Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 9 . 6. 2024

Karta dne -  Jednou nahoře, jednou dole. Nestálost. „Štěstěna je stálá jen ve své vrtkavosti.“ —  Publius Ovidius Naso Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop  pro všechna znamení -  9 . 6. 2024

 

Beran

V oblasti zdraví nepřehlížejte varovné signály těla a věnujte péči páteři, ta oznamuje, že je potřeba zjistit, jak to máte s úctou sami k sobě. Vše musí být v rovnováze, pakliže není rozum a cit, páteř se vychýlí do strany. Rozum posílíte uplatňováním logiky a důvěrou v druhé, cit se posiluje, že se pokusíte vcítit do druhých. Nenechte se rozhodit každodenními problémy a pokuste se o všem mluvit na rovinu.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Býk

Zůstaňte milí a vstřícní a jednejte podle morálních zásad. Čert nikdy nespí a to byste neměli ani vy, proto buďte bdělí a nedejte šanci zlu a závisti proniknout do vaší blízkosti, nenápadně by si vás omotalo okolo prstu. Nabíledni budou struktury závislosti, karmická spojení, materiální a sexuální poroba. Zaměřte se na své pocity a důvěřujte svým zásadám.

Afirmace: Jsem si vědoma své svobody a rozhoduji se pro život ve světle.

Blíženci

Ujasněte si priority a nastavte si svůj denní řád. V případě, že zaznamenáte úzkost a klesající hladinu životní energie, nedovolte předsudkům, aby vás uvedly do stavu blížícímu se stresu. Může to být tím, že jste zaznamenali konkurenční boj a poměřování sil. Někteří z vás mohou zažít pocit, že neví, kde jim hlava stojí nebo, že uvízli ve spárech Murphyho zákonů. Zjistěte, zda máte před schůzkou nabitý telefon, dejte si více času před cestou, protože byste mohli uvíznout v zácpě. Stanovte si priority a nastavte si denní řád. 

Afirmace: S důvěrou ve svou vlastní sílu jdu vlastní cestou

Rak

Obchodní cesty jsou předurčeny ke zdárnému úspěchu, stejně jako koupě letního zájezdu na poslední chvíli. Toužíte po nějaké inspiraci, motivaci, nápadu? Pak by se k vám mohl dostat od mladého člověka plného elánu, který bude z rukávu tahat jeden nápad za druhým. Na vás pak bude, který přijmete za svůj. V osobních vztazích se nabízí výzva k prožití nějakého nevšedního dobrodružství, obohacení současného vztahu nebo hledání vzrušení místo obvyklé cesty. Ukažte se otevřeně a bez obav svému partnerovi. Zajděte si do divadla nebo do kina.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Lev

Sdílejte své nápady a sny s přáteli. Bude vás ovládat hravost, uvolněné přátelství, budete na okolí působit dojmem mladého člověka s mladým duchem, který je dokonalý společník, který nezkazí žádnou zábavu. Ti z vás, kteří jste po rozchodu, byste se měli cítit lépe a s chutí se opět zamilovat. Popusťte uzdu své fantazie. V oblasti pracovních vztahů můžete dostat pochvalu, která vám zalichotí nebo nějakou přátelskou nabídku v kolektivu, zasloužený kompliment nebo příjemná změna na pracovním poli.

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Panna

Buďte otevřeni novému dobrodružství a myšlence, která vás inspiruje. Pak se můžete vydat na cestu s partnerem nebo se necháte inspirovat a vykročit samostatně. Budete otevřeni vůči svému okolí. Pohráváte si se všemi možnostmi, které k vám přicházejí? Budete velmi akční.  V práci vám může být nabídnuta lákavá nabídka. Přijali byste ji mimo domov?

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Váhy

Milostný trojúhelník bude odhalen.

Dnes můžete odhalit nějakou přetvářku nebo faleš a zjistit, že jste byli vtaženi do jistého trojúhelníku nebo že je tady třetí osoba, která narušuje váš vztah. Mějte proto oči otevřené a pokud odhalíte a ucítíte křivdu, nedovolte jí, aby se vám usadila kdekoliv na těle. Láska má mnoho podob a při dnešku můžete zažít i její odvrácenou tvář a nepříjemné poznání, že jste důvěřovali někomu, kde nyní přijde prozření.

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Štír

Je tady čas na sdružování a navazování nových známostí. Kdy jindy, než v tento den, který je nakloněn přátelství, z kterého časem může vzniknout bezpodmínečná Láska. Na kamaráda nemáme takové požadavky, jako na partnera, odpustíte mu více, protože na tomto vztahu tolik nelpíte. Dojděte si na kosmetiku, masáž, využijte slev a obnovte si šatník. 

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

 

Střelec

Pozor na dramatické situace a nepřiměřené scény. Ti, kdo dokáží ze situace vytěžit a spojit síly, mohou proměnit soupeření a ze soupeřů se stát dobří partneři. Naopak ti, co se dlouho nemohli rozhodnout, zda požádat o ruku svou vyvolenou nebo si říct o zvýšení platu, mohou této energie využít, pokud si to předem strategicky promyslí. Čeká vás jisté dobrodružství, velký přísun energie. 

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Kozoroh

Jestliže chcete zlepšit váš partnerský vztah, prosazujte více své názory a více si věřte, pak ve vás uvěří i váš partner.  Důvěřujte své síle a odvaze a nebojte se prosadit i přes zdánlivou výhodu svých konkurentů. Mějte na paměti, že tento konkurenční boj může mít snahu o vaše umlčení nebo zničení něčeho, čeho už jste dosáhli. Nastavte si vysokou míru sebehodnoty, víry v sebe sama. Vaše vyzařování vás dovede k úspěchu a tím budete v zdánlivě konkurenčním boji ve výhodě. Neobětujte se ve prospěch druhých.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Vodnář

Možná není daleko od pravdy, že by mohla být v ohrožení vaše pozice. Možná budete muset tvrdě bojovat, abyste ochránili svou práci nebo svého kolegu. Vaše odvaha a nadšení pro správnou věc se vyplatí, neustupujte ni krok zpět. Vykonejte v rámci vašeho vztahu odvážné gesto a řekněte, co opravdu chcete. Pokud stojíte pevně na vlastních nohou, nemůže vás nic položit. 

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Ryby

Vaše kreativita volá o uvedení do praxe. Ti, kteří rádi malují, mohou vytvořit umělecký obraz nebo nějaký osobitý výrobek. V každém případě se jedná o využití své kreativity a představivosti, nápomocna může být uklidňující hudba a jóga. Naslouchejte svému nitru a možná zjistíte, že někde uvnitř máte ukrytou žárlivost, pocit ohrožení, který pramení právě z této vlastnosti. To se většinou stává, když jeden chce vlastnit druhého. Zkuste si připustit, že nemůžete partnera udržet silou a že se může stát, že od vás odejde právě pro tuto vlastnost.

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Denní karta k poslechu - video - 2.pentakly - https://www.youtube.com/watch?v=33J83o1-f7I 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu