Zpět na články

Jaký bude týden od 27. 6. do 3. 7. 2022 podle kartářky

Pro všechna znamení: život – to neznamená čekat, až se přežene bouře, ale naučit se tančit mezi kapkami deště.

Jaký bude týden od 27. 6. do 3. 7. 2022 podle kartářky

Výklad jsem připravila podle tarotových karet.

Pro všechna znamení: život - to neznamená čekat, až se přežene bouře, ale naučit se tančit mezi kapkami deště.

Berani:

čísla pro tento týden jsou: 1, 2, 3, 4, 18, 25. I když se občas potýkáte s problémy, vždy přijdete na to, jak je vyřešit. Jste komunikativní, přátelští, pohlední a snadno navazujete kontakty. Vy, kteří si potřebujete dát do pořádku soukromý život, přestaňte přemýšlet a raději jednejte. Pište a telefonujte přátelům, radujte se z maličkostí. S prací v zaměstnání to tolik nepřehánějte, myslete na sebe a odpočívejte. Ochrannou květinou je pro vás v těchto dnech růže. Růžové lístky noste v malém sáčku jako amulet. Slušet vám bude vše v bílé barvě. A začněte jíst více jablek. Vzpomeňte si na přísloví - kdo jablko denně sní, k tomu doktor nechodí.

Býci:

čísla pro tento týden jsou: 2, 5, 8, 27, 33, 41. Svým puntičkářstvím si zbytečně komplikujete život. Naučte se být odvážnější, občas něco risknout. Pokud chcete podnikat, nebojte se postavit na vlastní nohy, důvěřujte si. Po zdravotní stránce si dávejte pozor na krk a krční páteř, hlasivky, pokašlávání, nachlazení. Někteří by se měli naučit ovládat výbuchy vzteku, pokud se něco neodvíjí tak, jak si představují. Vaším amuletem pro tyto dny je kopřiva, ochrannou květinou lilie. Oblečení zvolte v modré nebo hnědé barvě. Nepřejídejte se, hlavně toto upozornění platí pro zrozence se sklonem k obezitě. Jezte více kyselého zelí, obsahuje kromě jiného též vitamin U, který stimuluje činnost jater.

Blíženci:

čísla pro tento týden jsou: 5, 6, 13, 21, 28, 39. Začněte více věřit lidem, dejte si do pořádku vztahy v rodině. Občas se na sebe podívejte do zrcadla a nezanedbávejte pravidelné cvičení, vzhled a postavu. Všímejte si i stavu pokožky a vyhýbejte se alkoholu. Ochrannou květinou jsou karafiáty, na těle noste jako amulet váček s květy pampelišky, oblékejte se do oděvů v zelené barvě. Naučte se porozumět ostatním, šetřete kritikou vůči lidem, s nimiž se stýkáte. Seberealizaci hledejte v umělecké činnosti, kutilství, řezbářství, výrobě jednoduchých hraček, šití, pletení, háčkování.

Raci:

čísla pro tento týden jsou: 3, 5, 7, 9, 10, 17. Jste rádi na světě, umíte se radovat ze života, milujete domov a místo, kde žijete. Ochrannou květinou je mák, nezapomeňte na váček s jitrocelem, který slouží v těchto dnech jako amulet. Pozornost okolí upoutáte v oblečení červené barvy. Začněte více chodit do společnosti, navrhujte třeba oblečení nebo úpravu zahrady, pište básně. Máte hodně fantazie a nic pro vás není nemožné. Ve všech oblastech a při každém jednání je na místě trpělivost, skromnost a diplomatické vystupování. Do jídelníčku zařaďte medvědí česnek, snižuje krevní tlak, podporuje krevní oběh a střevní činnost, desinfikuje zažívací trubici.

Lvi:

čísla pro tento týden jsou: 12, 25, 27, 29, 33, 36. Máte energie na rozdávání, a díky tomu dokážete překonat všechny životní problémy a uskutečnit své osobní plány. V každé situaci vystupujete rozvážně a takticky. Emoce umíte udržet pod kontrolou. Ochranná barva oblečení je barva žlutá, květina tulipán, amuletem váček s březovým listím. Nesnažte se být za každé situace dokonalí, raději si pokláboste s přáteli a dělejte to, co vyhovuje právě vám. Kdybyste byli ve všech směrech a za všech okolností dokonalí, už byste to nebyli vy. Plánujte výlet k vodě, řece, k rybníku. Nechejte své děti, aby občas uždibovaly čerstvé droždí. Obsahuje totiž vitaminy B, D, bílkoviny a minerály.

Panny:

čísla pro tento týden jsou: 4, 8, 9, 16, 31, 33. Zadaní pocítí hlubokou lásku ke svému partnerovi, nezadaní mají velkou šanci potkat někoho zajímavého. Je třeba, abyste skloubili pracovní a rodinný život, případně se rozhodli, čemu dáte přednost. Kariéře nebo péči o rodinu. Rozhodnout se nemusíte okamžitě, vezměte si čas na rozmyšlenou. Ale koncem srpna už bude tato situace aktuální. Hlavně zachovejte klid, rozvahu a počítejte s ústupky. Někomu hodně pomůže rodina, pak rozhodování bude zcela jednoduché. Ochranu vám poskytne šedá a zelená barva, malý váček s heřmánkem a květina pivoňka. Pozor na přesolování pokrmů, mohla by vás bolet záda a byli byste podrážděni.

Váhy:

čísla pro tento týden jsou: 1, 9, 14, 25, 37, 39. Další vzdělávání je pro vás životní nutností. A když už se do něčeho pustíte, musíte danou záležitost dotáhnout do konce. V tomto týdnu budete hrát vůdčí roli ve větší společnosti. Nechtějte být ale stále středem pozornosti, nechejte mluvit ostatní a pořádně poslouchejte, co kdo povídá. Nepůjčujte si od nikoho peníze a také jiným se nesnažte půjčkou vlastních peněz vytrhnout trn z paty. Milujete černou barvu, z květin vás potěší muškáty, jako amulet výborně poslouží váček s koprem. Věnujte pozornost přírodě, zahradě, více sportujte. Vy, kteří máte herecké nadání, pobavíte při grilování sousedy i přátele. Zrozenci, kteří drží dietu, by měli konzumovat více rýže.

štíři:

čísla pro tento týden jsou: 4, 10, 11, 25, 37, 49. Lákají vás dálky, co třeba Itálie nebo Turecko? Někdy jste hodně komplikovaná osobnost a okolí neví, co si má s vámi počít, jak se zachovat, aby se rozplynula dusná atmosféra. Snažte se být citlivější a ohleduplnější k lidem, kteří nejsou tak bystří a rychlí jako vy. Vyhýbejte se alkoholu, cigaretám a drogám, mohli byste se dostat do velkých problémů. Přemýšlejte o všem, co vyřknete, a před kým si pustíte ústa na špacír Nikoho veřejně nepomlouvejte, nemluvte ani o svém soukromém životě. Pokud dostanete nějaký zajímavý nápad, je třeba ho co nejdříve zrealizovat. Ochranu vám poskytnou sedmikrásky, šedá barva oblečení a sáček s přesličkou.

Střelci:

čísla pro tento týden jsou: 2, 14, 26, 38, 39, 41. Myslíte si, že máte kolem sebe hodně přátel, ale zdání klame. Těch pravých, kteří to s vámi myslí dobře, zase až tolik není, přibývá závistivců a těch, kteří by na vás rádi parazitovali. Brali od vás, co se dá, ale sami přínosem nejsou. Máte hodně fantazie a jsou období, kdy pro vás nic není nemožné. Velkým pomocníkem při zvládání náročných úkolů je váš šarm a vaše charisma. Po zdravotní stránce si dávejte pozor na plíce, dýchání a kolena. Ochranu poskytnou květy jetele, váček s vrbovými listy, oblečení v tmavších barvách, nejlépe v černé. Varování: nepřeceňujte materiální stránku života.

Kozorozi:

čísla pro tento týden jsou: 3, 12, 20, 22, 25, 34. Problematickou oblastí vašeho těla jsou uši a zuby. Ochrannou barvou oblečení je barva fialová, květina kopretina, amuletem je váček s listy jabloně. Jste zodpovědní, umíte držet slovo. Když přijdou problémy, umíte najít řešení přijatelné pro všechny. Pokud jste delší dobu pracovali nad nějakým výrobkem, případně napsali knihu, píseň, vyjděte na veřejnost. Snadno se učíte cizí jazyky, hledejte si vedlejší pracovní zaměstnání jako překladatel, průvodce v cestovní kanceláři, tlumočník. Někdo z vás má vlohy i pro poradenskou činnost. Své sny nesněte, ale uskutečňujte. Nestravujte se ve stáncích s rychlým občerstvením, ale vařte doma.

Vodnáři:

čísla pro tento týden jsou:14. 22, 26, 30, 38, 41. Někdy se cítíte osaměle, máte dojem, že vám okolí nerozumí a svět se spikl proti vám. Važte si toho, co máte, zjistěte, co by vás mohlo bavit, a tomu se ve volném čase věnujte. Nepřemítejte o tom, co by bylo, kdyby... Zapomeňte na materiální věci, více čtěte, vzdělávejte se. Do budoucnosti pohlížejte s důvěrou, nemyslete stále na minulost a hlavně se s nikým nesrovnávejte. Slušet vám bude oblečení červené barvy, zazáříte a upoutáte pozornost v každé společnosti. Ochranu vám poskytne květina fialka, jako amulet poslouží váček s černým bezem. V létě více cestujte, oblékejte se extravagantně a realizujte se v oblasti sexu.

Ryby:

čísla pro tento týden jsou: 3, 20, 24, 31, 33, 44. Vaší ochrannou květinou je kosatec, amuletem váček s lipovými květy, barva oblečení - co nejsvětlejší - smetanově bílá, kanárkově žlutá, růžová. Občas máte dojem, že se vám nic nedaří, ovšem pamatujte, že i neúspěch je součástí života každého jedince. Důležité je, aby vás to, co se nepodařilo, posunulo dál. Velkou hnací silou je pro vás láska, a té máte kolem sebe opravdu hodně. Nehledejte ve všem problém, na každou situaci nahlížejte spíše z pozitivní stránky. S okolím jednejte bez nervozity, vzpomínejte jen na ty krásné životní okamžiky. Naučte se přijmout nabízenou pomoc, nemusíte přece vše zvládnout sami. Jezte více hroznového vína, je nízkokalorické, neztloustnete.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu