Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 25. 6. 2024

Karta dne - Ztráta, dočasné odloučení.  Melancholie. „Žal a ztrátu nemůžete číst, jen je cítit.“ —  - Petr Pacher - Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop  pro všechna znamení - 25. 6. 2024

Beran

Radujte se z maličkostí, z každého úspěchu, třeba pocítíte, že jste na správné cestě. Vyjasněte si neshody a tím vneste světlo do vztazů jak na pracovním poli, tak i s partnerem. Máte velmi pozitivní předpověď v oblasti pracovní. Dosáhnete nejvyššího bodu ve vztazích. V práci můžete zažít finanční ohodnocení, ve vztahu oboustrannou náklonnost s možností plánování a založení rodiny. Může se dostavit pocit znovuzrození s přívalem nové tvůrčí energie. Motivujte druhé a získejte si je na svou stranu. 

Afirmace: Jsem spokojená/ý a věřím si.

Býk

Spoléhejte na svůj šestý smysl a nehledejte logiku tam, kde jsou problémy ukryty hluboko pod běžným vnímáním. Ve vztahu se můžete vzájemně podporovat v rozvíjení intuitivních schopností. Z toho může vzniknout i společný pracovní projekt. Nechte se vést a spolehněte se na svůj vnitřní hlas, rozum dnes nechte odpočívat. Vaše vlastní rozhodnutí vám přinesou pokrok. Dejte na své pocity a náladu. Někdo z okolí vám svěří informaci, kterou byste neměli říci dál. 

Afirmace: Cením si své intuice a důvěřuji vzkazům, které dostávám.

Blíženci

Nastavte si hranice, ale žijte svobodně. Přijměte svět okolo vás takový jaký je a nehudrujte, co se ve světě děje. To, co nemůžete změnit by vás nemělo obírat o vaši sílu. Tímto dnem se uzavírá jedna etapa vašeho života. Co je proto žádoucí je nastavení si nových a hlavně vyšších cílů, aby mohly být postupně ve Vesmíru zhmotněny a uvedeny do dalšího žití. Proto si s tím dejte práci a čas. Na úrovni vědomí to znamená, že budete vnímat, že vás to směřuje k učinění rozhodujícího kroku k seberealizaci vlastní osobnosti. 

Afirmace:Jsem teď otevřena velikému naplnění.

Rak

Tělo a mysl jedno jsou.  Mysl má schopnost projektovat sama sebe do budoucnosti a představovat si nadcházející události. Má to své výhody i nevýhody v tom, že je to dvousečná zbraň, protože pak má tendence se dívat buď s nadějí, nebo obavami a pokud je příliš zakalena obavami a strachem, jen stěží může uslyšet skvělé nápady přicházející z vašeho nitra. Stihli jste toho poměrně dost, přestože víte, že je ještě pár věcí, které byste chtěli zařídit. Vaši píli vám nikdo nebere. Avšak vaše tělo vám vzkazuje, že i vy si zasloužíte odpočinek a potřebujete taktéž nabrat síly. Ten, kdo se přepíná je chtě nechtě zastaven v podobě nemoci. Je tedy na zvážení, jak se rozhodnete.

Afirmace: Otevřeností dospěju k jasu.

Lev

Přichází ohnivá vlna mužské síly, tu je možné využít tak, aby se člověk uplatnil, prosadil své cíle ve smyslu vlastních potřeb, a to především tam, kde je předpoklad konkurenčního boje, soutěživosti až rivality. Ne každý umí mít tuto energii pod kontrolou. Co možná zažijete je pocit, že kolegové jsou oproti vám v přesile. Co je žádoucí je pohotovost a bdělost. Možná váš pocit, že vám někdo závidí a nepřeje není daleko od pravdy. Nastavte správnou míru, v opačném případě by se jednalo o přehnanou soutěživost.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Panna

Věnujte svůj čas a naslouchání vaší rodině a blízkým. Uvítají vaši podporu a nápady. Naslouchejte svému vnitřnímu nastavení a jděte si za svým cílem. Postavte dnes city nad svůj rozum. Tím se dokážete nacítit do druhých okolo vás. Nechte vyjádřit svou obětavost, laskavost. V práci zůstaňte v klidu, vyčkejte na správný okamžik, je možné, že uslyšíte svůj vnitřní hlas, který vás povede ke správným rozhodnutím a těm nejlepším cílům.

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Váhy

Před odchodem z domu zkontrolujte zabezpečení domácnosti. Nedejte na sladké řečičky a plané naděje. Buďte upřímní i k sobě samotným a uvědomte si, že jsou situace, kde se obelháváte a vyhýbáte se konstruktivní výměně názorů s partnerem. Možná ho budete podezírat. V zaměstnání zvyšte svou opatrnost vůči svému okolí a buďte zodpovědní k přiděleným úkolům. Může se vám stát, že padnete na nějakého mazaného chytrolína. 

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Štír

Odolejte pokušení v podobě touze po moci nebo, že byste činili něco proti vašemu přesvědčení. Neustupujte od svého morálního nastavení ani po malých krůčkách, tím spíše byste si nebyli vědomi následného změkčování vašich zásad. Láká vás nějaké pokušení? Kde jste pasivně přihlíželi bezpráví? Kdo vás ovládá a negativně ovlivňuje? Dnes nezačínejte nic zásadního a termín odsuňte na jiný den. Dbejte opatrnosti ve finanční sféře. Nesázejte vše na jednu kartu. 


Afirmace: Z vlastní vůle se osvobozuji od toho, co mě omezuje.

Střelec

Žádali jste v posledních dnech o povýšení, zúčastnili jste se konkurzu a teď vám letí hlavou, zda uspějete, zda máte šanci oproti ostatním, co tam byli s vámi? Pak věřte, že jste ve výhodě oproti druhým. Důležité je mít správné sebevědomí, které by z vás mělo vyzařovat. Tím ostatní snáze přesvědčíte o vaší výhodě. Rozhodně nevěšte hlavu, protože vy jste ten, kdo má na to být o krok před konkurencí, která nemá takovou výhodnou pozici, jako vy.  

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Kozoroh

Chtěli byste se pohnout z místa dál a mít zase spoustu tvůrčí energie? Zdá se, že jste ustrnuli na místě a pro tento dočasný stav nevidíte další příležitosti, které se vám už nabízely. Bylo by dobré se pohnout z místa jak v zaměstnání, tak i ve vztazích. Radujte se ze svého společenství ve dvou, ale neomezujte se jen na ně, váš vztah oživí i společnost s jinými lidmi. Někdy pro svou zaslepenost a nepřiměřené touhy ztratíme i další nabídky, které se tiše nabízejí. 

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

Vodnář

Jestliže vás něco omezovalo a vy jste si vytvořili domněnky, využijte tohoto okamžiku a díky jasnému rozhodnutí se osvoboďte od tohoto pro vás ubíjejícího stavu. Zůstaňte objektivní, abyste se předčasně nenechali vyšachovat ze hry. Říká se sdílené starosti, poloviční starosti, máte-li možnost si s někým o nich promluvit, učiňte tak jednou, hledejte řešení, ale nespadněte do apatie a smutku. Situace se brzy zlepší, řešení je na dosah. Nedovolte tedy negativním myšlenkám, aby se u vás usídlely na věčné časy.

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

Ryby

Přichází k vám ženská, zemská energie, která vás bude burcovat ke změně, konfliktu. To vás má naučit přijímat krizi jako zkoušku, výzvu k nové orientaci, a tím se přiblížit sami k sobě. To znamená nebát se dočasné krize proto, abyste si pak nastavili vyšší cíle a ideály. Buďte sami sobě pozorovatelem a udělejte si analýzu, jak přistupujete k problému, který se před vámi vynoří. Někdy stačí pomoc od okolí nebo útěcha, změna vnitřního nastavení. Žádná kaše se nejí tak horká, jak se uvaří.

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Denní karta k poslechu - video - 5. pohárů - https://www.youtube.com/watch?v=NZY684m72CM&t=3s 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 22. říjen 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Harmonie v Lásce, klid. 🎀 „Láska je duší světa, je harmonií vesmíru.“   Channing Pollock

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu