Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 10. 6.

Karta dne - uvíznutí. Změna myšlení. 🎀 „Všechno je lepší než stagnace.“   Arthur Conan Doyle 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop  pro všechna znamení - 10. 6.

Beran

Tento den je ve znamení radosti, štěstí, oslav, vnitřního naplnění. Můžete sklízet nějakou úrodu z předešlých záměrů. Nabízí se vám šance zažít dožínky. Pokud se vás to netýká, může to jen znamenat radost ze života. Prožijte bohatý společenský život, kdy projevíte svou náklonnost třem osobám z vašeho okolí, které zaujímají přední místo ve vašem srdci. Na prvním místě Rakům. Jiní mohou oslavit úspěšné složení zkoušek, třeba těch v autoškole nebo se mohou dočkat nové příležitosti. Den ideální navštívit divadlo, premiéru kina s přáteli. Slavte, hodujte, užívejte života.

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Býk

Dá se očekávat příležitost k určitému poznání, vyjasnění problematických otázek a osvobození se od starostí, které vás dlouho sužovaly. Umělci dnes zazáří. Třeba zrovna vám je předurčeno povýšení nebo získání pracovního místa ze snů všech kolegů. Svobodní mohou stát na počátku nového vztahu. Celkově se tedy jedná o velmi pozitivní den. Vítězství může být i takové, že se rozhodnete ukončit vztah nebo se rozhodnete pro změnu zaměstnání, zrovna tak, že zvítězíte sami nad sebou a přijmete a ovládnete své slabé stránky osobnosti.  

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Blíženci

Radostná zpráva pro všechny, kteří byli nemocni a bez energie. Změna k lepšímu je na cestě, sice pomalá, ale na místě. Vyžaduje se tudíž ukázněnost, trpělivost. Pokud máte víru v léčitele, dnešní den je nakloněn alternativní medicíně a léčení pomocí přírody a vodních procedur. Ve vztazích dbejte na objektivitu, nebojte se diplomacie a kompromisu. Vedoucí pracovníci by měli využít svých schopností a spojit ty správné kolegy ke společnému úkolu a obzvláště na projektech se sociálním zaměřením.

Afirmace: Má hvězda svítí pro mě.

Rak

Práce vám půjde od ruky, budete vnímat, že jste na správném místě. Některým z vás se dnes může stát, že se ocitnete v sedmém nebi. Proč byste nemohli být zrovna vy tím, kdo přijde s Láskyplným gestem? Neskrývejte své city a buďte otevřeni svému okolí. Rádi byste posunuli váš vztah? Je možné, že se blíží zásnuby. Buďte otevřeni příznivým nabídkám a informacím. Stojíte před rozhodnutím a váháte? Vaše odpověď je jednoznačně ano.

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Lev

Nebuďte zaskočeni, čeká vás změna. Ta může být dobrovolná nebo naopak nebudete mít žádné tušení a najednou vás opustí něco, co pro vás mnoho znamenalo. Je možné, že rozchodu nebo opuštění partnera se prostě nevyhnete. Mějte se rádi a udělejte to nejlepší pro sebe, bez ohledu na to, co si ten druhý může myslet. Proto, cítíte-li se unaveni a máte domluvenou schůzku, jednoduše ji přesuňte. Možná to bude pro vaše okolí nové, začněte tímto dnem se mít na prvním místě. 

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Panna

Jste ochotni riskovat a nechat jít to, co vám neslouží ve prospěch nečekaných událostí? Stojíte před nečekaným dobrodružstvím, které může obohatit nejen tento den. Bude se od vás vyžadovat spontánnost, odhodlání, změna pohledu na zažité konvence.Tím můžete pro sebe získat více nezávislosti. Pro někoho to mohou být adrenalinové sporty, pro druhého změna zaměstnání. U nových známostí, s kým byste rádi navázali trvalý vztah buďte pozorovatelem, protože dotyčná osoba může seznámení brát pouze jako flirt. 

Afirmace: Je krásné moci znovu začít.

Váhy

Možná dnes pocítíte vnitřní omezování svobody, které prožívá vaše duše. To se stává, když v nějaké situace zapíráte sebe sama, nasadili jste si masku a snažíte se zalíbit okolí. Je to jako byste padli na samé dno. Tu můžete dojít k uvědomění, že horší to být už nemůže a odtud se už jenom stoupá vzhůru. Mohlo by se vám ulevit, protože může přijít nenadálé ukončení něčeho, co vás dlouho tížilo. Možná řeknete bez rozmyšlení sbohem a šáteček. Výsledek může být jiný, než jste doufali, ale to může být zrovna to nejlepší, co by se mohlo stát, protože s tím odejde veškeré napětí. 

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Štír

Vaši mysl dost možná přepadl strach z vlastního selhání. Nebo zažíváte pocit, že nic okolo vás nedává smysl. To vám může natolik zastřít jasné uvažování, že uvěříte v možnou prohru vaší osoby a tím může nastat pocit, že jste tlačeni, abyste udělali nějaké závažné rozhodnutí, tam, kde nejste dlouhodobě spokojeni. Pak není divu, že se rozhodnete udělat rychlý konec. Bylo by dobré najít příčinu těchto strachů, které mohou plynout z obav o finance nebo ze ztráty partnera, ale věřte, že máte dostatek sil tyto skutečnosti rozpoznat a překonat je. Odpočívejte.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Střelec

Dokážete přijímat výzvy, učit se z nich a růst? To vyžaduje ochotu riskovat a podstupovat konflikty. Jít za svým cílem a přitom se vypořádat s konkurencí a s překážkami, které vám vstupují do cesty. Dnes to budete vy, kdo se nadchne pro nově přicházející podněty a možná budete strhávat i druhé k dobrodružství, zažijete jaké je prožívat touhu po nových zážitcích a dobrodružstvích. Tuto energii je vhodné nasměrovat do sportu nebo adrenalinových činností.

Afirmace: Svou sílou a dynamikou žiju ve vztahu otevřeně a svobodně.

Kozoroh

Štěstěna si pro tento vybrala i vaše znamení. Vám se rozhodně nebude lepit smůla na paty, naopak se můžete cítit jako vítěz, který si přišel pro zasloužené vítězství a odměnu v podobě vavřínového věnce, který vždy čekal na věhlasné vítěze. A tím budete vy. V partnerském vztahu je tu příležitost se dočkat dlouho očekávaného telefonního hovoru nebo dostanete zprávu, která vám vykouzlí úsměv ve tvář. Pocit zadostiučinění je něco, co uvítáte s nadšením. 

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.  

Vodnář

Nabízí se vám nové začátky, nový směr, otevřenost, nebát se nových cest, být ochoten riskovat. Ti, kdo budou spontánní, vytěží z okolností nejvíce. Závazky, které vás svazovaly a nedávají svobodu, zkuste přehodnotit tak, abyste mohli začít jak říká karta od nuly. Zanechte za sebou minulost a pochybnosti a vykročte bez velkých plánů a váhání vpřed, tak, jako spontánní dítě. Udělejte něco, na co jste si netroufli a přitom víte, že vás to láká. Energie je nakloněna stěhování. Nejlépe vše vyjadřuje rčení, sbal si svých pět švestek a jdi.

Afirmace: Následuji hlas svého srdce.

Ryby

Budou vás ovládat vaše pudy. To má své přednosti i úskalí, na vás bude, jak s touto energií naložíte. Potřebujete-li se odhodlat pro nějakou správnou věc, bude vám tato síla nápomocna. Je to vnitřní síla, nikoliv ta vnější, fyzická. Nejlépe ji dokážou využít ženy, když jsou rozmarné tak jako léto. Probuďte v sobě lva a buďte více smyslní. Ti, kdo dokáží usměrnit své ego a jeho temnější stránku, vyhrají sami nad sebou a tím se pak i nenechají od ostatních využívat.

Afirmace: Důvěřuji své schopnosti zůstat silná/ý.

Denní karta k poslechu - Viselec - https://www.youtube.com/watch?v=ISNLUJx5epo 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu