatá a protkaná zkouškami, čeká vás na konci cesty poklad. Proto se nebojte finančních operací, které mají dlouhodobou perspektivu. Zažijete touhu po nových zážitcích, proto využijte svou odvahu a odhodlání, dnes budete velmi činorodí. Ukažte se světu s tímto odhodláním a dostane se vám zpět více, než byste čekali. 

Afirmace: Dívám se očima srdce. 

Panna

Vytrvejte v píli a vystoupejte až na vrchol. Den je nakloněn úspěšným podnikatelům, velkému byznysu a všemu, kde se mluví o penězích ve všech pádech. Avšak pro samou práci a Lásku k práci nezapomeňte rozdávat i Lásku vnitřní, jinak i ta se promění rozdávání darů místo citů. Pokud by bylo snaha zaměřena pouze na uspokojování tělesné smyslnosti a materiálního vlastnictví, může nastat situace, kdy přestanou být tyto oblasti zdrojem naplnění, a budou vás nejspíš časem zatěžovat. Ve vztahu se obrňte před žárlivostí.

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Váhy

Víkendový dpočinek se dá prožít i tak, že usednete k dlouho odkládanému napsání svého blogu, namalování obrazu, navštívíte lekci jógy nebo orientálního tance. V každém případě se jedná o využití své kreativity a představivosti, nápomocna může být uklidňující hudba. V osobních vztazích někteří prožijí den plný citů, náklonnosti, porozumění. Je dobré druhým naslouchat i být dobrým rádcem. Buďte druhým vřelým přítelem, který umí naslouchat i dát dobrou radu, která pohladí na duši.

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Štír

Umíte druhým dobrovolně a nezištně dávat dárky a pozornost nebo je vaše štědrost motivovaná potřebou získat moc? Bude moudré se řídit pravidlem, čím víc dávám, tím víc dostávám. Takhle nějak vypadá zákon přitažlivosti a dnes by se vám vaše ochota a velkorysost měla vrátit dvojnásobně. Ve vztazích se nechte vést svým srdcem, na vaší společné cestě vás bude provázet půvab, krása a emocionální výměna.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Střelec

Ocenění vaší práce a píle je na vzestupu. Odměna je na dosah, třeba v podobě pochvaly nebo finanční odměny. Mezi partnery lze očekávat po období krize čas růstu. Pak je na místě společná meditace a upřímný rozhovor o oblastech, které vás uvnitř tíží. Nenechte denní rutinní záležitosti, aby vás přemohly a nasaďte plně své duchovní, tělesné i duševní síly k překonání těchto výzev.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztah, a tím se přibližuji svému partnerovi.

Kozoroh

Dnes není potřeba nikoho žádat o radu, vy sami si budete jisti svým přesvědčením, protože se zdá, že to máte v hlavě srovnané. Láká vás napsat román, založit nějakou skupinu pro více lidí? Neváhejte a pusťte se do toho, budete na to mít více síly, než byste si kdy dokázali představit. využijte šarm a propojte ho s diplomacií.

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Vodnář

Možná zažijete touhu být v jednotě s okolím, budete Lásku rozdávat, ale i přijímat. Vaše rozhodnutí by měla být správná, protože budou nejspíš vycházet přímo ze srdce. Cokoliv vám bude dnes svěřeno, mělo by zůstat u vás, protože to je podstata tajemství a víry ve vás. Setkání se ženou středního věku, která vám s radostí a Láskou bude vyprávět o svých úspěších a dá dobrou radu, bude pro vás přínosné, protože to bude od ženy soucitné a plné ideálů. 

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

 Ryby

Vy budete ten, kdo zvládne skvěle roli vůdce. Vžijte se do ní a buďte příkladem pro ostatní. Buďte sebejistí, druzí vás vnímají tak, že řeči a mínění druhých vás nechává chladnými. Nastavte správnou míru a nedělejte ukvapená rozhodnutí. Tím si snadno získáte pozornost svého okolí, které se vám rádo přizpůsobí i podřídí. Nenechte se využívat od ostatních lidí. Vaše odhodlání bude nakažlivé a někteří členové rodiny toto nadšení uvítají.

Afirmace: Dívám se očima srdce. 

Karta k poslechu - Císař - https://www.youtube.com/watch?v=O8Badr6QEww 

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* 

Přeji všem báječný den. *

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu