Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 12. červen

Karta dne -    Štěstěna. Štěstí přeje připraveným.  🎀  „Kolik malých štěstí jsem ztratil hledáním velkého štěstí.“  John Henry Newman

Dnešní horoskop  pro všechna znamení -  12.  červen

 

Beran

Dnes by se vám mělo obzvláště dařit, protože denní karta je pod vlivem vaší osobní karty a její energie. Tou je stabilita, autorita, schopnost udržet řád. Nepotlačujte však své city na úkor racionálna. Vy jste ten, kdo bude ve vztahu vládnout.  Posilujte solar plexus třeba tím, že zařadíte do svého šatníku žlutou barvu. V zaměstnání je možné se dočkat povýšení a bude se očekávat, že se postavíte za ty, za kteří stojí o vaši přízeň.

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Klíčové slovo dne - příroda. 

Býk

Nemusíte čekat na nadcházející narozeniny, vždyť budou až za rok, ani na poslední den v roce, abyste mohli zorganizovat oslavu nebo abyste se zúčastnili veřejných radovánek. Přesně takový den je tady i dnes, proto využijte této příznivé situace a pusťte se do příprav. Potřebujete zábavu. Možná budete pociťovat vděk, pokud byste byli obdarováni nečekaně darem.

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Klíčové slovo dne -dieta.


Blíženci

Nemusíte být členem žádné skupiny ani sekty, přesto se vám dostává cti znovuzrození. Propusťte dvojí tvář a buďte tím, kým opravdu jste. Zanechte za sebou nefunkční minulost a přehodnoťte své minulé skutky. Je to o tom, umět opustit minulost a odpustit tomu, kdo si zaslouží druhou šanci. Víte o někom, o něčem, kdo si zaslouží takové gesto? Můžete to být i vy samotní. Vstupujete do nového životního období. Ve vztahu zkuste je lepší přijmout dramatický konec, než další závislost.  

Afirmace: Uvolňuji se ze starých pout.

Klíčové slovo dne - hory- les.

Rak

V kolektivu můžete zažít pocit, že vás druzí demotivují nebo narazíte na nějakou lišku podšitou. Pak bude na místě zvýšit svou ostražitost k přiděleným úkolům. Chraňte si své nápady i myšlenky, někdo by vás mohl o váš nápad připravit a vzít ho za svůj a chlubit se cizím peřím. Před odchodem z domu zkontrolujte zabezpečení domácnosti. Hlídejte si dnes své myšlenky dvojnásob více, jak v jiné dny, protože negativní očekávání přitahuje negativní situace. Buďte poctiví a nepodvádějte tam, kde si myslíte, že vás nikdo nevidí. 

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Klíčové slovo dne - pes- přítel.

Lev

Každý z vás má uvnitř sebe schopnost najít inspiraci, získat dovednosti a zkušenosti a navíc si i osvojovat své vědomosti. Když se propojí tyto tři hlediska, nastává zdárný předpoklad pro vytvoření svého nejlepšího mistrovského kousku. Spojte tedy svého ducha s fyzickým světem a hleďte kupředu. Odměna je na dosah, třeba v podobě pochvaly nebo finanční odměny.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Klíčové slovo dne - motivace.  

Panna

Máte na to dojít k vyšší moudrosti, zažít mnoho impulsů, schopnost prosadit se ve svém okolí. Ti, co jsou ve vedoucích funkcích by měli vést odpovědné jednání. Celkově se tedy jedná o velmi intenzivní pracovní nasazení se smyslem pro realitu. Den je nakloněn řemeslníkům i bankéřům, a to ve větším pracovním kolektivu. Hmatatelný výsledek, viditelný počin vás dnes uspokojí více, než-li plánování a všechny ty řeči okolo toho.

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Klíčové slovo dne - smích. 

Váhy

Věřte, že kolegové v práci jsou stejně nadaní jako vy a mohou vám pomoci se dostat o krok vpřed. Některá mistrovská díla by nemohla vzniknout za podpory a důvěry zkušených kolegů a přátel. Vášeň a nadšení, vaše schopnosti a profesní znalosti, jsou jádrem k úspěchu a profesionálnímu růstu. Využijte proto veškerý svůj potenciál, který se vám může vrátit v podobě povýšení nebo k navázání vřelých spojení.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Klíčové slovo dne - přátelství. 


Štír

Jak se postavíte k tomu, když sami nemáte nazbyt a přijde za vámi kolega, že by potřeboval vypomoci? Není to lehké, přesto, jak zareagovat, aby byli uspokojeni obě strany? Dávejte druhým to, co opravdu potřebují. Dojděte k uvědomění, jaký máte vztah k přírodě a jaký ke hmotě. Věřte ve vlastní úspěch, napřed je dobré zvážit, než začnete jednat. Vnímejte své nitro a dle pocitů zvažte, zda budete ten, kdo bude ochotně pomáhat těm, co na tom jsou zrovna hůře jak vy, nebo usoudíte, že i vy sami si zasloužíte od někoho pomoc. Nebojte si o ni říct a hlavně přijmout i nezištné dary. 

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Klíčové slovo dne - přátelství. 

Střelec

Zásadovost, dodržování stanovených postupů, neodchylovat se od prověřených principů, píle a skutky bez zbytečných řečí o dlouhodobém plánování. To jsou předpoklady pro úspěšný den. Slova omezte na minimum a buďte praktičtí, poctiví a o krok napřed před ostatními. Využijte svých dosavadních zkušeností a novinky pokud možno nezavádějte do svých plánů a projektů. Držte se prověřené jistoty.  Buďte ten, kdo dnes pomůže svému okolí a to nejen ve finanční oblasti.  

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Klíčové slovo dne - sebeláska.


Kozoroh

Tento den může ohlašovat příchod nového vztahu, Lásky a všeho, co vyjadřuje její podstatu. Rozdávejte dárky a jídlo chystané s Láskou. Když budete vnímat partnera v jeho odlišnosti, ucítíte, že jste vrženy zpět k sobě samému, což vám pomůže pochopit vlastní úplnost a překonat vnitřní rozpolcení. Je to nutnost volit mezi fyzickou stránkou a duševní kvalitou. Může ohlašovat rozhodnutí v tom smyslu, že někdy Láska i hory přenáší, ale někdy si žádá oběti, v podobě stěhování nebo opuštění nějaké stability, jistoty a nebo rozhodnutí buď a nebo.

Afirmace: Nechť proudí do mě Láska, prozařující a léčivá síla.

Klíčové slovo dne - cestování.

Vodnář

Máte šanci se osamostatnit a dostat se znovu do rovnováhy. Jednejte se sebedůvěrou a buďte si jisti svým úspěchem, ať vás dnes čeká cokoliv. Možná vás někdo nazve věčným optimistou. To proto, že bude působit jako osobnost se silným vyzařováním a jednat plni Lásky k druhým lidem. Neusněte ovšem na vavřínech a nezneužívejte svou moc. Svým úspěchem můžete vzbudit rozruch.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Klíčové slovo dne - tanec.

Ryby

Zármutek se znenadání dostane do vaší blízkosti a může být zničeno něco, na čem vám doposud záleželo. Svou bolest ovšem nemusíte prožívat sami, počítejte v této těžké chvíli s podporou vašich přátel. Někdy je třeba prožít smutek, aby se odstranily nánosy v duši a šrámy na srdci. Proto se nebraňte slzám a udělejte místo něčemu, co na vás čeká. Mějte na paměti, že smutek nemusí být dlouhodobý, pokud mu nepodlehnete v jeho počátku. 

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Klíčové slovo dne - moře.  

Karta k poslechu - Kolo osudu - https://www.youtube.com/watch?v=T4_f2UdWjs0 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den. *

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu