Zpět na články

Pět bodů jak reagovat na změny a cítit se lépe

Stručný a rychlý návod, jak reagovat na náhlé a nečekané změny a jak se s touto situací vypořádat.

Pět bodů jak reagovat na změny a cítit se lépe

Prognostická astrologie disponuje nástroji, které nám mohou pomoci odhalit blížící se změny v našem životě. Cílem prognostické astrologie však není tzv. "věštění" detailních informací, nýbrž nasměrování, abychom situaci lépe porozuměli, mohli se na změny připravit a lépe je zvládli. Nabízím zde velmi stručný návod jak se vypořádat se situací, kdy nám do života vstoupí neočekávaná a náhlá změna, na kterou je třeba okamžitě reagovat.

  1. Uvědomit si, že změna je právě zde a je potřeba se k ní postavit čelem, beze strachu. Možná se naplnilo to, čeho jsme se podvědomě obávali, možná jsme tuto situaci vůbec nečekali. Je to jedno. Důležité je přestát prvotní šok a neuhýbat.
  2. Změnu přijmout. Akceptovat, že je vše jinak. Možná jsme měli plány a sny a ty jsou nyní pryč. Jakmile po prvotním šoku změnu přijmeme, nastane úleva a otevřou se nové možnosti.
  3. Vyrovnat se s tím, že je vše jinak, neulpívat a nevracet se stále ke způsobu života před změnou. Nemá to smysl a pouze nás to okrádá o energii.
  4. Nelitovat se. Nemá to smysl, opět nás to vrací zpět, do nezdravého, pesimistického a nekonstruktivního uvažování. My potřebujeme kráčet kupředu.
  5. Začít být aktivní. Aktivita přináší optimismus a posun vpřed. Pasivita nás většinou vhání do pesimismu a uvíznutí na mrtvém bodě.

Ať už se nám podaří se s nenadálou situací vypořádat na jedničku, nebo je výsledek méně uspokojivý, důležité je vědět, že jsme udělali vše, co bylo v našich silách.

Někdy se dokonce může stát, že se i přes naši maximální snahu věci nepodaří. I zde však platí, pokud mám čisté svědomí sám před sebou a vím, že se více udělat nemohlo, budu moci klidně spát. Klidný spánek a pevné nervy přeji nám všem.

Sdílet na Facebooku
Pavla Kopalová

Pavla Kopalová

Astrologické poradenství Partnerský horoskop

Věnuji se klasické astrologii a technikám osobního rozvoje. Astrologii jsem vystudovala ve Škole klasické astrologie vedené Ing. Richardem Stříbrným a Ing. Zdeňkem Bohuslavem.

Podobné články

7 tipů pro Váhy - jak využít své silné stránky

Astrologie a horoskopy

Váhy jsou vzdušné znamení, které je spojeno s planetou Venuše. Jsou to lidé, kteří milují harmonii, krásu, umění a spravedlnost. Mají smysl pro estetiku a diplomacii. Jsou společenské, družné a přátelské . Nicméně, mohou být také nerozhodné, váhavé, závislé na druhých a povrchní.

Zrenovuj, seřiď a získej maximum

Astrologie a horoskopy Budoucnost

Jaká bude převažovat kolektivní atmosféra v říjnu? Astro okénko vám dá odpověď.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu